Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 27 úno 2013 18:00

(Fááájn, žádný povídání. :D )

Nikdo ji nemá rád, a to je ten problém. Třeba chce jenom kamarády. +zazubí se+ Nebudu říkat, že jsem ti to říkal, ale dobře víš, že říkal. +neodpustí si to a zasměje se+ Dneska v noci žádný noční můry mít nebudeš. +uklidní ji přesvědčeně+ Ale dost možná se už navždycky budeš bát kouknout do studny. +zasměje se a je mu takhle fajn, z boku ho hřeje její tělo a míra touhy se mu daří držet na společensky přijatelný úrovni, to ovšem jen ¨do tý doby, než na ni koukne dolů a zjistí, že se jí při tom všem hlemejždění posunuly šaty a on má naprosto perfektní výhled přímo do jejího výstřihu, a od tý chvíle už holčička v televizi nemá šanci, protože jeho mysl zcela zaměstnávají úvahy, jak jemná je asi kůže jejího dekoltu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 18:13

(ale ne ne ne ne ne, my jsme pro povídání, to bude zaručeně zábava :D )

Eeee... +koukne na televizi a pak na něj+ ...leda tak na to aby si je ugrilovala a snědla. +zašklebí se vesele+ Fajn, fajn...měl si pravdu. +zasměje se a přesune dlaň na jeho hrudník aby ho zlehoučka jako poplácala na důraz svých slov, ale dlaň už tam nechá a jemně mu prsty ohlazuje hrudník přes látku košile+ Opravdu? Postaráš se o to? +zajímá se nevinnost sama a jen ona ví, že se jí v hlavě rodí úvahy na to jak by se o to mohl postarat a rozhodně to nejsou úvahy slušně vychované dívenky+ Sakra, to shledávám docela jako problém. +pokývá naoko vážně hlavou, než se vesele zasměje a stočí pozornost zpět k televizi a už se tolik nebojí, protože jí rozesmál a film už se stejně pomalu blíží do konce+ Budeš si chtít ještě něco pustit nebo jít do postele? +zajímá se naprosto nevinně, i když to "jít do postele" mohlo vyznít trošku jinak než původně zamýšlela+ Já tedy ještě unavená nejsem, že by se mi chtělo spát. +nakrčí trošku nosánek a zavrtí hlavou, ne unavená rozhodně není, protože má dojem, že ty motýly v jejím podbřišku jí rozhodně spát nedají+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 úno 2013 18:43

(Tss, my tu nejsme pro srandu králíkům! :D :* )

To je dost pravděpodobný. +zazubí se, vzdá se sušenek a volnou rukou zlehka přikryje tu její, co má na hrudi+ No jistě, všechny zlý sny zaženu. +přikývne důležitě, ale koutky mu cukají, a sám si v duchu říká, jestli si uvědomuje, jak dvojsmyslně to všechno, co říká, vlastně zní+ Jak chceš ty, já moc unavený nejsem. +pokrčí rameny, že to nechává na ní+ Tvoje sestra tam má docela slušnou kolekci filmů, něco by se ti tam mohlo zalíbit. Kde budu vůbec spát? +zeptá se skutečně zvědavě, předpokládá, že mu ustele v nějakém pokoji pro hosty+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 18:55

Tak to je dobře. +zabrouká a usměje se na něj, když jí tak slíbí, že zažene všechny zlý sny+ Hmn... tak si klidně můžeme ještě něco pustit. Nechce se mi spát, ale mám problém. +zasměje se tiše+ Nechce se mi tě pustit, takže asi budeme muset koukat jen na černou obrazovku. +zazubí se na něj vesele přiznávajíc, jak moc dobře jí u něj je a na důraz svých slov se zavrtí takže se k němu přitulí o něco víc a se spokojeným povzdechem si mu uloží hlavu opět na rameni. při jeho dotazu se jí v mysli vynoří obrovské "no přeci u mě!" až si musí skousnout ret aby to neřekla nahlas, myslíc na to že by to asi nebylo moc vhodné+ Kde budeš chtít. +zazubí se na něj vesele+ Ale jestli trváš na vlastním pokoji tak ti ustelu v jednom pokoji pro hosty. +protáhne jako by mu nakonec dávala vybrat mezi svojí postelí a jinou, ale samozřejmě v nevinném slova smyslu, nejspíš+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 úno 2013 20:18

A co by sis představovala? Předpokládám že další horor už ne. +zazubí se+ Nějakou komedii? Nebo drama? +navrhuje+ Hmm, to by skutečně mohl být problém. +zasměje se+ Ovšem koukat na černou obrazovku by mohla být docela nuda, nemyslíš? +uculí se a kouzlem nechá dvdčka, ať se vymění samy, a zapne film ovladačem+ Takže třeba... tady? +zazubí se nevinně, na tom gauči je mu totiž moc fajn, a je to rozhodně lepší varianta než se jí nakýblovat do postele+ Přece ti nemůžu špinit čisté povlečení. +tváří se, jako že to je ten důvod+ Jaké jsou jiné možnost? +zajímá se zvědavě a jeho ruka jí jakoby náhodou vyjede po boku a žebrech až skoro pod ňadra a zase zpátky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 20:38

Ne, ne, další horor už ne, prosím. +udělá na něj psí očka, než se vesele uculí+ Tak třeba komedii. +rozhodne se nakonec, ne že by byla momentálně ochotná přesunout pozornost zpět k televizi+ Možná, ale jsem si jistá, že bychom si nějakou zábavu našli. +zazubí se na něj nevinně a líbne ho kousek pod ucho, jako ocenění toho jak šikovnej je, že zvládá vyměnit film i na dálku+ Počkej, přeci tě nemůžu nechat spát na gauči. Víš jak bych se cítila provinile až bys byl ráno celej rozlámanej. +upře na něj překvapená psí očka+ Ne, ne... ty budeš spát v posteli. +rozhodne za něj, že na gauči spát nebude a nejlépe ani v posteli sám+ No těch by bylo víc... +vypadne z ní roztěkaně, když se její pozornost na chvíli stočí k jeho ruce bloudící jí tak blízko k hrudníku+ ...máme tu hromadu pokojů pro hosty, sestřin pokoj, můj pokoj... a já mám obrovskou postel kde bychom se oba pohodlně vyspali... samozřejmě ve vší počestnosti... +dodá na oko vážně, ale koutky rtů jí cukají v úsměvu jak ho zlobí+ ....a nemusel by sis dělat starosti s tím, že mi zašpiníš čisté povlečení. +upře na něj svá nevinná očka, zamává na něj řasama a vážně pokývá hlavou, zatímco jí v očích jiskří+ A alespoň by si byl blízko kdybych měla nějakou noční můru, když si slíbil, že je všechny zaženeš. +vytasí se s dalším argumentem, nejspíš skutečně myslí na to, jak by se k sobě mohli stulit a spát, jo to by se jí líbilo a když budou jen spát, tak to přeci není tak moc nevhodné ne? to alespoň tvrdí svému svědomí, které na ní křičí, že tohle slušně vychovaná dívka nedělá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 27 úno 2013 23:04

+odlepí oči od obrazovky a podívá se na ni+ Slečno, skutečně mi nabízíte nocleh ve svém loži? +pozvedne pobaveně obočí a v očích mu blýská+ Jste si jistá, že jsem až takový gentleman? +dodá vážněji, ale pak se pousměje a zastrčí jí pramen vlasů za ucho, skloní se k němu a zašeptá+ Už zase provokuješ. +jeho dech jí horce pohladí lalůček+ Jistě, hlavně, že ušetříme povlečení. +přikývne se smíchem a zase se narovná+ Tak tedy na posteli. +souhlasí a nenápadně se vrátí k ohlazování jejích boků a žeber, a pousměje se, když si vzpomene, jak takhle jako puberťák osahával holky v kině+ Ve vší počestnosti. +přikývne s úsměvem a říká si, že ho asi čeká docela krušná noc+ No jistě, já musím vlastně stát na stráži a zahánět noční můry. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 23:18

+zvedne k němu svá očka a zatváří co nejneškodněji+ No co ta postel je obrovská ani nebudeš vědět, že tam jsem. +kecá, je jí jasné že jí jen tak nepřehlédne zejména když si vzápětí uvědomí v čem spí, ona taková noční košilka moc nenápadnosti nepřidá+ Jsem si naprosto jistá, že bys neudělal nic, co bych nechtěla. +podívá se na něj naprosto vážně, než se na něj zářivě usměje+ Já a provokovat? Co jsem provedla? +zajímá se na oko překvapeně, ale v hlase jí zaznívá smích+ Skvělé. +rozzáří se nadšením z toho, že se nebude muset na dlouho vzdálit z jeho blízkosti a spokojeně se zavrtí a uvelebí se opět s hlavou na jeho rameni přivírajíc spokojeně očka při jeho ohlazování+ Ano přesně tak, a když budeš pracovitý tak možná dostaneš i snídani do postele. +mrkne na něj vesele, i když má dojem, že jestli bude spát dle jejích představ pouze ve spodním prádle, tak její sny rozhodně nebudou noční můry+ Co máš rád k snídani? +zajímá se vzápětí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 úno 2013 12:25

+pohladí ji palce po tváři a pousměje se+ Ne, to bych neudělal. +souhlasí, a už nedodá, že by rád věděl, jestli ona ví, co chce, a co to vůbec obnáší :D + Pořád mě zkoušíš. +obviní ji pobaveně+ Pracovitý. +zavrtí nevěřícně hlavou+ A co bych podle tebe tak měl všechno do rána stihnout? +zajímá se s pozvednutým obočím a koutky mu poněkud cukají+ Je mi to dost jedno. +pokrčí rameny+ Většinou snídám nějaké pečivo a vejce se slaninou. Jako děti jsme mívali palačinky s ovocem a zakysanou smetanou. +vzpomene si s úsměvem+ Ale hlavně hodně kafe. +dodá vážně+ Zvlášť když bych měl celou noc pracovat. +zazubí se, neodpustí si to+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 úno 2013 12:37

+spokojeně a souhlasně zamručí, když s ní souhlasí a palcem se dotýká jejích rtů. samozřejmě že ani v nejmenším netuší, co chce, i když má zhruba představu, kam až by byla ochotná zajít. ale ve chvíli kdy se jí dotkne, kdy jí políbí, jdou její představy do háje. v hlavě má takový bordel, že se rozhodla ho zavřít do skříně a zabývat se jím až bude vhodnější doba, zatím si užívá současnosti a vzrušeného očekávání (v překladu - měli by si popovídat :D )+ Zkouším? Jak? +zamrká překvapeně, zřejmě si není vědoma zkoušek, které připravuje pro jeho sebeovládání+ Stačí když se postaráš o to, abych neměla noční můry. Někdy je jich opravdu spousta. +pokývá vážně hlavou, skutečně někdy mívá noční můry i když se před spaním nedívá na horory, ale nakonec se na něj vesele usměje+ Hmn, dobře... něco dobrého vymyslím. +pokývá s úsměvem hlavou a viděla by to nejspíš na ty palačinky, zejména když vidí jak se při té vzpomínce usmívá+ Samozřejmě, kávy budeš mít co hrdlo ráčí. +zazubí se na něj vesele+ Přeci nestojíme o to, abys zítra usnul při plavání, že. +culí se vesele, to plavání si zřejmě nerozmyslela+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor