Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 02:50

No, Chris takovou chybu ještě neudělal. +pokrčí rameny+ Tiffany byla chyba, kterou za něj udělal někdo jinej. +ušklíbne se+ No, vypadá to že jí se to moc nelíbilo. +uchechtne se+ No... že by mu mohli vzít Van snad nehrozí, ale je to blbý, kor když máš firmu, která visí na reputaci. +pokrčí rameny+ díky, to nemusí být. +usměje se poněkud studeně, a nevypadá to, že by ji ta událost nějak výrazně brala+ Jo, já mu s tím taky moc nepomůžu. +přikývne+ Prostě na něj nebuď moc hnusná. +pousměje se+ Já... já myslím, že vím, co dělá. +zamračí se trochu+ Má pocit, že to takhle nemůže nikdy fungovat, že by to celý byl jeden nekončící boj, tak ji pomalu odstrkuje, aby ji to potom nebolelo tolik. +pokrčí rameny+Ale to je jen můj odhad. +dodá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 03:09

Chris taky nežije s upírem...tedy technicky vzato. +zavrtí nad tím hlavou+ No, neměla mu lézt do postele. Může být ráda, na sestřině místě nejsem já. +zavrčí+ Je něco co Jasmine... co my bychom mohli udělat, abychom mu v tomhle směru pomohli? +zajímá se podmračeně+ Nemam na něj bejt moc hnusná? +zavrčí, když si vyslechne její možné vysvětlení+ Ubližuje mojí sestře, protože má takovou idiotskou myšlenku, že potom to bude bolet míň. Kde na takovou blbost proboha přišel. +prohrábne si rozčileně vlasy+ Vidím to na ní... jak jí to ubližuje a zžírá, když vidí že se od ní odtahuje a neví co udělala špatně, aby se to mohla alespoň pokusit napravit. +sevře pevně v dlani opěrky+ Tak sakra buď s ní chce být a bude bojovat a nebo s ní být nechce, nemiluje jí, a skončí to hned. Žádný pomalý strhávání náplastí nefunguje! +praští dlaní do opěrky a opět vstane, protože přecházení jí uklidňuje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 03:36

Nemyslím chybu ve smyslu začít si s upírem, myslím chybu ve smyslu začít si s někým dřív než si to rozmyslíš. +zavrtí hlavou+ Ne... já nevim, já určitě ne. já bych se spíš měla držet zpátky, když jsem ta vyděděná. +ušklíbne se+ jo, znáš tyhle idioty, který mají pocit, že musí obětovat sami sebe, aby mohl bejt někdo jinej šťastnej. +odfrkne si+ Já to jednou Byronovi udělala taky. +omotá prsty kolem hrnku+ Myslím že... +na chvilku se odmlčí, skoro jako by jí to něco nepříjemnýho připomnělo, a čučí do toho vína+ že když ho pomalu přestane mít ráda sama od sebe, když ho začne nesnášet, tak to pro ni bude jednodušší. +poznamená potichu+ Jo, a já vidím, jak to žere jeho. +pokrčí rameny+ pomalu to odstrkovat, zakazovat si to. já jsem se mu snažila říct, že se má na ostatní vysrat, ale prostě je blbej. +odfrkne si+ Pro něj ta otázka takhle nestojí, on má pocit, že vedle něj nebude šťastná, a to ostatní je nedůležitý. Myslím, že když to vidí, každej den problémů, každý odmítnutí, každou potíž, dochází mu, že to takhle bude vždycky, že každý ráno budou vstávat a bojovat, a to je něco,k čemu ji nechce odsoudit. +pokrčí rameny+ Ale to je můj názor. +dodá, než zaboří nos do hrnku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 03:50

Jo takhle. +zamručí zamyšleně+ Jako myslím že nakonec nebyla chyba v nich, ale v tom, že já dělala chyby který nešli odpustit. Vlastně jen jednu, ale to už je dneska jedno. +odmávne to nakonec+ Jo takovejm bych nejradši přinejmenším zlomila nos, aby si uvědomil jak děsná kravina to ne. +vrtí nad tím hlavou+ Asi to máte v rodině. +zamručí a raději se zase posadí+ Jo, ono je totiž tak strašně jednoduchý odmilovat se na teď. +ušklíbne se+ Je to přeci naprostej nesmysl. +sykne tiše spíš sama pro sebe+ Blbej... to je hodně slabý slovo. +zamručí+ A co kdyby to nechal rozhodnout jí? Jestli jí to všechno za to stojí? Možná to tak nevypadá ale moje sestra není nesvéprávná. +zvedne mírně obočí+ No... buď si s ním promluvíš ty a nebo to udělám já. A jsem si jistá, že ta druhá varianta se mu líbit nebude. +zamračí se+ Nechává jí bojovat samotnou s pocitem, že... všechno co udělá, co řekne, i když jde o věci které jsou správně, že správné nejsou... a to jí ničí. +zavrtí hlavou, jakože to nemůže dopustit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 21:49

No, ne že bych měla v tomhle oboru nějak ohromující zkušenosti, ale řekla bych, že chyba bývá zřídkakdy jen na jedný straně. +pousměje se na ni+ Jo, u nás jsou všichni trochu vyšinutý. +zazubí se trochu+ Vždyť ho taky znáš,když si něco usmyslí, tak to dotáhne do konce i kdyby měl padnout. jestli se rozhodnul, že pro ni bude nejlepší když ji nechá, tak chci vidět, kdo ho přiměje si to rozmyslet. +ušklíbne se trochu+ Já? Naposled jsem mu řekla, ať se mi vypakuje z baráku, určitě mě moc rád uvidí. +uchechtne se+ A kdo určuje co je správný? +pokrčí rameny+ Můžu kouřit? +zeptá se pro jistotu, aby jí to tam nezasrmděla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 21:59

Hmn... to máš asi pravdu, ale ten vnitřní pocit se ani díky tomu nezmění. +pokrčí zlehka rameny+ Vím jak to začalo a viděla jsem, jak to skončilo. +pokrčí zlehka rameny, ale vzápětí nad tím mávne rukou, upije teplou tekutinu a pousměje se+ A kdo není. +zazubí se na ní nazpět+ Nakonec to bude muset být asi ona sama, ale to by o tom nejdřív musela něco vědět. +povzdechne si+ Tak si s ním promluvím já. Stejně jsem mu to slíbila, když jsem odcházela. +pokrčí rameny+ Možná, že kdyby cítil, co ona... +zamručí a zamyšleně si promne bradu+ Jo to se správná otázka. +pokývá souhlasně hlavou+ Ale myslela jsem to tak všeobecně... když má člověk pocit, že dělá správnou věc a je o tom přesvědčen a jindy by to dopadlo dobře... umím si představit jaký to je, když se stane něco jiného. +trhne zlehka rameny+ Ale jo, klidně. +pousměje se, mávne zlehka rukou a před Vicky se objeví popelník+ Možná by to chtělo jít na to z druhý strany. Ulevit jim od těch bojů... +zamručí zamyšleně a opře se v křesle+ Jaký je největší problém při přijetí do vaší společnosti? Původ? Vystupování? Moc? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 22:38

Ne... já vím, že nezmění. +pousměje se smutně,vytáhne cigarety a jednu mentolku si zapálí, poválí chuť po jazyku a vyfoukne směrem ke dveřím, aby jí to nešlo do obličeje+ Myslíš, že neví, že ji to trápí? Jasně že ví co cítí. +pokrčí rameny+ Tipuju že jeho optikou vzato, pár týdnů bolesti teď je lepší než trpět celej život. +vyfoukne trochu kouře+ S tím my dvě nejspíš nic neuděláme. +povzdychne si+ Problém je, že je cizí. Nevyrostla v tom, nikdo ji nezná, je nekontrolovatelná. Nevědí co čekat. potřebujou si očůrat teritorium. Je to poněkud smečkoidní chování. +uculí se+ Chovaj se teritoritálně, a většina těch důvodů jsou zástupný. My bysme to s Byronem taky měli zasraně těžký, teda kdyby mi nebylo jedno, co si kdo myslí, a kdybych nebyla ochotná se toho všeho vzdát. +zazubí se+ Jenže já jsem bez závazků. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 22:47

Ne, myslím, že neví. +zavrtí nad tím hlavou+ Jasmine má v sobě něco z našeho otce. Ne tak jako já... jde spíš o vnímání citů než o změnu schopností. +zamračí se zamyšleně+ Všimla jsem si toho nedávno, takže jsem neměla šanci vyzkoušet pár testů, ale když víš kam se dívat tak to nepřehlédneš. +pokrčí zlehka rameny+ Je to na dlouhý vysvětlování, ale řekněme, že ta bolest po pár týdnech nezmění... nezmizí... spíš naopak. Není to tak silné jako kdyby byla upírka, takže technicky vzato ten cit nakonec zmizí, ale o týdny nepůjde. +přemýšlí spíš nahlas, než aby to tak úplně sdělovala+ Možná, že s ním tak úplně ne... +zamručí zamyšleně, než upije z hrnku+ Cizí... +zamručí a bezmyšlenkovitě si přejede prstem přes rty+ ... a co kdyby cizí nebyla? Myslím... naše rodina. Jistě bylo by to na hodně dlouhý lokte a nakonec by to nemuselo vyjít. +mručí dál+ Kdo je z vaší společnosti nejvýš? Nevím jak přesně je to u vás, ale u nás je vždy rodina, která je... ne zrovna nadřazená to ne... ale víc se kolem ní všechno točí. Trendy, móda, obchod, rozhodnutí... +koukne na ní jestli chápe o čem mluví+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 pro 2013 00:06

Ježišmarja, to jako že je k němu nějak připoutaná? +vykulí oči+ No to je taky dobrá komplikace. +pokýve uznale, a poněkud nervně potáhne skoro půl cigarety+ no, chápeš jak to myslím. +pokrčí rameny+ A jak to chceš udělat?+vypadne z ní inteligentně+ Tři čtyři století tradic jen tak nenasupluješ přes víkend. Nemáme žádnou... "královskou rodinu", jestli to myslíš takhle. +naznačí prstama uvozovky a odklepne si popel+ existuje pár významnějších rodů, jako jsou třeba malfoyovi v anglii. +připustí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 27 pro 2013 00:23

No tak nějak. +uzná po chvíli zdráhavě+ Není to tak, že kdyby se rozešli, že by to nepřežila. Díky bohu, aspoň doufám. +vrtí zamítavě hlavou+ Jen, že kdyby náhodou někdy něco, tak to bude trvat dýl jak měsíce, než se z toho aspoň trochu dostane. +trhne zlehka výmluvně rameny+ Ale to je jen moje tušení. Vím, že to v sobě má, ale netuším v jaké míře. +upije zamyšleně z hrnku+ Jo myslim, že jo. +pokývá souhlasně hlavou+ Nemyslím, učit se to všechno. +zavrtí hlavou+ Musíte mít ale někoho jehož slovo má o něco větší váhu než ostatních. +pohodí trochu neurčitě rukou+ Myslela jsem spíš na to uvést náš rod do vaší společnosti. +trhne zlehka rameny+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor