Pracovna

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pracovna

Příspěvekod Neferet » 30 pro 2013 00:29

Jo, bylo třeba to hned vyřešit. Omlouvám se. +koukne na ní omluvně+ Dáš si něco k pití? +zajímá se, když si vstane pro vodu+ Ach ano... bože netušila jsem, jak moc těžký to tam má. +povzdechne si a smutně zavrtí hlavou+ Na tohle nemám nikdo moc práce. +posadí se zpět+ Povídej. +vyzve jí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 30 pro 2013 00:39

Nemusíš, hlavně že se to vyřešilo, *mrkne na ni s chápavým úsměvem* Ne, děkuju, teď už se do mě nevejde vůbec nic, *zasměje se, ale pak zvážní.* Ano, nezávidím jí to, ani trochu, *pokývá hlavou* Ráda bych řekla, že to, že je s Christianem, jí vynahrazuje všechny těžkosti, ale mám pocit, že ani to teď není úplně ideální. Já do toho samozřejmě nevidím a těžko můžu soudit po jednom odpoledni, ale byla vážně nešťastná, že za ní nepřišel on, že se jí ani nezastal. Na druhou stranu chápu, že ani on to asi nemá lehký. *povzdechne si* Když jsme se vrátili, tys byla už pryč a Victoria s Byronem byli na odchodu. Alexandra odešla s nimi, takže nakonec se z toho vyklubal vcelku příjemný oběd jen s Chrisem, Jasmine a Van. Ale mám pocit, že dnes v noci u nich moc veselo nebude.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 30 pro 2013 01:35

Myslela jsem si, že... no prostě, že se o ní Christian postará. +povzdechne si+ O tý akci u nás jsem ti říkala. Měla jsem z toho pocit, že je ten pravý, který se za ní postaví a nenechá nikoho, aby jí ubližoval. +zavrtí nad tím hlavou+ Asi jsem se spletla a dost vážně uvažuju o tom, jestli jí nemám odvést zpět domů. +pousměje se smutně+ Nechápu, co tu ženskou žere. +vrtí nad tím hlavou+ Jo to asi nebude, ale znám svojí sestru. Bude to v sobě dusit, dokud jí to nesežere anebo přesvědčí samu sebe, že je to její chyba. +povzdechne si+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 30 pro 2013 01:42

Jestli ji odvezeš, nikdy ti to neodpustí, *zavrtí nsouhlasně hlaovou* Jestli od něj půjde pryč, musí to být její rozhodnutí. Nebo v tom horším případě jeho, ale nikoho jinýho. Navíc já nepochybuju o tom, že on by rád, ale nechce se postavit proti své rodině. Musí si připadat jak mezi dvěma mlýnskými kameny. Není lehké se postavit proti všemu, co znáš a co máš zakořeněný v sobě, ani kvůli lásce ne. *na čele se jí udělá vráska, jak jí to v hlavě šrotuje* To je možný, ona je ten typ, co se ze všech sil snaží vyhnout se konfliktu, co jsem si tak všimla. Kdyby tak byl způsob, jak jim pomoct nějak tohle vyřešit, *povzdechne si*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 01:42

Já vím, že neodpustí. +povzdechne si tiše a souhlasně pokývá hlavou+ Byla tu dneska Vicky. Přišla s jednou teorií podle které to Chris dělá záměrně. Že odstrkuje Jasmine, protože nechce aby byla vystavená jejich společnosti která by se jí snažila roznést na kopytech. +zamračí se+ Napadl nás... takový plán. +koukne na ní trošku nejistě+ Pokusím se do jejich společnosti nějakým způsobem dostat, abych pro sestru připravila půdu. Nějakým způsobem jim to ulehčit. Tak nějak doufám, že kdyby přijali mne jako hlavu jednoho rodu, že by to mohlo být všechno snažší. +povzdechne si tiše+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 03 led 2014 02:03

No, tak to je dost zajímavá myšlenka. Věřím, že v rámci jeho logiky to může dávat určitý smysl, ale celkově vzato je to pěkná blbost. Nemůže tohle rozhodnout za ní. *zamyšleně si promne bradu* A myslíš, že to vyjde? Asi s tím bude spousta práce a starostí, předpokládám, že to bude dost náročná a dlouhodobá snaha. Ale nepochybuju o tom, že to dokážeš, *pousměje se* No, nechám tě pracovat, *zvedne se k odchodu* Taky bych se měla mrknout na nějaký rukopisy. Kdyby bylo cokoliv, s čím bych ti mohla pomoct, dej mi vědět, *požádá ji* Uvidíme se ráno, *nakloní se, líbne ji na tvář a odchází*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 led 2014 18:56

Jo je to blbost, ale stěží mu to asi jen tak někdo vymluví. +pokrčí zlehka rameny+ Nejsem si tím vůbec jistá, ale něco udělat musím. Nemůžu jí v tom jen tak nechat, když vidím, jak se trápí. +zavrtí zamítavě hlavou+ Jo kéž by. Už aby to bylo za náma. +pousměje se, i když jí tíží, když si představí, co všechno je čeká+ Dobře, tak utíkej. +usměje se na ní+ Neboj se, ozvu se, kdyby si nám mohla s něčím pomoc. +pokývá souhlasně hlavou, krátce jí obejme a vyčká než odejde, aby se sama vrhla do práce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 úno 2014 22:54

+opatrně dolevituje Engela do místnosti a ještě opatrněji ho uloží na pohodlnou pohovku pod okny. zbaví ho prostěradla a pohodlněji přikreje, dokonce pod hlavu mu dá i pohodlný polštářek a na stůl před něj položí teplý voňavý jídlo, aby jí nechtěl zabít hned jak se probudí. sedne si co nejdál od něj a ostražitě čeká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 03 úno 2014 23:43

+Začichá ze spánku a spokojeně se usměje, líp se uvelebí a dospává brutální deficit posledních dní, takže tak další šest, sedm hodin spí jak poleno, pak se teprve začne trochu rozebírat. Pootevře jedno oko a zase ho zavře, páč si říká, že asi ještě spí, zkusí to druhým...no zase vidí cizí pokoj+ No to snad...+trochu se rozkoukává+ Co sem to včera...+promne si čelo, ale má nějak prázdno a nic si nepamatuje, jen že šel spát na Mýtince, ale tohle...+ Kde to...+sedne si a rozhlíží se, až se zarazí pohledem na Neferet+ Mh! +rozmrkává to, přece jen by čekal cokoliv, ale né sličnou dámu sedící v křesle...s ním...v cizím pokoji...+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 03 úno 2014 23:58

+vydrží sedět a sledovat ho jenom hodinu, než začne být neklidná, tak si dojde pro nějakou knihu ke čtení, uvelebí se zpět v křesle a ponoří se do čtení do chvíle než se začne Engel probouzet. zpozorní a vytáhne se víc v sedu, jak ho zaujatě a obezřetně pozoruje zatímco se snaží vypadat skutečně neškodně+ Dobrý... +zarazí se a koukne k oknu+ ...večer. +usměje se na něj a z tý dálky na něj opatrně mávne zjišťujíc v jakém je rozpoložení+ Jste Engel, že jo? +na chvilku se zděsí, že by přeci jen mohla unést někoho jiného, což by jasně ukázalo její předpoklady proto stát se profesionálním únoscem+ Nemáte hlad? Udělala jsem vám steik s bramborem. +ukáže na talíř, ze kterého se ještě kouří, Engel má štěstí že je magie tak boží jinak by měl k jídlu studenou podrážku místo teplýho šťavnatýho masa+ A taky jsem upekla buchty domácí a bábovku. +ukazuje na další jídlo na talířcích+ A co pití? Čaj, kávu nebo něco ostřejšího? +zajímá se a vyskočí na nohy+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor