Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2015 18:59

+sedne si k němu na bok, aby se o něj mohla opřít, a trochu mu vzlyká do ramene+ když to bylo tak smutný. +popotáhne+ tys nešel do hospody? +koukne na něj těma velkýma očima, a trochu se k němu přitulí+ já vím, že si furt jen stěžuju, promiň. +stulí se u něj úplně do těhotnýho klubíčka+ když mě někdy připadá všecko nejhorší. +zakňourá+ teda kromě tebe, ty seš nejlepší. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2015 17:56

Nešel, dali sme si pár piv s Majkem a pak sme se s Robinem loubali domů. +usměje se na ni a stírá jí slzy a líbá na tváře+ To bude dobrý, kočko. To bude dobrý. Já pro tebe zařídím, aby bylo pěkný, i to ostatní, chceš? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2015 19:23

tak jo. +usměje se trochu, a opírá se o něj a hřeje si nohy o jeho+ mám tě ráda, víš? +uculí se trochu, a otře si oči+ dáš si ještě pivo? já bych si od tebe malinko cucla. +usměje se+ hele, chceš něco vidět? +zazubí se, natočí se na záda, a postaví si na břicho misku s m&mskama, a ona tam stojí sama+ boží, co? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2015 20:01

Mno, pivo si klidně dám, že jo. +usměje se na ni a pak ji sleduje a směje se+ No to je dokonalý! Můžu tě používat jako stoleček, +zazubí se na ni+ Lež, já si pro to pivo dojdu, ty jsi stoleček. +pohladí ji po břiše na boku a skočí si pro pivo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2015 20:35

dík. +uculí se, a dá mu pusu+ a nevzal bys s sebou tu sklenici s okurkama? +poprosí ho nenápadně, a hodí si nohy na stolek+ dneska jsem cvičila jógu. +zazubí se na něj když se vrátí+ bylo to strašně vtipný. +uchichtne se+ zahrajem si nějakou hru? +usměje se
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 lis 2015 14:21

Jasně, že vzal. +zazubí se na ni a vezme si pivo, okurky a ještě nějaký slaný oříšky a sedne si tam k ní zpátky+ Jo? A jak to vypadá, prosím tě, +zasměje se vesele+ A co by sis chtěla zahrát? +zeptá se a hodí si do pusy pár oříšků+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 lis 2015 15:02

dík. +usměje se a dá mu vděčnou pusu, vyloví si okurku, a pomalu ji okusuje+ no vtipně, sedíš na míči a vyvaluješ břicho na různý strany, a nemůžeš udržet rovnováhu +zasměje se+ já nevim, třeba mafii? +usměje se+ a když vyhraju, musíš mi namasírovat nohy. +vyplázne na něj jazyk vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 23 lis 2015 17:01

Juuu a muzu to taky, zkusit aspon pro obveseleni davu? +Zazubi se na ni vesele a otevre si pivo, napije se a polozi ho na stolek+ Tak jo, ale nemysli si, ze ti to nejak usnadnim kocko. +Uculi se na ni a jde to nachystat a poda ji kontroler+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 lis 2015 20:33

No jasně, když vyhrajes, tak si zacvicime. +uchichtne se, dobu svoji okurku a posadí se lip+ víš ze uz jsme za pulkou? +usměje se, a malinko si cucne piva, jen tak půl dousku na chuť+ to nemusíš, já mám tesla dvojnasobnej skill +zahubí se a poplaca si bricho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 lis 2015 21:46

+Uculi se na ni a taky si poradne sedne+ No jo ja jsem na to uplne zapomnel ze ty tedka nosis budouciho megagamera. +zazubi se na ni+ Tak co ste pripraveny? +Koukne na ni+ ja to spoustim! +Zahlasi rozjede hru a fakt se snazi+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London