Pokoje Cairo

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pokoje Cairo

Příspěvekod Cairo » 13 bře 2014 23:09

*Vezme si od něj hrnek a sevře ho v dlaních.* Děkuju, *věnuje mu něžný úsměv.* Les zní skvěle, *souhlasí.* Před pár dny jsem tam objevila nádhernou vyhlídku, jenže to byla náhoda, vůbec netuším, kudy jsem se tam dostala, *zasměje se.* Nebýt Caesara, asi bych cestu zpátky do sídla nenašla. *Napije se čaje.* Mohla bych s sebou vzít luk, co říkáš? Nef říkala, že v lese lovit můžu, když budu chtít, třeba potkáme něco dobrýho k večeři, *navrhne s šibalskýma jiskřičkama v očích, protože je jí jasné, že na kus masa ho utáhne kdykoliv.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 13 bře 2014 23:16

+rozzáří se nadšením, když s ním souhlasí a přisune se k ní o kousek blíž+ Jak je to dlouho co jsi tam byla? +zajímá se, když jí jemně líbne na rameno, které pak zlehka pohladí špičkami prstů+ Hmn... +zamručí při představě čerstvě uloveného a upečeteného zajíce či srnky+ To zní naprosto skvěle. +usměje se a souhlasně pokývá hlavou+ Mohli bychom si udělat takový celodenní výlet i s jídlem. +obtočí jí ruce kolem pasu+ Ty umíš lovit? +zajímá se zaujatě, když jí bradu položí na rameno+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 14 bře 2014 21:39

Nejsem si jistá, nějak pár dní potom, co jsem přijela, *pokrčí rameny a vzápětí na jedno inkasuje políbení.* Proč? *zjišťuje. Když ji obejme kolem pasu, opře se o něj, pootočí hlavu a vtiskne mu polibek na hranu čelisti.* Souhlasím, vybrakujem ledničku a pak půjdem tábořit, *nadšeně přikyvuje.* Jo, umim, *přisvědčí, a v hlase jí zaznívá určitá pýcha.* A vlastně docela dobře. Teda dřív mi to šlo, ale už jsem dlouho netrénovala. Nějak nebylo kde. *A s kým, dodá v duchu, ale nahlas to radši neřekne.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 15 bře 2014 00:44

Mohl bych ho zkusit vystopovat podle tvé vůně. Ale je to asi už moc dlouho. Nevím jestli se mi to podaří. +pokrčí výmluvně rameny a smutně se na ní pousměje+ Tak v tom případě, bys měla vyskočit z postele a jít se připravit, abychom vyrazili co nejdříve. +usměje se na ní něžně a líbne jí do vlasů+ Tak to se těším až mi to předvedeš. +zazubí se na ní vesele+ Ulovíš nám večeři a já jí uvařím. Tedy pokud věříš mým kuchařským schopnostem. +zasměje se vesele, jak jí zlehka ohlazuje po těle+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 15 bře 2014 00:54

Tak uvidíme, kdyžtak ji zkusíme najít starou osvědčenou metodou pokus-omyl, *chlácholivě ho pohladí po paži.* Tak to doufejme, že budeš mít CO vařit, *zasměje se.* Samozřejmě, že věřím, určitě to bude stejně dobrý, jako ty vajíčka, *prohlásí naprosto přesvědčeně.* Hm... to bych asi měla, *připustí, ale místo aby vstala, ochotně nastavuje tělo jeho dlaním.* Ještě chvíli pokračuj, a nikam se nedostanem, *podotkne věcně.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 15 bře 2014 01:00

Jo to bychom mohli. +přikývne po chvíli přemýšlení a usměje se na ní+ A nevylezeme z lesa dřív, než to místo najdem. +zazubí se vesele+ Určitě ano. Když ti to nepůjde, tak se toho ujmu sám a pohostím tě. +pohladí jí zlehka po paži s veselým jiskřením v očích+ Hmn.... +zamručí a přimhouří oči+ ...proč bychom se neměli nikam dostat? +zavrní jí tiše těsně u ucha a pak jí jemně políbí na krk+ Přeci by sis nenechala ujít příjemný den plný běhání po lese. +brouká jí podmanivě u ucha a dlaněmi vycestuje naprosto nenápadně přes její bříško až na ňadra, která zlehka ohlazuje+ Mohl bych se proběhnout. Potřebuju protáhnout kosti. +myšleno ne zrovna jako člověk+ Tak vstávat a cvičit. +líbne jí mlaskavě na tvář, neochotně se od ní odtáhne a vyskočí na nohy, tak nějak si neuvěomujíc, že je nahý a je na něm trochu vidět, jak moc rád je v její blízkosti+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 15 bře 2014 17:10

*Rozesměje se.* Tak to abych toho jídla nabalila fakt hodně, můžem tam bloudit třeba týden. *Užívá si jeho laskání.* Tak víš co? Navrhuju spolupráci. Ty to vystopuješ a já to ulovim, platí? *navrhuje. Když ji políbí na krk, vydechne a nakloní hlavu na stranu.* Protože ještě chvíli, a budu mít vážnej problém, kterej bude potřebovat naléhavě vyřešit, *ušklíbne se a jeho ruce na jejích bradavkách tomu vážně nepomáhají. Když Garett najednou vyskočí z postele a začne se před ní producírovat, zasténá, napůl nesouhlasně, že ji pustil, napůl frustrovaně, z toho pohledu.* A koukám, že nejsem sama, *podotkne s pohledem upřeným na jisté jeho probouzející se partie. Myšlenku, že by natáhla ruku a ukázala mu, jak vypadá pořádná frustrace, radši rychle vytřepe z hlavy, vyškrábe se z postele a zamíří do koupelny. Neodpustí si ale, aby ho trošku nepopíchla, takže přikrývku nechá ležet na matraci a předvede se mu pěkně v celé své kráse. Přistoupí k němu a natáhne se pro letmý polibek, a když se odvrací, dá si záležet, aby se bokem otřela o jeho počínající erekci. Pak už s rošťáckým úsměvem na rtech zmizí v koupelně a za minutku se ozve šumění sprchy.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 23 bře 2014 22:45

Hmn... +zamručí na oko zamyšleně, jelikož má ve skutečně problém poněkud myslet+ ...dobře, myslím, že to by šlo. +pokývá souhlasně hlavou a vesele se na ní zazubí, než jí sklouzne rty na krk+ Opravdu? A jaký? +zajímá se s poťouchlýma jiskřičkama v očích+ Já vůbec netuším o čem to mluvíš... +protáhne a děsně nenápadně se před ní producíruje, jeho předvádění je však následně přerušeno výhledem, který mu tak hezky poskytla a co teprve, když jí může sjet dlaněmi po bocích a cítí její tělo tak blízko. ze rtů mu unikne tiché zavrčení, hravé a hluboké, když se o něj otře a schová se mu v koupelně. není však moudré provokovat vlka v něm a on sám nemá toho sebeovládání na rozdávání. pár kroků a ocitne se v koupelně, na chvíli strne ve dveřích zaujatě sledují Cairo, jak se sprchuje. pohledem laská každý kousek její bílé pokožky, jak po jejích ňadrech stéká voda smíchaná s mýdlovou pěnou. další pár kroků a tichý šelest otevírajících se dveří sprchy, aby se mohl protáhnout dovnitř. zlehka jí přejede dlaněmi po zádech, než jí chytne kolem boků, aby si jí mohl k sobě otočit čelem a přitisknout si jí k tělu a zároveň jí pohybem vpřed přimět ustoupit ke stěnu, o kterou jí opře a vzápětí divoce políbí+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 23 bře 2014 23:29

*I přes tekoucí vodu slyší cvaknutí dveří. Koutek úst se jí zvedne ve vědoucím úsměvu, protože přesně tohle předpokládala. Jakoby nic ale dál nastavuje tělo kapkám vody. Zřetelně slyší posunutí skla a v zátylku jí zamrazí očekáváním. Když jí jeho ruce sklouznou po bocích, zakloní hlavu a opře si ji o jeho rameno a pak se nechá otočit a přirazit ke zdi. Zasténá, když se k ní přitiskne, celým tělem, kůže na kůži a pak už jeho rty drtí její v naléhavém polibku. Vyjde mu vstříc, omotá mu ruku kolem pasu a druhou zaplete do vlasů. Když už nemůže dýchat, odtrhne se od jeho rtů a zadívá se do jeho zdivočelých očí.* Já myslela, že spěcháme do lesa, *zamumlá s napůl provokativním, napůl zadýchaným úsměvem a přitáhne si ho dolů k dalšímu vášnivému polibku. Její dlaň přejíždí po jeho zádech, obtahuje páteř, od lopatek až ke kostrči. A když už je tak blízko, sklouzne na jeho zadek a přitáhne si ho blíž, takže na břiše zřetelně cítí jeho erekci.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 23 bře 2014 23:41

+obtočí jí ruce kolem těla a přitiskne si jí k sobě, hltá jí doteky a přímo se vyžívá v její blízkosti+ Myslím, že ten les nám nikam neuteče. Bude tam i za hodinu nebo dvě. +zavrčí vrnivě, když přimhouří oči+ Ale pokud bys raději.... +protáhne s hravostí, která je umlčená dotykem jejího těla, na který jeho vlastní tělo reaguje dle svého uvážení a to tak, že velmi pozitivně. opatrně jí dostrká ke zdi a opře o dlaždičky, přitiskne jí ke zdi vlastním tělem zlehka se o ní otírajíc zatímco jí líbá dravě a divoce a dlaněmi putuje po jejích bocích až na zadeček, aby jí nadzvedl a pobídl jí, aby mu obtočila nohy kolem boků+ Jsi tak nádherná... +zašeptá jí do rtů, když se díky pohybu boků otře erekcí o její klín poněkud netrpělivě míříc ke vstupu do jejího těla, aby do ní na jediný pohyb boků pronikl, přivlastnil si jí tak jak v tu chvíli jen může+ Moje... +zavrčí tiše majetnicky ale s hlubokým citem v pozadí, jak se jeho vlk dostal nebezpečně blízko povrchu+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor