Pokoje Cairo

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pokoje Cairo

Příspěvekod Cairo » 12 bře 2014 21:34

*Neprobudí se, když ji ze sebe opatrně sundá, jenom se s tichým zamručením přetočí pod dekou, jak ho podvědomě hledá, a pak alespoň zaboří obličej do polštáře ze kterého je cítit jeho vůně. Přitáhne si kolem sebe přikrývku a dál spí. Do jejích snů pronikne až o něco později tiché cvaknutí dveří, takřka neslyšné ťuknutí dřeva o dřevo a vůně čerstvého pečiva a ještě něčeho dobrého. Zavrtí se a změní polohu, spánek pomalu odplouvá, ale stále ještě není vzhůru. Zašustění látky a pak se matrace zhoupne a jeho teplo se k ní vrátí, hned se k němu přitulí a rty jí zvlní spokojený úsměv. Ještě pár minut se vznáší mezi spánkem a bděním, ale pak ji zláká závan ovocné vůně z čaje, otevře oči a ospale na něj zamžourá.* Ahoj, *zaševelí hlasem zhrublým od spánku.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 12 bře 2014 21:41

+jemně si jí k sobě přivine, když se k němu tak hezky přitulí a jemně jí hladí po vlasech a zádech+ Ahoj. +broukne tiše a jemně jí políbí na čelo+ Jak se ti spalo? +zajímá se zaujatě, když jí sleduje jak se pomalu probírá a rozkoukává. připadá mu neskutečně rozkošná, takhle po ránu rozespalá+ Připravil jsem ti snídani. +pochlubí se vesele, ale pak poněkud znejistí+ Možná v nich bude nějaká skořápka. +hlesne tiše+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 12 bře 2014 22:17

*Lehce se pousměje, jak ji líbne na čelo a rychle se natáhne, aby si ukořistila ještě polibek na rty.* Úžasně, *Přejede si dlaní přes obličej a oči, aby setřásla poslední zbytky spánku a pak se široce usměje.* Páni, a co máme dobrýho? *zjišťuje a zálibně brousí pohledem po tácu se snídaní.* To nevadí, já jsem na skořápky zvyklá, taky mi tam vždycky nějaká spadne, *zasměje se, vymotá se z jeho objetí a posune se, aby si mohla sednout a opřít se o čelo postele. Přitáhne si deku přes prsa a zastrčí si ji pod paže.* Podáš mi to prosím? Mám hlad jako vlk, *požádá ho a musí se usmát tomu přirovnání.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 12 bře 2014 22:23

Tak to jsem moc rád. +usměje se na ní naprosto spokojeně a pozoruje jí s jiskřením v očích+ Vajíčka se šunkou a sýrem. +usměje se na ní hrdě a sám se vytáhne do sedu+ Já doufám, že to nebude víc jak jedna. +zasměje se vesele a stejně tak vesele jí zatahá za přikrývku dokud jí jí trošku nestáhne z hrudníku, aby mohl obdivovat její dekolt a více z jejích ňader+ Jistě, nemůžu dopustit, abys hladověla. +zazubí se na ní vesele a položí jí tác opatrně na klín+ Doufám, že ti budou chutnat. Ta věc na vaření... ta divná plotna... málem jsem je připálil. Dělá si to co chce. +stěžuje si na oko+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 12 bře 2014 22:43

Tyjo, *vykulí oči* A já myslela, že vařit neumíš. Koukám, že jsem tě podcenila, *mrkne na něj. Toho jeho divadýlka s přikrývkou si nevšímá a nechá ho, ať si ji popotáhne, kam jenom chce. Vezme vidličku a ochutná.* Hmm, výborný, *pochválí ho.* Dáš si taky? *zvedne k němu s úsměvem oči a nabídne mu sousto na vidličce* Myslíš sporák? *zeptá se.* Musim ti ukázat, jak tyhle věci fungujou, musí to tu pro tebe být hrozně matoucí, *natáhne se po jeho ruce, proplete s ním prsty a přitáhne si je ke rtům a vtiskne mu polibek na hřbet ruky. Dál jí jenom jednou rukou.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 12 bře 2014 22:48

Neumim, ale pár drobností zvládnu. +pokrčí výmluvně rameny a vesele se u toho culí. spokojeně zamručí, když mu dovolí jí okukovat. ten pohled se mu moc líbí+ Ano, výborný. +uculí se na ní vesele, ale vzápětí se vedle ní uvelebí. sklouzne kousek níž aby na ní zhlížel zespodu+ Hmn... tak možná trošku... +přikývne po chvíli přemýšlení nad tím jak moc velký hlad má a otevře ústa, aby ho mohla krmit+ Jo to bude ono. +přikývne trošku zamračeně+ Neferet mi o spoustě věcí vyprávěla. Jako o... ledničce, ale sporák jaksi vynechala. +udělá na ní velký smutný vlčí oči, ale veselé jiskřičky v nich prozrazují, že zase tak smutný z toho není+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 13 bře 2014 20:58

No, na to že neumíš, jsi to zvládnul skvěle, je to moc dobrý, *ještě trošku mu polechtá ego, ale co, za tu péči si to zaslouží.* Trošku, *zakroutí se smíchem hlavou, když vidí jak hladově otevírá pusu. Napřímí se, položí si tác na kolena a pustí jeho ruku. Nabere sousto vajíček a vidličku mu nabídne a pak ulomí kousek rohlíku. Střídavě krmí sebe i jeho, pěkně půl napůl, a z toho dělení se má zvláštně hřejivý pocit.* Tak já ti pak poskytnu něco jako rychlokurz, *slibuje.* Uvidíš, že na tom vlastně nic není. *usměje se na něj a nabídne mu další sousto.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 13 bře 2014 21:08

To jsem moc rád. +zavrní doslova a jeho ego div nepraskne spokojeností, když ho tak hezky chválí+ Nemůžu ti to přeci sníst. +brání se i její jídlo, přeci jen ve své podstatě jí za dva, takže toho sežere dost. zaujatě jí sleduje, jak se tam šibuje po posteli a spokojeně se na ní zezdola dívá+ Hmn... vážně se mi to povedlo. +zamručí a spokojeně mhouří očka, jak se nechává krmit. o jednu ruku si opře hlavu a druhou jí jemně hladí po stehně, až kam dosáhne+ Dobře... ty mě můžeš učit čemu chceš. +zazubí se na ní vesele+ Dneska bychom mohli někam vyrazit. +nadhodí naprosto nenápadně+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 13 bře 2014 22:00

*Pousměje se tomu jak spokojeně a samolibě se tváří.* Nesníš, přece se dělíme, ne? Sním toho stjně tolik, co ty, *přesvědčuje ho, zatímco ho dál krmí.* Čemu chci? *ujišťuje se s hlavou zvědavě nakloněnou ke straně.* Tak to abych vymyslela něco, co by opravdu stálo za výuku, *mrkne na něj.* To byse mohli, *souhlasí.* Napadá tě něco konkrétního? *Nabídne mu poslední sousto a sama pak vyškrábe z talíře zbytek vajíčkem a zají to posledním kouskem chleba. Pak odloží tác vedle sebe na postel.* Podáš mi prosím ten čaj? *zeptá se s lehkým úsměvem.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 13 bře 2014 22:11

Hmn... +zamručí a trošku podezřívavě si jí měří, jak jí úplně nevěří, že mu dává víc, než sobě, ale nakonec se na ní vesele usměje a pokývá hlavou+ Když to říkáš, tak to bude pravda. +pousměje se měkce a natáhne se nahoru, aby jí zlehka políbil+ Jistě.... všechno. +zabrouká a podmanivě přimhouří oči+ Myslel jsem, že bychom mohli jít třeba do lesa... je tu spousta nádherný míst.. +zamyslí se nad tím vážně+ Ale pokud bys chtěla víc mezi lidi, tak bychom mohli třeba do nějakého města. +navrhne nadšeně+ Jistě, s radostí. +pokývá hlavou a vytáhne se víc do sedu, aby se natáhl pro hrneček s teplým čajem a opatrně jí ho přidal+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor