od Jasmine Clarvik » 27 úno 2013 20:38
Ne, ne, další horor už ne, prosím. +udělá na něj psí očka, než se vesele uculí+ Tak třeba komedii. +rozhodne se nakonec, ne že by byla momentálně ochotná přesunout pozornost zpět k televizi+ Možná, ale jsem si jistá, že bychom si nějakou zábavu našli. +zazubí se na něj nevinně a líbne ho kousek pod ucho, jako ocenění toho jak šikovnej je, že zvládá vyměnit film i na dálku+ Počkej, přeci tě nemůžu nechat spát na gauči. Víš jak bych se cítila provinile až bys byl ráno celej rozlámanej. +upře na něj překvapená psí očka+ Ne, ne... ty budeš spát v posteli. +rozhodne za něj, že na gauči spát nebude a nejlépe ani v posteli sám+ No těch by bylo víc... +vypadne z ní roztěkaně, když se její pozornost na chvíli stočí k jeho ruce bloudící jí tak blízko k hrudníku+ ...máme tu hromadu pokojů pro hosty, sestřin pokoj, můj pokoj... a já mám obrovskou postel kde bychom se oba pohodlně vyspali... samozřejmě ve vší počestnosti... +dodá na oko vážně, ale koutky rtů jí cukají v úsměvu jak ho zlobí+ ....a nemusel by sis dělat starosti s tím, že mi zašpiníš čisté povlečení. +upře na něj svá nevinná očka, zamává na něj řasama a vážně pokývá hlavou, zatímco jí v očích jiskří+ A alespoň by si byl blízko kdybych měla nějakou noční můru, když si slíbil, že je všechny zaženeš. +vytasí se s dalším argumentem, nejspíš skutečně myslí na to, jak by se k sobě mohli stulit a spát, jo to by se jí líbilo a když budou jen spát, tak to přeci není tak moc nevhodné ne? to alespoň tvrdí svému svědomí, které na ní křičí, že tohle slušně vychovaná dívka nedělá+