Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Neferet » 03 dub 2014 20:58

Jo to je mi jasný. +ušklíbne se trošku+ Já nevim asi proto že děti k manželství tak nějak patří. +pokrčí pobaveně rameny+ Nebo proto že osobně bych se vdávala až bych chtěla mít s někym děti dřív ne. +zauvažuje o tom vážně+ To sis o sobě nikdy nemyslela co. +zasměje se vesele+ Není to ale tak zlý jak to vypadá. Ve vlastním podniku si svým vlastním pánem. +pousměje se+ Jo vím jak to tam vypadalo, když jsem tam byla naposledy. +pokývá souhlasně hlavou+ Víš že ani pořádně nevím? Přepadl nás v Londýně a když šlo do tuhého tak zdrhnul. +trhne výmluvně rameny+ Ale já si ho najdu a vrátím mu všechno s úrokama. +zamručí a v očích jí zle zajiskří+ U vás byli vlčí stopy? Nezdálo se mi, že by tam někde v okolí žili vlci. +zamračí se trochu+ Ale Samuel se má docela dobře. +pousměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 22:34

Asi se spíš potřebuju ujistit, že ho jednou nenajdu s nožem v břiše. +zasměje se, ale kouká na nic docela vážně+ Ale manželství přece není továrna na děti. +uculí se+ Pro mě to znamená, že s ním chci bejt navždycky, že k němu patřim. +usměje se+ Jestli k tomu někdy přijdou děti nebo ne, to je až na hodně vzdálený a vedlejší koleji. +pokrčí rameny+ No jo, bude to tvrdý. +zazubí se+ Ale stejně budu muset někoho najmout, nemůžu tam bejt sama každej den celej den. +pousměje se+ To tě jako chtěl okrást? Nebo co? +vykulí oči+ Né, tady u vás. +zavrtí hlavou+ Přemístila jsem se nejdřív před dům.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 03 dub 2014 22:46

No... obávám se, že to ti tak úplně slíbit nemůžu. +pokrčí zlehka rameny a dolije si sklenku+ Ještě? +nabídne jí, než lahev postaví zpět na stolek+ Tak na to abys věděla, že k němu navždycky patříš přeci nepotřebuješ nějaký papír ne? +zvedne mírně obočí+ Ale máš pravdu, že pro každého manželství znamená něco jiného. +pokrčí zlehka rameny a raději to téma nechá být+ To zvládneš. +pousměje se+ Jo, to asi není špatný nápad. Na jednu stranu je fajn ponořit se do práce a na nic jiného nemyslet, ale nemělo by se to přehánět. Zejména, když máš tak milujícího manžela. +zazubí se na ní vesele a pokývá souhlasně hlavou+ Šlo to vyřizování starých účtů. Ne mých, nejsem tu tak dlouho, abych si stačila nadělat nepřátele... no i když... +zasměje se vesele+ Jo tak. +zavrtí nad sebou hlavou+ Tak to nejspíš byl Garett, poslední dobou tady tráví spoustu času. +uculí se vědoucně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 05 dub 2014 21:28

Ne, to mi slíbit můžeš, a slíbíš. +zazubí se na ni, ale oči jí trochu zvážní+ Jo, ještě. +souhlasí, a vezme si flašku k sobě+ Nepotřebuju. +přikývne+ Ale je hezký ho mít. Je to signál pro ostatní, a taky se mi líbí mít jeho příjmení. +uculí se+ Jasně že to je jenom symbol. Ale pro nás to je důležitej symbol. +pokrčí rameny,a bezděky si pohladí palcem prstýnek+ jo, konečně to začíná nabírat nějaký obrysy, mám z toho fakt dobrej nápad. On mi tam byron bude určitě pomáhat, ale jak ho znám, moc to nevidím. ++zazubí se No tak hlavně že už jste v pořádku doma. +usměje se+ Jo tak, já nevěděla, že máš víc vlčích mazlíčků. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 05 dub 2014 22:35

+zavrtí vážně hlavou+ Něco takového ti Vicky nebudu slibovat, jelikož si nejsem jistá, že bych svůj slib dodržela a já sliby nerada porušuju. +pokrčí zlehka rameny+ Můžu ti jen slíbit, že se tvému bratrovi pokusím vyhnout. +navrhne vážně+ Jak říkám, pro každého to znamená něco jiného. +pousměje se+ Zůstanete u staré image s draky nebo jí předěláte naprosto celou? +zajímá se zvědavě+ A kdy budete otvírat? +pousměje se+ Jo to mi je naprosto jasný. +rozesměje se+ Já nemám vlčí mazlíčky. +zavrtí nesouhlasně hlavou+ Oba jsou mí přátelé a mám jich víc než jen je. Garett dělá spojku mezi mnou a mými lidmi, abych nemusela lítat z místa na místo. Navíc jsou věci na které se hodí víc jak Marius nebo Samuel. +vysvětlí s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 dub 2014 23:09

No, potom určitě chápeš, že já udělám naprosto všechno, abych ochránila svoje blízký. +pokrčí rameny+ Něco si určitě necháme, je to zavedený jméno. Ale chtěla bych aby to mělo trochu jinou atmosféru... prostě kamarádský místo na posezení. +zamyslí se+ Chceme to stihnout do konce dubna, ale když to nepůjde, nebudu to láma přes koleno. +dodá+ Jo, to se asi hodí, mít spojku. Budeš se tam vracet? +zajímá se a dožahne skleničku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 10 dub 2014 23:29

Samozřejmě, stejně tak jako já. +pokývá naprosto vážně hlavou+ Tak to jsem na to opravdu zvědavá. +pousměje se+ Jo tak to je jasný. Týden sem týden tam... hlavně aby bylo všechno připravený dle vašich představ. +pokývá souhlasně hlavou+ A už si uvažovala o tom koho bys tam chtěla zaměstnat? +zajímá se+ Popravdě o tom dost vážně uvažuju. Je to dost vyčerpávající procházet portálem každý den a momentálně mě tu nic nedrží. Teda až na Cairo a ta teď podle všeho lítá někde po lesích s Garettem. +zazubí se vesele+ Ale ještě jsem se nerozhodla. Změnit se může spousta věcí. +pokrčí nakonec rameny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2014 00:07

Jsem ráda, že to chápeš. +přikývne+ Myslím, že to stihnem, jestli se něco nezpozdí. +pousměje se spokojeně+ No jo, ozvala jsem se kamarádovi, a slíbil, že aspoň ze začátku mi tam vypomůže. Ale byla bych radši, kdybysme tam byli aspoň tři. Prej o někom ví, tak uvidíme. Cairo bydlí u tebe? +usměje se+ Jo, to chápu, tihleti vlčí kluci jsou docela návykoví. +zazubí se+ No však uvidíš, jestli tě ani tady ani tam nic nehoní, tak jsi v klidu. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 11 dub 2014 21:59

Rodina je to jediné, co nám nakonec zůstane. +pokrčí zlehka rameny+ Ale to je dobrý, že budeš pracovat s někým koho znáš déle. Alespoň budeš vědět, co od něj očekávat. +usměje se na ní+ Ano, nabídla jsem jí tu nějaké místnosti. Stejně je to tu obrovské a nikdo tu věčně není. Navíc jsem jí pěkně dlouho neviděla, takže si můžu užívat, že mám u sebe zase nejlepší kamarádku. +pokývá s úsměvem hlavou+ I když jsem si pořídila byt v Londýně. Chtěla bych být víc mezi lidma. Ztratit se v davu a tak, ale myslím, že Cairo to vadit nebude, když tu zůstane Garett. +zazubí se vesele+ No to nevím. Žádný z nich mě zatím nijak extra neoslovil. +zasměje se+ V klidu nijak moc extra nejsem, ale nakonec se to nějak vyvine. +mávne nad tím zlehka rukou+ Nemáš hlad? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2014 23:28

Jo. Tak se prosím tě od tý mojí drž dál. +uculí se trochu+ Jo, jsem taky ráda. Asi bych neuměla dělat někomu šéfa, budu radši dělat s lidma co znám, a vím, že mě nepodrazí. +přikývne souhlasně+ To je dobře, když to tu máte tak velký, aspoň tu není pořád ticho. +usměje se+ Proto jsem chtěla menší dům, u nás doma ve Francii bylo vždycyky... já nevim, prázdno. +pokrčí rameny+ Zamířilas do civilizace? +zazubí se+ Jo tak Cairo si našla vlčího mazlíčka? +uculí se vesele+ Ani ne, stavila jsem se jen s těma knihama, nebudu tě zdržovat dlouho. +zavrtí hlavou, a dopije svou skleničku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor