od Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 21:31
+vesele se rozesměje a vrtí nad tím neméně vesele hlavou až jí vlasy povlávají kolem obličeje+ Nemusí nutně být překroucený, třeba si to jen neuvědomili, jestli si s Vanesscou jen hráli. Předpokládám, že tvoje sestra nemá vlastní děti, takže je to i pro ní nové se o tu malou princeznu starat. +jemně se pousměje a zlehka pokrčí rameny+ Skvělé, beru tě za slovo. +zasměje se vesele+ A za to si můžeš vybrat, na co bys měl chuť. +zazubí se na něj vesele+ Proč? Přišla mi docela fajn, když jsem s ní naposled mluvila. +pousměje se vesele+ No... kdybys potřeboval pomoc, tak mám hromadu volnýho času. +nevtíravě navrhuje, že si někdy zahraje na chůvu+ No, ehmn, nejsem si jistá, jestli ti to přijde úžasné až ti řeknu, co to bylo. +zčervená ještě víc a stydlivě sklopí oči+ Na svojí obhajobu musím nejdřív říct, že jsem absolutně netušila, kam sem se to dostala, dokud nebylo pozdě. Styx mi nic neřekla, jen že ten bar vedou upíři. +koukne na něj opatrně co on na to, pak se zhluboka nadechne a opět sklopí zrak+ Byl to striptýz. +vypadne z ní tiše a zrudne ještě víc+ Ale ty iluze míst byly úžasný. +vyhrkne rychle, aby si nemyslel že byla tak nadšená z okukování cizích polonahých mužů, ne že by se jí ten pohled nelíbil, takže zrudne ještě víc pokud to ještě jde+ Jen doufám, že to bude k jídlu. Doma ho sice dělám pořád, ale tady jsou úplně jiný suroviny a ta věc co se to do ní strčila se chovala nějak divně. +trošku se nad tím zamračí+