Pracovna

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Pracovna

Příspěvekod Neferet » 11 úno 2014 20:18

+nakloní hlavu na stranu, jak si ho při tom cvičení svalů prohlíží+ Jo, to bude určitě tím. +zasměje se vesele a hezky mu to odkývá+
Co se dělo minulý týden. +zajímá se naprosto nenápadně+ To mě je naprosto jasný, že jinak by se mi ten únos nepovedl. +zazubí se na něj vesele+ No né... nic velkýho... asi máte rozbitou lampu. +zamyslí se nad tím+ Jo to je asi nejsnažší... stručně-ručně. +zasměje se+ Asi byste mi nedal rychlokurz co? +zajímá se vesele+
Já myslím, že vycházím. Ještě jste se mě nepokusil oddělat, takže počítám, že jsem na vás možná udělala dojem. +zasměje se+ Jo tak na tom asi něco bude. +odkývá to zamyšleně+ Naporcovanýho v tašce? +zvedne zaujatě obočí+ Já jsem strašně hodná a odnesu vás zpět ani nebudete muset tvrdit nic co není pravda. +zakření se na něj vesele+ Nebo se vám snad zdá, že spolu nevycházíme?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 12 úno 2014 14:07

No minulej týden...jsem byl na služební cestě. +uculí se jak hezky to formuloval+ Ta stejně není má...+mávne nad lampou+ Vám? Rači ne...ještě byste mě pak unášela každej den a teda nechcu nic říkat, ale je to po ránu docela šok!
Já se nepokouším. +ujistí ju+ Buď někoho oddělám, nebo ne. +zamrmle si spíš pro sebe+ Dojem na mě udělaly hlavně ty koláče... Tak to budete nesmírně laskavá. Mmm...ne...myslím, že bysme to spolu zvládli. Já stejně nejsem pořád doma...a vy tu máte...+vykoukne z okna+ prakticky hrad, takže se nemusíte s nikým vidět týden, i když s ním bydlíte...to je pak bezproblémová domácnost...
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 12 úno 2014 22:51

To jsou vaše služební cesty tak drsný, že ste pak jak mrtvej? +zajímá se zaujatě+
No jistě, že mě. +zasměje se+ No myslím, že jako zkušenost dobrý, ale po druhý vás raději přímo pozvu na skleničku, aby se nestalo, že mi padnete na tu zem přímo. +zazubí se na něj vesele+
To je ale dobrá zpráva. +uculí se potěšeně+ Tak aspoň něco. +zasměje se a vypadá jen maličko smutná, že na něj neudělala dojem ona sama+ To vám teda pěkně děkuju. +zavrtí nad tím hlavou+ Teď to vyznělo jako kdybych byla děsná megera. +zamračí se trošku+ Až budete chtít tak řekněte a já vás pošlu domů. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 15 úno 2014 01:35

A vaše ne? Mimochodem to je docela zajímavý téma, protože jsem si všiml, jak je většina zaměstnavatelů ke svým zaměstnancům benevolentní. Že se jim vůbec vyplatí ty lidi platit...to u nás, na Mýtince...+zakroutí hlavou+ Kdyby mohla, sedře nás z kůže! Nemají ti LoScaři nějakou kategorii pro otrokáře?
To je dobrej nápad, a pozvěte mě na Mýtince, ať yohannka vidí, jak hezky semnou ostatní vychází! Ona má furt pocit, že jsem nějakej...nelida, nebo co... Jako bych jedl lidi za živa...
Mh? +nechápavě na ni kouká, jak moc nechápe, co se děje. teda vůbec+ Megera? Vy? +zasměje se tomu trochu+ To né, znám horší. Mnohem horší...+pokýve hlavou+ Vlastně...už dlouho jsem si s nikým tak hezky nepopovídal. To jste vždycky tak...blahosklonná? Ve zdejších vodách potkávám spíše ženy...řízné...
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 16 úno 2014 19:05

No... ano... ne vždycky je to procházka růžovým sadem... ale já nemam zaměstnavatele, takže všechno co dělám dělám ze svýho vlastního rozhodnutí... +zazubí se na něj vesele+ Víte jak... můj popud ne někoho druhého. +dodá aby si náhodou nemyslel, že si myslí, že neumí dělat vlastní rozhodnutí+ Hmn... +zamyslí se nad tou kategorií+ Myslím, že nemají, ale na příští rok by se to mohlo navrhnout. +zasměje se vesele+
Tak domluveno... jen aby se yohannka nezlobila... snad jí nenapadne, že jí lezu do zelí. +zazubí se vesele+ A jíte... lidi za živa? +zajímá se+
Vážně? +usměje se na něj jak sluníčko, potěšeně+ Blahosklonná? No... řekla bych spíš přátelská... +pokrčí rameny výmluvně+ Navíc když sem vás unesla, tak mi přišlo jako dobrý nápad si vás nejdřív naklonit. +uculí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 17 úno 2014 20:00

Čím se to vůbec živíte? +zvědavě+ Určitě by se tady taková kategorie uživila!
Yohannka? Né, ona se ráda přidá! +usměje se+ Zaživa? Ne. +zavrtí hlavou+ A jinak taky ne. +dodá rači, po tom článku, co nedávno četl...+
Mhm, blahosklonná. Jako by nestačilo, že jste tak vizuálně podařená a šikoná. +pronese vážně - a myslí to vážně+ A ještě ke všemu chytrá! Víte jak na chlapy!
+vstane teda a rozhlídne se+ Tak...jak na to vlítnem?
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 18 úno 2014 21:32

Jsem... obchodnice. +usměje se na něj vesele+ Tak pokud to říkáte, tak na tom určitě něco bude. +zasměje se+
Tak v tom případě můžeme na jídlo, drink, všichni. +pousměje se+ Tak to je dobře, protože já sem samá kost a kůže a koušu, když se mě pokouší někdo sníst. +zasměje se+
Oh... děkuji. +usměje se na něj měkce po takové pokloně+ To víte, ženská se o sebe musí umět postarat. +zasměje se+ Ehmn... co? Vlítnem? Na co? +vykulí trošku oči, jak jí není zrovna dvakrát jasný na co zrovna myslí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 19 úno 2014 14:42

Obchodnice? No jestli jste taková obchodnice, jak je šéfová podnikatelka...+zamrmle si spíš pro sebe, ale pobaveně se tomu ušklebí+
To vlastně můžem, ono na Mýtince je stejně všechno hromadný. Nikdy nevíte, kdo se dívá... Noo sou tací, co rádi ohlodávají kosti..+zavlní obočím, že on by se mezi ně i hlásil+ Maso bez kostí není ono!
A vy určitě umíte, vzhledem k tomu, co jste právě provedla...
No na to přemístění přece! +usměje se naprosto zářivě okouzlujícně, že ju dostal+
Engel
Člověk

Příspěvekod Neferet » 23 úno 2014 14:33

Nevím nic o tom jaká je vaše šéfová obchodnice. +zazubí se na něj vesele a tváří se jak nevinnost sama+
Tak v tom případě je to vyřešený. Hromadná večeře. +pokývá vesele hlavou+ Jo tak kosti. +zasměje se+ To abych příště upekla žebírka. +zazubí se na něj+
Jo ták! +rozesměje se vesele+ Tak na to můžeme vlítnout klidně hned, jestli chcete. +uculí se, vyskočí na nohy a natáhne k němu ruku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Engel » 23 úno 2014 16:45

Jistěě, tady sou veřejný tajemství hrozně populární. +povzdychne si teatrálně+
Platí, nanesu to doma a vy se pak dostavte dle libosti. Žebírka! Ty sem neměl už leta! +zasní se+
To teda chci...ale...+přitáhne si ju natěsno k sobě+ nerad bych, aby mi někde zůstala ruka..noha..hlava...+objasní, ale culí se přitom+
Engel
Člověk

Předchozí

Zpět na Sídlo Darktor