Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 23 lis 2015 23:14

no právě, že jo. +uculí se, a jak to spustí tak se taky fakt snaží, mačká tlačítka jak zběsilá, občas se úplně nakloní námahou, výská když se jí daří a nadává, když se jí nedaří a děsně moc se snaží ho porazit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 00:38

+On chvilku vyhrava a chvilku prohrava podle toho jak se mu chce. Nekdy teda prohrava i kdyz se mu nechce a sem tam si usrkne piva+ Tobe to nejak jde kocko. +Zamumla plne soustredenej na hru+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 02:16

to si piš. +uculí se a paří s ním celej večer, jednu hru vyhraje, jednu prohraje, a třetí taky prohraje, ale má dobrou náladu, tak ji to netrápí+ furt seš králem domácnosti. +zazubí se, a natáhne se na gauč aby si mu lehla do klína, pač má ztuhlý záda+ tak jakou chceš výhru, co? +uculí se, a ještě si vyloví nějakou malou okurku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 03:22

+Taky se desne moc snazi a naposled to da jenom diky nahode a pak se tam s ni natahne a ucucava pivko+ Mno.... +protahne+ Myslim ze vyhra pro tebe bude desne moc strasliva. +Zatvari se desne moc straslive+ Myslim ze budi chtit namasirovat ti nohy. +Zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 14:53

ó hrůzo! +vykulí oči a zazubí se+ ale to není moc fér, ne? když jsi vyhrál, tak bys měl chtít něco co potěší tebe +uculí se, ale už si sundavá ponožky+ ty seš nejlepší, fakt jo. +usměje se, a dá mu pusu, a pak ještě jednu, a ještě, když ho tak má u sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 17:25

No ale mě to těší, že jo. +uculuje se na ni a natáhne se pro olej a začne jí hladit nohy a lehce je masírovat+ Tak já si něco během tý masáže vymyslím. +usměje se na ni+ Třebááá... něco nemravnýho. +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 17:36

jo, tam. +přimhouří oči úplně slastně u jednoho místa na chodidle+ to je lepší než sex. +zazubí se na něj, dá si ruce za hlavu, a jen si to užívá+ já jsem přemejšlela. +začne, a kouká u toho, jak jí masíruje nárty+ a došla jsem k tomu, že jestli nechceš, tak u toho porodu bejt nemusíš. +usměje se+ mluvila jsem s Angie, prej by tam byla se mnou, tak bych se tak nebála.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 17:42

Dobrý, co? +usměje se na ni a dál jí masíruje nohy a trochu ji hladí po lýtkách+ Tak to bys mi je pak taky mohla namasírovat, ne? +usměje se na ni+ Jo? Ale já tam asi chcu bejt! +koukne na ni tak jako nerozhodně rozhodně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2015 17:56

boží, mhmm. +usměje se a nastrčí mu i druhou nohu+ no, to bych mohla. +uculí se vesele+ no, jak chceš. fakt nemusíš. protože já fakt nechci aby tě to nějak poznamenalo, a pak jsme kvůli tomu měli problém mezi náma. +pousměje se na něj+ jak chceš, fakt. +pohladí ho trochu chodidlem po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2015 18:05

To bys mohla. +uculuje se na ni a pak se pousměje+ Ále, přežili to i jiní chlapy a já to určitě přežiju taky. +pousměje se na ni a pohladí ji po koleni+ A tebe budu chtít vždycky. +pousměje se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London