od Victoria » 26 pro 2013 03:36
Nemyslím chybu ve smyslu začít si s upírem, myslím chybu ve smyslu začít si s někým dřív než si to rozmyslíš. +zavrtí hlavou+ Ne... já nevim, já určitě ne. já bych se spíš měla držet zpátky, když jsem ta vyděděná. +ušklíbne se+ jo, znáš tyhle idioty, který mají pocit, že musí obětovat sami sebe, aby mohl bejt někdo jinej šťastnej. +odfrkne si+ Já to jednou Byronovi udělala taky. +omotá prsty kolem hrnku+ Myslím že... +na chvilku se odmlčí, skoro jako by jí to něco nepříjemnýho připomnělo, a čučí do toho vína+ že když ho pomalu přestane mít ráda sama od sebe, když ho začne nesnášet, tak to pro ni bude jednodušší. +poznamená potichu+ Jo, a já vidím, jak to žere jeho. +pokrčí rameny+ pomalu to odstrkovat, zakazovat si to. já jsem se mu snažila říct, že se má na ostatní vysrat, ale prostě je blbej. +odfrkne si+ Pro něj ta otázka takhle nestojí, on má pocit, že vedle něj nebude šťastná, a to ostatní je nedůležitý. Myslím, že když to vidí, každej den problémů, každý odmítnutí, každou potíž, dochází mu, že to takhle bude vždycky, že každý ráno budou vstávat a bojovat, a to je něco,k čemu ji nechce odsoudit. +pokrčí rameny+ Ale to je můj názor. +dodá, než zaboří nos do hrnku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.