Pokoje Cairo

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pokoje Cairo

Příspěvekod Cairo » 25 čer 2014 22:52

Taky se mi nechce vstát, *přizná a sevře ho pevněji.* Ale jestli chcem snídat, asi bysme měli. Slíbili jsme Erice oběd, tak nemůžem snídat v půl dvanáctý. Ledaže... *loupne po něm pohledem a v očích jí rošťácky blýskne,* ...bysme se vykašlali na snídani a zůstali v posteli až do oběda, *zakření se na něj.* Ale to bys mi asi umřel hlady a to bych nerada. *Pohladí ho po tváři a pak se neochotně vymotá z jeho objetí a vstane. Ještě jednou se na něj podívá, při pohledu na to, jak se tam rozvaluje nahý v posteli jen polkne slinu a radši se rychle oblékne, než se na něj zase vrhne.* Jasně, že ti to ukážu, budem vařit spolu, *přisvědčí a otočí se k němu.* Tak jdeš? *s jemným úsměvem k němu natáhne ruku.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 26 čer 2014 20:46

Hmn... ale to je naprosto boží nápad. +zavrní a zavrtá se jí tváří do vlasů a na chvíli to vypadá, že usnul+ Ne ne, já mám dlouhou trvanlivost. +zamručí napůl rozespale, ale neochotně rozlepí oči, když se vymotá z jeho objetí a hrne se obléct. zálibně jí přitom pozoruje div si spokojeně nepomlaskává+ No ta dobrá, už vstávám. +zamručí a div nesteče z postele, jak se mu nechce, ale jakmile se nohama dotkne země vyskočí na nohy a přiskočí k ní. chytne jí kolem pasu a energicky se s ní zatočí kolem dokola+ Jdu, lásko, jen se musím obléct. +zazubí se na ní vesele, opatrně jí postaví na zem a natáhne na sebe kalhoty, s košilí se nijak neobtěžuje+ Tak co jdeme? +líbne jí na rty a vrhne se hladově ke dveřím+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 26 čer 2014 21:11

*Chytne se ho kolem krku, přestože nemá nejmenší obavy, že by ji upustil, a rozesměje se.* Neblázni, postav mě na zem, *se smíchem kroutí hlavou. Sleduje, jak se obléká se stejným zalíbením, s jakým sledoval prve on ji.* To jako půjdeš takhle? *zeptá se pak maličko přiškrceně, pohled přilepený k jeho hrudníku. Jak se okolo ní prosmýkne ke dveřím, chytne ho za předloktí aby ho zadržela, omotá mu zezadu ruce kolem těla a zaboří obličej mezi jeho lopatky, pod jednou dlaní polapí tlukot jeho srdce, druhou vnímá pevné svaly břicha.* Jak tě mám pustit, když se tu promenáduješ takhle? *zašeptá mu do zad. Povzdychne si, její dech horce ovane jeho kůži. Chvilku ho drží, pak zvedne hlavu a vtiskne mu polibek na rameno. Pak ho neochotně pustí, vezme ho za ruku a proplete prsty s jeho.* Tak jo, myslím, že můžem jít, *pousměje se, políbí ho na hřbet ruky a zamíří do kuchyně.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 26 čer 2014 21:28

+zarazí se v půlce pohybu a nechápavě se na ní zahledí+ Jak takhle? Takhle chodím skoro pořád... doma. +zazubí se na ní bezelstně+ Košile se rychle roztrhají, když jdeš kácet stromy a na dříví, nebo když musíš obdělat pole. +pokrčí výmluvně rameny, proto je taky hezky trochu opálený. prosmýkne se kolem ní a už se těší až budou vařit a pořádně se najedí+ Copak? +zastaví se, když ho obejme zezadu kolem těla a zarazí jeho ústup v zárodku. něžně se usměje a zlehka jí pohladí po hřbetech rukou+ Nikdo neříká, že mě musíš pustit. +zabrouká rozněžněle a jakmile ho pustí, obrátí se k ní a taky jí na chvilku obejme+ Tak jo půjdem. +souhlasí a líbne jí něžně na čelo, než otevře dveře+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 29 čer 2014 22:57

*Nakloní hlavu na stranu a přimhouří oči.* Tak to bych někdy chtěla vidět, *poznamená, hlavu plnou představy, jak polonahý štípe dříví. Na prahu se zastaví, podívá se na něj, v očích se jí zajiskří, rty se jí roztáhnou do širokého poťouchlého úsměvu.* Kdo bude poslední, myje nádobí! *vyhrkne a pustího, o překot se rozeběhne chodbou, vesele se směje.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 čer 2014 23:09

No, když hezky poprosíš, tak by se s tím možná dalo něco dělat. +zavlní výmluvně obočím a vesele se na ní usměje+ Cože? +zamrká překvapeně, když ho najednou pustí a rozeběhne se pryč+ No tohle! Počkej já ti ukážu! +houkne za ní a rozeběhne se, aby jí rychle dohonil+ Lásko moje, neříkala si, že jde o závod? +zazubí se na ní, když s ní rychle srovná krok načež jí za běhu popadne kolem pasu a udělá s ní otočku, protočí si jí pod paží, políbí rychle na rty, plácne po zadku a se smíchem jí předežene po očku na ní dávajíc pozor aby třeba nezakopla. trochu ale zpomalí, jelikož chce aby mu stačila a navíc je to rozhodně větší sranda, když jí má hned za patama+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 29 čer 2014 23:21

*Překvapeně vypískne, když ji popadne a otočí za sebe.* Tak tohle si vypiješ! *pohrozí jeho zádům, celá rozesmátá, a upaluje za ním. Vytáhne hůlku a vrhne mu pod nohy překážecí kouzlo. Ještě před něj bleskově položí polštářové zaklínadlo, aby si nenatloukl, obratně se kolem něj prosmýkne, ještě na něj stihne vypláznout jazyk a už sbíhá ze schodů.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 čer 2014 23:26

+překvapeně vykřikne, když mu najednou něco podrazí nečekaně nohy, neviditelná síla, kterou nečekal a které se podařilo ho zaskočit. než se naděje letí hlavou před vstříc zemi, ale dopadne překvapivě měkce+ Ty! +vykřikne se smíchem, když mu dojde, že za to může jeho Myška+ Jen se moc nesměj, stejně tě předběhnu. +houkne za jejími zády a vyhrabe se zpět na nohy. moc nepřemýšlí nad tím, když se vrhne ke schodům a vrhne se přes zábradlí. využije výhody toho být vlkem a prosviští vzduchem, aby v přízemí dopadl měkce a poměrně elegantně na špičky, i když chvíli balancuje aby udržel rovnováhu+ Nějaká pomalá! +zavolá na ní nahoru do schodů a rozeběhne se ke kuchyni+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Předchozí

Zpět na Sídlo Darktor