Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 21:42

+taky dlouze zasténá, nechá ho do sebe vklouznout až na dno, a pak se trochu rozechvěle usměje, protože je to parádní, a líbí se jí bejt tak u něj, začne se na něm pomalu pohybovat, jen tak krouží bokama a vzrušuje je oba, a nechá je pomalu klouzat až ke krásnýmu vyvrcholení+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 21:56

+Je uplne v sedmim nebi no jako vzdycky kdyz je s ni a v ni. Vzdycha a snazi se dostat co nejhloubejc az se spolu sklouznoudo orgasmu. Jeste nekolikrat do ni dlouze prirazi ale porad si ji drzi u sebe+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 22:03

+ještě se k němu tiskne, celá roztřesená z toho jak to bylo pěkný, obejme ho kolem ramen a opře se mu čelem o rameno, vtiskne mu pár polibků do kůže a usmívá se+ to bylo moc pěkný. +usměje se mu udýchaně do ramene+ počkej ještě chvilku. +pošeptá mu prosebně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2015 22:09

+Objima ji kolem pasu a liba ji po ramenou a po krku a sem tam ji pohladi jazykem+ Ja pockam klidne naveky kocko. +Pousmeje se i do kuze a pak na ni koukne ji do oci a da ji polibek na rty na spicku nosu a na celo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2015 22:13

+trochu se zachvěje, jak jsou jeho doteky příjemný, usměje se na něj, a zavře oči, když jí dá pusu na čelo, pač je jí tak pěkně klidně a parádně, a pak z něj sklouzne vedle na postel+ přemejšlel jsi o tom, co nám řek doktor? +koukne na něj, když se uklidní+ o tom kde budeme rodit.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2015 20:46

+usmívá se a je mu pěkně a pak se prostě natáhne na postel a lehce ji prstem hladí po stehně+ Hm? +koukne na ni+ No... docela jo. +přizná se a přikývne+ Já jako chci aby jsi rodila někde, kde ti to bude příjemný. Ale zase na druhou stranu bych byl taky hodně rád, aby jsi byla úplně v bezpečí. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 20:49

+založí si jeden loket pod hlavu, a druhou rukou mu přikryje prsty+ no, já si zase myslím, že to je moje rozhodnutí. +pokrčí rameny+ já si budu muset oddřít tu kupu hodin v bolestech, tak doufám, že si taky můžu vybrat jak to udělám. +koukne na něj a trochu vystrčí bradu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2015 20:56

+kouká na ni a poslouchá ji a tváří se dost nerozhodně a kouše si ret+ Já vím, no. Je to na tobě. Ale seš si fakt jistá, že se u toho nemůže nic stát. Já mám o tebe strach, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2015 21:00

nejsem si jistá, že se nemůže nic stát. +koukne na něj, a pak zas do stropu a chvíli nic neříká+ víš že moje máma málem umřela, když mě rodila? +řekne pak+ řekli jí, že už nebude mít další děti, ale vylízala se z toho, a pak měla ještě Alex, a bylo to děsný, trvalo to několik dní. +otřese se+ myslíš že já se nebojim? +povzdychne si+ ale to jsme věděli, že to je hnudný a nebezpečný. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 říj 2015 21:03

A tvoje máma rodila doma nebo v nemocnici...? +koukne na ni tak jako zpytavě+ Já bych chtěl, abys to měla jako co nejsnazší. +řekne a má pocit, že se do toho čím dál víc zamotává+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London