Pokoje Cairo

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pokoje Cairo

Příspěvekod Cairo » 26 pro 2013 22:17

*Pousměje se, spustí jednu ruku a zmáčkne kliku. Hned ji ale omotá zpátky kolem Garettova krku.* Vůbec by mi tam nevadil, *odpoví* Ale... možná by ses vůbec nemusel přeměňovat, *upře na něj zpod řas nevinný pohled* Ta země asi není dvakrát pohodlná. *Přitáhne se výš a přiblíží obličej k jeho uchu* A pořád se mi nechce tě pustit, *zašeptá a krátce přitiskne rty ze strany na jeho krk*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 26 pro 2013 22:23

+trošku překvapeně zamrká. jedna věc je nechat ho spát na zemi ve svém pokoji a věc druhá spát v její posteli v lidské podobě+ Ach myško... +povzdechne si, ale s takovým zvláštním šťastným podtonem stylem, že jí přeci nemůže nic odepřít+ Jsi si tím jistá? +koukne na ní naprosto vážně a zkoumavě, když k ní zamíří k posteli+ Těžce zkoušíš mé sebeovládání... +zazubí se na ní nakonec vesele a skloní se s ní k posteli, aby odhrnula více deku, než se posadí na kraj postele a těžce s nimi vmanévruje do postele, kde si s ní obmotanou kolem krku lehce na záda a stáhne si jí vedle sebe, než je oba přikryje+ Tak dobrou noc, Cai. +broukne a jen jí obejme ze všech sil se snažíc nechat ruce na jednom místě+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 26 pro 2013 22:45

Jsem, *pousměje se a pohladí ho po tváři* Ale jestli ty ne... *nestihne ani doříct a už oba leží. Spokojeně se přitulí blíž a jednu ruku mu obtočí kolem těla, hlavu na jeho rameni.* Neboj, budu se chovat slušně, slibuju, *zazubí se.* Dobrou, Garette, *zaševelí a jeho jméno nechá splynout přes rty téměř mazlivě. Zavře oči a zatímco v nose ji šimrá jeho vůně, nechá se lehkým zdviháním jeho hrudi a pravidelným tlukotem srdce ukolébat ke spánku*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 26 pro 2013 22:51

Ne, že by to pomáhalo. +zamručí tichounce a pobaveně+ Dobrou noc, Cai. +broukne tiše a v hrudi se mu rozezvučí tiché spokojené majetnické vrčení. obejme jí o trošku pevněji a tvář si schová v jejích vlasech naslouchajíc jejímu klidném dechu a klidnému tlukotu srdce, vdechujíc její vůni. jeho rozhodnutí zůstat celou noc vzhůru a užívat si naplno té chvíle vezme po chvíli za své, když se mu spokojeností zavřou oči a za chvíli už sám spí+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 26 pro 2013 23:32

*Když se vzbudí, venku už je světlo. V první chvíli překvapeně zkonstatuje, že takhle krásně se jí nespalo už hodně dlouho. Na okamžik zauvažuje, čím to je. Maličko se zavrtí a ztuhne, když si uvědomí, že polštář pod její hlavou je ve skutečnosti vypracovaná mužská hruď. Hned jí hlavě jedna po druhé vyskakují vzpomínky na to kakaové dostaveníčko minulou noc. Jen pomyslí na to, jak jí Garett líbal, zrychlí se jí tep. A přestože nechápe, kde se to v ní v noci bralo, nelituje ani vteřiny. Pootočí hlavu a zadívá se do jeho tváře, ve spánku uvolněné. Hned dostane chuť znovu ochutnat ty pootevřené měkké rty a zabořit prsty do spánkem rozcuchaných vlasů. Ale nechce ho vzbudit, tak jen se spokojeným výrazem sleduje, jak spí a víčka se mu čas od času zachvějí*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 28 pro 2013 00:21

+on na rozdíl od ní, ví hned kde je a kdo leží vedle něj. cítí její vůni která ho halí jako hřejivá peřina, slyší její dech a tlukot srdce, díky kterému dál předstírá spánek. užívá si její blízkosti jak nejvíce může vědom si toho, že ho bedlivě pozoruje a to dělá moc dobře jeho egu. nevydrží tak dlouho, ležet nehnutě a předstírat hluboký spánek, protože jí chce vidět. pohlédnout do jejích očí a to si vzápětí splní+ Cai. +broukne měkce, když otevře oči a jeho pohled se střetne s jejím+ Dobré ráno. +usměje se na ní+ Jak jsi se vyspala? +zajímá se hned+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 28 pro 2013 00:29

*Pokrčí paži, kterou má přes něj přehozenou, takže teď její ruka spočívá na jeho prsou a o ni si opře bradu, aby na něj pěkně viděla.* Dobré ráno, *odpoví s jemným úsměvem* Přímo skvěle, *zazubí se na něj vesele* Co ty? Neodumřela ti ruka? *zasměje se. Má ho pěkně u sebe, jeho srdce jí bije přímo pod dlaní a spokojenost z ní sálá snad na kilometr daleko*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 28 pro 2013 00:41

Tak to je moc dobře. +zavrní spokojeně, že se u něj vyspala skvěle+ Já naprosto báječně a ruka si vůbec nestěžuje. +usměje se na ní, ale opatrně trhavě ruku narovná a kdyby byla slyšet bolest, tak jeho ruka skřípe a praská, když jí protáhne+ Co dneska budeš dělat? +netrvá příliš dlouho, než se pokusí dozvědět se o ní víc+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 28 pro 2013 00:59

Ještě nevím, *zamyslí se* Asi bych měla chvíli pracovat, co jsem tady, ještě jsem se k tomu nedostala, *pousměje se* A taky jsem chtěla zjistit, jestli bych nemohla s něčím pomoct Nef, navalilo se toho na ni teď nějak moc, *trošku se zamračí, jak má o ni starost* A jestli mi zbyde chvilka, přemýšlím, že bych se zašla podívat na pláž. Už mi o ní kdekdo vyprávěl, ale nějak jsem to ještě nestihla, *uzavře výčet svých plánovaných aktivit* Co ty? Musíš odejít? *pohlédne na něj a v jejích očích je patrné, že by si ho nejradši nechala u sebe. Ale Nef ho potřebuje jinde a ona jí rozhodně nehodlá komplikovat život ještě víc.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 pro 2013 00:52

+zaujatě jí poslouchá a přímo se utápí v melodii jejího hlasu+ Co vlastně děláš za práci? +zajímá se hned, když mu dojde, že o ní pomalu nic neví+ Na pláž? To je ta věc dole u vody? +vptává se děsně nenápadně+ Ano, bohužel budu muset jít. +zašeptá a vypadá neskutečně zkroušeně už jen ze samotný myšlenky, že by měl vylézt z postele a opustit jí. byď jen na pár minut natožpak na několik hodin a kdo ví na jak dlouho+ Předal jsem dopisy, ale musím se stavit pro odpovědi. Ale večer budu jistě zpět. +přislíbí, než se zarazí a znejistí+ Tedy... pokud... pokud bys o to stála. +hlesne nejistě+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor