Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 18:06

Je to ten typ zážitku jednou a dost. +přikývne pobaveně, a když si sedne, taky se posadí+ Má zajímavou chuť. +napije se ještě+ Takovou... prosluněnou, připomíná mi vína z Jižní Itálie, ale je lehčí, ovocnější. +kroutí hlavou, víno je očividně jedna z jeho vášní+ Podobné jsem ještě neměl. +usměje se na ni+ Přesně tak. +přikývne+ Soud určil určitý počet a rozdělení dnů, po které ji smím mít u sebe, ale vypadá to, že se mi podaří se s Tiffany nějak flexibilně domluvit. Zatím vypadá docela ochotně, aby taky ne, když dostala víc jak třetinu mého majetku. +ušklíbne se+ Protože jsme oba pořád její rodiče, a asi by nebylo správné Vanessu o jednoho úplně připravit. +pokrčí rameny+ Bez ohledu na to, co jsme si my dva udělali, Tiff je její máma, a Vanesska ji má ráda. +napije se trochu rozpačitě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 18:16

+s úsměvem ho poslouchá a s radostí zjišťuje, že ho stále poslouchá velice ráda a tak nějak nadšeně+ To bude tím podnebím. Po ránu je tam hustá mlha, ale během dopoledne se projasní a slunce je tam tak... teplé... slunečné. Je tam nádherně. +trošku se ztratí ve vzpomínkách, než zamrká vrátí se v myšlenkách zpět. napadne jí, že by ho tam někdy vzala, jen kdyby tam teď bylo bezpečněji+ Tak hlavně, aby jí ta ochota dlouho vydržela. +zlehka se pousměje a upije ze sklenky+ Máš pravdu, nikdo by neměl vyrůstat bez obou rodičů. +souhlasí s ním a zlehka pokývá hlavou+ Promiň, neměla bych se v tom šťourat. +omluví se za svojí zvědavost, když jí dojde, že mu to asi není příjemné+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 19:03

To zní moc hezky. +usměje se a pozoruje její nostalgický úsměv+ Tam jsi vyrostla? +zajímá se+ Víno je můj koníček. Jedna z mála lekcí, na které jsem se těšil, byla o víně a jeho odrůdách. +vypráví+ Popravdě řečeno víc než o Tiffany mám obavy o svoji sestru. Nechal jsem s ní Vanessku jeden den a hned s ní ukradli poníka. Van z nich má oči navrch hlavy, a mně se nelíbí, co ji učí. +zamračí se+ To je v pořádku. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Už je to za mnou, tak mi to nevadí. Co jsi vlastně od plesu dělala ty? +zajímá se o ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 19:15

Jo, dalo by se to tak říct. +pokývá s úsměvem hlavou+ Kolik odrůd tady máte, že se o tom musíte učit? +vyvalí na něj očka+ Jako opravdu ukradli? Jak se k něčemu takovému dostali? +překvapeně zamrká, ale koutek rtů jí cukne v úsměvu jak si to snaží představit+ Vy jste se se sestrou pohádali, že jo? +zkusí si tipnout, když vidí jak se mračí+ No já pořádně jsem to tu prolezla a prošla jsem knihovnu, takže až se budeš chtít podívat na ty knihy vím kde je najdeme. Byla jsem taky navštívit Tonyho a Styx, která mě pak vzala do jednoho místního podniku na vystoupení. Půjčila mi i něco na sebe. Byl to trošku nezvyk, nic takového se u nás nenosí. +trošku zčervená, když si na to vzpomene, ale pak zavrtí hlavou a usměje se+ A taky jsem se dneska pokusila popasovat se s tím jablkovým koláčem. Nemáš chuť? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 20:16

Spousty. +zasměje se+ Víno z každé oblasti chutná trochu jinak, z nějakého důvodu otec považoval za důležité, abych se v tom vyznal. +pokrčí rameny+ Pokoušel se mě vzdělat i v druzích whisky, ale ta mi nikdy moc nechutnala. +přizná se smíchem+ Doopravdy ne, koupili jí ho, ale ona si myslí, že ho ukradli, a o to mi jde. Přece jí nemůžou učit, že takové věci jsou v pořádku. +rozpřáhne ruce+ Pohádali. +přizná+ Ale nechci tě tím zatěžovat, to jsou moje problémy. Nicméně, vyhrál jsem sázku. +zazubí se+ Sestra odjela, takže si stoprocentně nevšimne, že si půjčíš její knihy. +mrkne na ni+ Rád se na ně později podívám. +přikývne nadšeně, protože to ho vážně zajímá+ Vážně? A jaké to bylo? +optá se na to vystoupení+ Koláč si dám moc rád. +souhlasí s úsměvem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 20:33

Páni. My máme tři opravdu dobré odrůdy a pak něco mezi tím, co se většinou nedá pít. +kroutí nad tím s úsměvem hlavou+ Whisky? Tu jsem nikdy nepila. +přizná se a zavrtí zlehka hlavou+ Jistě, že. Neměla by si myslet, že se smí krást. Ale myslím, že určitě neměli v úmyslu jí kazit, určitě to už příště neudělají. +zlehka se trošku konejšivě pousměje+ Ne, mě to nevadí. Klidně povídej. +usměje se na něj, z vlastní zkušenosti ví, že když se podělí o své problémy všechno je pak mnohem lepší+ Sázku? +zamrká překvapeně, než jí to vysvětlí. rozesměje se a vrtí hlavou+ Sakra, jsem nahraná... to určitě podpálím kuchyň. Možná bych jí měla napsat, jestli se nechce vrátit. +na oko vážně si promne bradu, než se opět vesele rozesměje+ Když není tvoje sestra doma, máš někoho kdo se postará o Vanesscu, kdybys musel do práce? +napadne jí, že jako právník má spoustu práce a nebude moci být doma vždy když bude potřeba+ No bylo to... neuvěřitelné. Nikdy jsem nic takového neviděla, ani nezažila. Dokonce sem se dostala i na podium. Do tý doby jsem netušila, že ten můj proklatej talent dostávat se do brindy funguje všude. +zavrtí nad tím se širokým úsměvem hlavou, skutečně je z té zkušenosti nadšená, i když s odstupem času jí dochází jak neuvážlivě se opět chovala+ Skvělé. +rozzáří se jak sluníčko a vyskočí na nohy, aby odběhla pro koláč a talířky, aby ho před ním rozkrájela a jeden talířek mu podala+ Prosím. Doufám, že bude chutnat. Ty vaše spotřebiče jsou opravdu neuvěřitelné. +zubí se na něj vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 21:18

No ony ty naše taky zdaleka všechny nejsou k pití. Některýma bych ani neumyl okna. +zasměje se+ Podle mě o moc nepřicházíš. Ale jsou lidi, co by na whisky přísahali. +pokrčí rameny s úsměvem+ Ne, neudělají. +souhlasí, ovšem nedodá, že hlavně proto, že si není jistý, jestli se Vici vůbec hodlá vrátit+ Její morální hodnoty jsou prostě úplně překroucený. +povzdychne si+ Já ti pomůžu, umím dobrá hasící kouzla. +zasměje se a ta představa večera stráveného u plotny mu překvapivě ani nevadí, spíš naopak+ To se opovaž. +zasměje se, ale v duchu je poněkud odhodlaný jí od sestry držet dál+ Pracuju na tom. Něco už vymyslím. +usměje se+ To zní úžasně, co to bylo za vystoupení? +představuje si spíš nějaký recitál nebo koncert, než striptýz :D + Vypadá to krásně. +usměje se a vezme si od ní talířek+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 21:31

+vesele se rozesměje a vrtí nad tím neméně vesele hlavou až jí vlasy povlávají kolem obličeje+ Nemusí nutně být překroucený, třeba si to jen neuvědomili, jestli si s Vanesscou jen hráli. Předpokládám, že tvoje sestra nemá vlastní děti, takže je to i pro ní nové se o tu malou princeznu starat. +jemně se pousměje a zlehka pokrčí rameny+ Skvělé, beru tě za slovo. +zasměje se vesele+ A za to si můžeš vybrat, na co bys měl chuť. +zazubí se na něj vesele+ Proč? Přišla mi docela fajn, když jsem s ní naposled mluvila. +pousměje se vesele+ No... kdybys potřeboval pomoc, tak mám hromadu volnýho času. +nevtíravě navrhuje, že si někdy zahraje na chůvu+ No, ehmn, nejsem si jistá, jestli ti to přijde úžasné až ti řeknu, co to bylo. +zčervená ještě víc a stydlivě sklopí oči+ Na svojí obhajobu musím nejdřív říct, že jsem absolutně netušila, kam sem se to dostala, dokud nebylo pozdě. Styx mi nic neřekla, jen že ten bar vedou upíři. +koukne na něj opatrně co on na to, pak se zhluboka nadechne a opět sklopí zrak+ Byl to striptýz. +vypadne z ní tiše a zrudne ještě víc+ Ale ty iluze míst byly úžasný. +vyhrkne rychle, aby si nemyslel že byla tak nadšená z okukování cizích polonahých mužů, ne že by se jí ten pohled nelíbil, takže zrudne ještě víc pokud to ještě jde+ Jen doufám, že to bude k jídlu. Doma ho sice dělám pořád, ale tady jsou úplně jiný suroviny a ta věc co se to do ní strčila se chovala nějak divně. +trošku se nad tím zamračí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 22:19

Vlastní děti, no ještě toho trochu. +uchechtne se+ Ona i ten její kluk spíš potřebujou, aby se někdo staral o ně, než že by se starali o někoho. Myslím, že si ji vážně moc idealizuješ. +usměje se, ale na jednu stranu mu ta schopnost vidět v každým něco dobrýho docela imponuje+ Ty jsi s ní mluvila? Kdy? +zajímá se a v duchu se děsí, co na něj Vicky práskla+ To je... hodně štědrá nabídka, nicméně naprosto nepřichází v úvahu +zavrtí rezolutně hlavou+ Ne proto, že bych ti nedůvěřoval. +dodá honem, aby si nemyslela+ Ale rozhodně na tebe něco takovýho nemůžu hodit. +vrtí hlavou+ Och. +pozvedne obočí pobaveně, a naprosto nechápe, jak to tam přežila, když se normálně červená i při běžný konverzaci :D + Bavila ses? +zeptá se poťouchle a oči mu vesele blýskají+ Je to moc dobré, vážně. +ochutná, sice byl připraven se rozplynout i kdyby to bylo děsný, ale vážně mu to chutná, a než se naděje, spořádá celou porci+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 22:32

Vážně? +tiše se zasměje a zavrtí nad tím hlavou+ Ale třeba kdyby měla vlastní děti, tak by se pak víc uklidnila a stala by se zodpovědnější. +nadhodí s úsměvem zlehka+ Jo, pár dní po plese. V tom podniku. Myslím, že jí Styx pozvala, co jsem pochopila. +pokývá hlavou a upije ze sklenky, než jí odloží na stoleček. překvapeně zamrká nad rezolutností v jeho hlase a odmítnutím, je tím trošku zmatená a opravdu jí napadne, že jí v tomhle ohledu nevěří. nedivila by se, když jí nezná moc dlouho. ale když jí to vyvrátí tak se trošku uklidní+ Proč ne? +zatváří se opravdu nechápavě+ Stejně tu skoro celý dny sedím a koukam do zdi. +pokrčí zlehka rameny, ale nemá v plánu se mu vnucovat. stačí když ví, že jí může kdykoliv zavolat a chtít aby Vanesscu pohlídala. vystoupení přežila nejspíš díky tomu, že rudne pouze při konverzaci s ním, má na ní podle ní podivný vliv, to je pro ní nové :D + Hej! +vyjekne se smíchem, když si uvědomí jeho poťouchlost a vesele do něj zlehka strčí rukou+ Jo bavila. Ty iluze byly úžasný. +řekne vážně a vystrčí bradu, zatímco jí rty cukají v úsměvu a v očích jí vesele jiskří+ Opravdu? +chvilku ho podezřívavě sleduje, ale když se zdá, že mu opravdu chutná, tak se zářivě usměje+ Kdybys chtěl ještě klidně řekni, je toho dost. +usměje se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor