Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2013 01:13

No to mu teda moc nepřidá. +povzdychne si trochu+ Ale s tím ty a já stejně nepohnem. +pokrčí rameny+ Nejde o učení, ty rodiny se třeba třista let navzájem znají. Jsou propletené příbuzenskými a manželskými svazky, mají mezi sebou stovky a tisíce smluv a obchodů, a visí jedna na druhé. Věří si navzájem. +pokrčí rameny+ Je tu hrst rodin, které určují trendy, ale těžko říct, jestli můžou úplně obrátit veřejné mínění. +pokrčí rameny+ Znám jednoho... člověka, s kterým by se dalo spojit, ale nevím, jestli se se mnou ještě bude chtít bavit, když jsem teď vyděděná a vdaná.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 27 pro 2013 01:25

No, možná by mu to mohlo pomoc změnit názor. +nadhodí s trochou naděje+ Zkusím s ním o tom promluvit. Na tom se nic zkazit nedá. +rozhodne se nakonec+ Přeci musí být nějaký způsob jak se mezi ně dostat. Třeba nejdřív přes obchod... naše rodina je v podstatě založená na obchodu. Mám tu i něco rozjetého a myslím, že kdybych se do toho vložila, tak by to nějak šlo využít. +skutečně se snaží dát dohromady nějaký plán a div se jí z toho přemýšlení nekouří z hlavy+ Nemusí ho úplně obracet. Stačí, když dají šanci k tomu se do vaší společnosti zapsat. O zbytek bych se pokusila postarat. +povzdechne si. dělá to nerada, ale co by pro svojí sestru neudělala+ O koho jde? Myslíš, že by to mohlo pomoci? +chytne se toho hned+ Samozřejmě bych se do toho nejdřív vložila já. Moje sestra je sice skvělá a moc se snaží, ale je hodně emotivní... chtělo by to rozehrát hru elegatněji.... a samozřejmě bude potřeba pořádný příběh a vytvořit pro něj skutečné základy. +zamračí se trošku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2013 01:44

No já nevím, ty bys chtěla, aby s ní byl z pocitu povinnosti? +pokrčí rameny+ Tak to fungovalo původně. +připustí+ v sedmnáctým století a dřív. Vypracovala ses obchodem, dokud jsi nebyla natolik bohatá, že se do tvý rodiny přiženil nějakej zchudlej aristokrat, a pak už se to jenom zlepšovalo. +ušklíbne se+ Nejsem si jistá, jestli to za posledních dvě stě let někdo udělal. +pokrčí rameny a potáhne z cigarety+ No... je to jeden... takovej... původně jsem si ho měla vzít. +zazubí se+ Jenže já se nechtěla v sedmnácti zasnoubit, tak jsem mu dala košem. +uculí se+ Tenkrát jsem se celkem dost kamarádila s jeho sestrou, ale ta se pokud vím provdala někam do ameriky... +poškrábe se ve vlasech+ Naše rodiny se trochu přátelily, a neznáme se nijak extra dobře. +zamračí se+ A taky je tu to že... no, nemáte chlapa, co by za vás jednal. otce, bratra, strejdu. +ušklíbne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 27 pro 2013 01:57

Ne, máš pravdu. To by nebylo nejlepší. +povzdechne si a zavrtí nad tím hlavou+ No řekněme, že vypracovat se obchodem by trvalo moc dlouho. +ušklíbne se+ No jo... dvě stě let je fakt dlouhá doba. +zavrtí nad tím hlavou+ Chlap co si mu dala koše... fakt by nám mohl pomoc? +koukne na ní pobaveně, než zvážní+ Navíc... nechci tě zatahovat do něčeho co by otvíralo staré bolestivé rány. +podívá se na ní naprosto vážně+ No jo... chlap by mohl být poněkud problém. To je pravda. +prohrábne si zamyšleně vlasy+ Myslíš, že by pomohlo, kdybych tvrdila že rodiče a bratr zahynuly před lety v Evropě při útoku Smrtijedů? Proto jsem byla nucena převzít mužskou roli, jelikož v jsme z našeho rodu v podstatě zůstali jen já a sestra? +koukne na ní s rošťáckým úculem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2013 23:53

Já nevim. +pokrčí rameny+ Popravdě se mi úplně nechce nějak moc se do toho míchat, Chris to nemá rád, a bejt pak zodpovědná za případnej průšvih... jsem za to, aby si tyhle věci každej řešil sám. +povzdychne si+ Né, my jsme spolu nechodili. +zasměje se+ Ani jsme do sebe nebyli zamilovaný. Vídali jsme se jen občas, na takovejch těch oficiálních akcích, a tu svatbu domluvili naši rodiče. Ani jsme nestihli bejt zasnoubený, utekla jsem včas. +uculí se+ Nemyslím si, že by to bral jako urážku, bylo to ve fázi příprav a vůbec se to nedostalo na veřejnost. +zavrtí hlavou+ Takže tohle fakt žádná bolestivá rána není. +pousměje se+ Neměla jsem v těch správnejch kruzích moc kamarádek, a upřímně nevim, koho jinýho bych měla zkontaktovat. +poškrábe se trochu ve vlasech+ No... to možná jo, ale fakt chcete lhát celej život? Jedna věc je to nafejkovat na jednu akci, ale předstírat roky a roky... navíc když ani nevíš, jak to dopadne. +pokrčí rameny, že to je jejich věc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 28 pro 2013 00:06

Hele... nemusíš to dělat. Stačí, když mi řekneš jméno a já to nějak zkusím zařídit sama. +pousměje se na ní, jakože nechce aby měla problémy+ Dobře, tak jo. +pokývá zamyšleně hlavou po jejím vysvětlení jak to bylo se vztahem k onomu záhadnému muži+ Ne asi ne, ale nějak se to udělat musí. Stěží jim můžeme říct, že sme z jinýho světa. Ledatak, že by nás potom viděli jako senzaci a to nám pomohlo. +ušklíbne se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2013 01:00

Jo, ten by asi koukal, kdyby ses mu jen tak objevila v hale. +uculí se+ To chce trochu delikátnější přístup. A taky to budu muset říct Byronovi. +dodá roztržitě a už nad něčím přemýšlí+ Uvidíme jestli se na mě vůbec bude pamatovat. +pokrčí rameny+ No řekla bych, že tohle je poněkud ambiciozní projekt, a rozhodně vyžaduje velkou časovou i energetickou investici i z tvojí strany. Je to běh na dlouhou trať, abys toho jednou nelitovala. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 28 pro 2013 01:08

Bych vymyslela něco jiného... komu by se třeba nelíbilo zachránit dívku v nesnázích. +zazubí se na ní vesele+ Tak to mi nejdřív řekni to jméno, kdyby ti to zatrhl. +pousměje se, než zlehka výmluvně trhne rameny+ Co tě napadlo? +zajímá se, když vidí jak zamyšleně se tváří+ Jo já vím, že to nebude nic lehkýho, ale co bych pro ní neudělala... navíc... nakonec to může být víc prospěšnější než tušíme. +pousměje se+ Lituju už tolik věcí, že jedna na víc mě nezabije. +zazubí se na ní+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2013 01:37

Já už to nějak zakamufluju. +zazubí se+ Nezatrhne, nezatrhl mi ani Jadea, a to byl poněkud serióznější problém. +uculí se+ Byron ví, že se o mě v tomhle ohledu fakt bát nemusí. +usměje se+ Jmenuje se David Combeferre. Přemejšlím, jak ho zkontaktuju, aby to bylo aspoň trochu nenápadný. +poznamená+ Myslíš, že to budeš zvládat? máš přece spoustu povinností tam u vás. +koukne na ni a típne cigáro do popelníku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 28 pro 2013 02:04

No nejsem si jistá, jak to chceš udělat s ohledem k tomu, že ste tak dlouho neviděli? +zvedne mírně pobaveně obočí+ Dobře, je to tvůj muž. Ty víš co udělá a co ne. +pousměje se+ David... to zní dobře. Je to aspoň fešák? +zazubí se vesele+ Já si s tím nějak poradím. Zvládla jsem i horší věci. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor