Kuchyně

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Kuchyně

Příspěvekod Cairo » 19 led 2014 21:59

Přeměnit se dá prakticky cokoliv na cokoliv, *pokrčí maličko rameny* Musíš ale umět správné zaklínadlo, to nás právě učí ve škole. Přeměňování je jeden z předmětů, které jsou povinné pro všech sedm ročníků, *vysvětluje* Sladké? *pootočí hlavu a zmateně se na něj podívá* Asi jo, proč? *zajímá se, pustí jeho ruku a přendá nakrájenou zeleninu z prkénka do mísy. Otře si ruce do utěrky. Otočí se v jeho objetí, vklouzne rukama kolem jeho pasu a opře se o něj* Co chystáš? *zeptá se s jemným úsměvem, ačkoliv nepředpokládá, že by jí to prozradil.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 20 led 2014 23:24

Ach tak... +broukne zamyšleně a chvíli nad něčím očividně uvažuje+ Takže můžeš proměnit tuhle... okurku... +popadne jmenovaný kus zeleniny a strčí jí ho pod nos+ ...třeba v... třeba v... +rychle přemýšlí na co by mu byla dobrá přeměněná okurka+ ...v pohár? +vypadne z něj nakonec přímo dychtivý vidět jak kouzlí+ Jen bych o tobě rád věděl všechno. +pousměje se na ní a gratuluje si jak hezky se z toho vyvlíkl, ne na moc dlouho. obejme jí kolem ramen a přitiskne k sobě a v tu chvíli je mu těžko se vykrucovat+ Já? +vyvalí na ní nedůvěřivě oči, ve kterých mu hrají veselé plamínky+ Vůbec nic. +zazubí se na ní vesele+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 21 led 2014 00:05

*usměje se, samozřejmě mu nevěří ani za mák, ale tahat to z něj nebude. Místo toho mu lípne rychlou pusu a pustí ho, aby mohla obrátit maso na pánvi. Pak vezme tu okurku a položí ji na linku* To ještě není tak zlý, *prohlásí, zatímco vytahuje hůlku* Těžší je přeměnit živočichy na věci nebo naopak. A samozřejmě lidi, od barvy vlasů po zvířata nebo i věci... ale to se dělá většinou ve výjimečných případech, je to nebezpečný. Ne každý to zvládne a následky takových nepovedených kouzel bývají problematický, *vysloví zaklínadlo a okurka se plynule promění v krásně tepaný stříbrný pohár* Samozřejmě tohle stříbro by u odborníka neprošlo, jinak by z nás všech byli boháči, *zasměje se*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 23 led 2014 00:26

+zaujatě jí pozoruje, jak se pohybuje po kuchyni a jak vytahuje hůlku, stejně tak jako ve chvíli kdy promění okurku v pohár+ Páni... +vypadne z něj velmi inteligentně a vezme pohár opatrně do ruky+ Napadlo mě, že by to byla dobrá výdělečná činnost. +zasměje se vesele+ Ehmn... +odkašle si, když mu opět zakručí v žaludku+ ...nechci si stěžovat, ale už máme hotovo? Začínám se obávám, aby mě vlastní žaludek nezačal pojídat zaživa. +zakření se a pootvírá pár skříněk než se mu konečně povede najít talíře+ Mohla bys prosím příbory? Nechci je zase rozsypat. +zatváří se kajícně+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 28 led 2014 19:21

Výdělečný by to bylo, až na to, že první, co by na to každý překupník použil, je Finite Incantatem, *s těmi slovy namíří hůlku na pohár a z něj je zase okurka* To je kouzlo, který ukončuje nebo ruší většinu nepříliš složitých kouzel. *vypne hořák pod masem* Jo, už to je, *pousměje se* Nechceme přece, abyste s vlčkem umřeli hlady, *mrkne na něj. Přejde k šuplíku, vytáhne příbory a podá mu je, aby je dal na stůl, než nandá jídlo* Víš, já myslím, že bys to zvládnul, stačilo by použít trošku míň síly, *neodpustí si, aby ho nepopíchla, přendá maso na talíř a i se salátem to nadvakrát odnosí ke stolu. Posadí se a s jemným úsměvem se na něj podívá* Tak dobrou chuť, *popřeje mu a chopí se příboru.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 led 2014 22:55

Páni... +vykulí oči na okurku a trochu nedůvěřivě jí vezme do ruky+ Uděláš nám z ní salát? +zajímá se vesele, přijde mu to poměrně jako vtipná představa+ Skvělé, mám hlad jako vlk. +zazubí se na ní vesele a vezme si od ní příbor, přitom špičkami prstů jemně přejede přes klouby její ruky+ Když ono je tak těžké se v tvojí přítomnosti ovládat. +zazubí se na ní vesele a v očích mu zajiskří, pomůže jí prostřít a posadí se za stůl+ Dobrou chuť. +pousměje se a chvíli jen sedí a sleduje jí, ale jak každý na jiný straně stolu, přijde mu to moc daleko+ Ehmn... promiň... +vyruší jí s odkašláním a vstane a dřív než stačí zareagovat přenese si židli těsně vedle její a pak i to skvěle vonící jídlo, takže když se usadí, tak se kolenem dotýká jejího stehna a klukovsky se na ní zubí+ Dobrou chuť +popřeje ještě jednou a s chutí se pustí do jídla+ Hmn... to je výborné... +zamručí naprosto spokojeně a nadšeně+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 29 led 2014 23:07

Neudělám, vystydlo by mi to. Ale zítra ji dostaneš k večeři. Samotnou. *vyplázne na něj se smíchem jazyk* Ani mi nemluv, *zamručí, když si vzpomene, jak se na něj vrhla na pláži v tom bungalovu. Dlouho jí to ale nevydrží, protože Garett najednou vystřelí od stolu a ona zmateně sleduje, jak se i s židlí stěhuje k ní. Tázavě povytáhne obočí, ale když se jeho stehno otře o její a on nasadí spokojený výraz, svitne jí a musí se usmát.* Dobrou chuť, *odpoví jak oby nic, ale pošoupne si židli blíž a pod stolem obtočí nohu kolem jeho lýtka, pěkně se do něj zahákne.* Máš pravdu, povedlo se nám to, *souhlasí, když taky ochutná*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 led 2014 23:12

Samotnou? +udělá na ní vlčí oči, na chvilku skutečně změní barvu, než zamrká a duhovky se vrátí do normálního lidského stavu+ To k tomu nedostanu kus masa? +snaží se vesele ukecat. spokojeností zavrní, když si přehodí svojí nohu přes jeho a na chvilku odloží nůž a pod stolem její nožku pohladí+ Jsi naprosto skvělá kuchařka. +usměje se na ní měkce a padá to do něj jak němci do krytu+ Kde ses tak skvěle naučila vařit? Maminka nebo ty sama? +zajímá se, zatímco střídavě krájí a hladí její nožku+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 29 led 2014 23:19

*Zaraženě nakrčí čelo.* Zdálo se mi to, nebo tvoje oči právě změnily barvu? *zeptá se překvapeně.* No, možná kousek, když budeš hodnej, *mrkne na něj a nevýslovně si užívá, jak ji pod stole otlapkává* Já ani nevím, *pokrčí rameny* Nikdy jsem se cíleně neučila vařit, ale baví mě to a za ty roky člověk od maminky leccos pochytí, *pousměje se*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 led 2014 23:24

+trochu se zarazí a zamrká, jednak si neuvědomil že něco takového udělal, ale v podvědomí ví, že je to pravda+ Ne, nezdálo. +zavrtí hlavou a opatrně po ní koukne+ Jsem schopen menší kratších proměn aniž bych se změnil úplně. Třeba oči... +koukne na ní a jeho zorničky se zúží a barva duhovek změní na vlčí+ Já jsem ale hodnej pořád. +brání se vesele a zatváří se na oko uraženě+ Já taky umím vařit... ale tak maximálně guláš a upeču maso nad ohněm. +pochlubí se naprosto vážně+ Ale jinak u nás vaší sestra. +pousměje se měkce+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor