Vstupní hala

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Neferet » 12 lis 2013 22:51

+pár chvil potom, co se Cairo objeví na pozemcích sídla se vstupní dveře rozrazí a na prahu se objeví Neferet+ Cairo! +rozzáří se nadšením a se širokým úsměvem k ní zamíří rychlým krokem+ Už jsem se začínala jsem se bát, že nedorazíš. +natáhne k ní ruce a pevně jí objeme+ Tak ráda tě zase vidim. +usměje se na ní, když jí pustí+ Pojď dovnitř, nestůj tady tak a chovej se jako doma. +poukáže rukou ke dveřím+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 12 lis 2013 23:12

Nef! *nadšeně ji oplatí objetí a usmívá se o ucha k uchu* Tak ráda tě zase vídím, *nechá se odvést dovnitř a rozhlíží se po vstupní hale fascinovaná hlavně tím nádherným shcodištěm.* To víš, v práci byl dneska frmol, snažila jsem se stihnout všechno na poslední chvíli, když teď nějakou dobu budu fungovat jenom částečně a na dálku. Kde máš tygříka? Jsem hrozně zvědavá, až ho uvidím, ale jestli se mi teď plíží za zády a chystá se mi skočit za krk, máš mě na svědomí. *Stále se široce usmívá, opravdu se tu cítí mnohem líp, zdá se, že přijet na nějakou dobu sem byl opravdu spásný nápad.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 12 lis 2013 23:31

+zavře za nimi dveře a nechá Cairo v klidu rozhlédnout se kolem+ Víš, že si klidně můžeš vzít práci i sem. Když budeš chtít uvolním ti místnost na pracovnu. Jak vidíš tady je místa, že nevím co s ním. +usměje se na ní vesele+ Myslíš Caesara? +zasměje se vesele+ Ne neboj, za tebou není. +zavrtí s úsměvem hlavou+ On se objeví až to budeš nejmíň čekat to jo, ale nikomu o život neusiluje. +zasměje se+ Ale bude nejspíš někde v lesích. Pořád se mnou nemluví. +pokrčí trošku posmutněle rameny+ Jedla si vůbec dneska něco? Vypadáš strašně hubeně. +koukne na ní starostlivě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 12 lis 2013 23:47

Pracovna by se časem možná hodila, ale teď plánuju na chvíli vysadit. *usměje se na ni* Proč s tebou nemluví? Něco jsi mu provedla? Určitě mu to nevydrží dlouho, *uklidňuje ji* Ráno jsem snídala, ale od té doby nic. Hlad docela mám, to je pravda, *pousměje se* Kam si můžu dát věci? Abych to netahala s sebou po domě. *poukáže na svojí tašku, která je sice kouzlem zmenšená, ale i tak*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 13 lis 2013 00:27

Jasně, si tu hlavně proto, aby sis odpočala. +usměje se na ní+ Nechala jsem ho tu, když chtěl jít se mnou. +pokrčí zlehka rameny+ Ale jo on se brzo uklidní. +pousměje se+ Ale myslím, že za tebou přijde dřív než za mou. +zazubí se vesele+ Takže dřív než provedeme prohlídku sídla, tak si dáme něco k jídlu. Ale budem muset uvařit, nějak jsem to nestihla. +zatváří se omluvně+ Nech si je klidně tady. Nikomu tu vadit nebudou. Brzo sama zjistíš, jak moc velký to tu pro dva lidi je. +zazubí se na ní vesele a vezme jí pod křídlo+ Co by sis tak dala k večeří? +zajímá se, když s ní zamíří do kuchyně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 13 lis 2013 00:50

*odloží tašku ke stěně, nechá se obejmout kolem ramen a obtočí Nef ruku kolem pasu.* Klidně, já vařím ráda, *usmívá se* Já nevim, co tady máš? Co třeba kousek masa, pečený brambory a k tomu třeba trochu salátu? Je to lehký ale výživný a dobrý a je to za chvilku. *Nechává se odvést do kuchyně.* A než to uvaříme, aspoň mi pěkně do podrobna povyprávíš, jak se máš.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 pro 2013 23:55

+přemístí se do haly, drží se zádama u stěny, kdyby někde vyběhl tygr, a zkoumá kde je tady tak zhruba zvonek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 25 pro 2013 23:58

+vyrušená magickou ochranou sídla od práce, ve chvíli kdy si je jistá, že žádného hosta nečeká, se chvíli po Vicky objeví v hale. stane na vrcholku schodiště poněkud překvapená tím koho vidí v hale+ Vicky. +zamrká trošku pobaveně, když vidí jak se div netiskne zády ke stěně+ Nečekala jsem tě. Čemu vděčím tvé návštěvě? +zajímá se, když se jme k ní sestoupit dolů+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 00:03

+trochu se lekne, když na ni promluví, ale celkem brzo jí dojde, že tygr by ji asi neoslovil, takže se odlepí+ Ahoj. +pozdraví slušně+ No... šla jsem kolem? +navrhne zkusmo a uculí se+ Přinesla jsem nějaký cukroví, když jsi nezůstala do dezertu. +ukáže krabičku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 00:07

Skutečně? Od kdy umíš chodit po vodě? +zazubí se na ní vesele, ale když k ní dojde, tak jí pevně obejme+ Jo no... za to se omlouvám. Musela jsem něco urgentně vyřídit. +pokrčí omluvně rameny+ Ale děkuju. Vsadím se, že Jeefes umí skvělý cukroví. +vezme si od ní krabičku a hned do ní nakoukne, aby uzobla+ Hmn... jo... nemílila jsem se. +zazubí se vesele+ Zdržíš se nebo pokračuješ dál v roznášce? +zajímá se s úsměvem+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor