Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 00:49

Naučíš se to, žádnej spěch. +usměje se+ Fakt? Ošklivý? Mě to připomíná nějaký zvířátko, sysla třeba, nebo něco podobnýho. +zasměje se+ To teda jsem, manžel. +přikývne a moc se mu to líbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 00:55

Já vím. Když já chci dycky všechno hned a nejde mi to. +uculí se a napůl se mu natočí v náručí+ Zvířátko? +zazubí se+ mně to připadá děsně urážlivý, a nelíbí se mi, když ti to někdo říká. +pousměje se, a chvilku se na něj dívá+ Na co myslíš? +zeptá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 01:05

+usměje se a sleduje ji, její pohled a pohladí ji po tváři, tak pěkně a něžně+ Na to, že by mi mohli říkat jak by chtěli, ale já bych od tebe stejně nikdy neodešel.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 01:15

+přitulí se tváří do jeho dlaně a usměje se na něj+ Ale já jim nedovolím, aby ti říkali škaredě. Poperu se o tebe. +uculí se na něj pěkně a koukne mu do očí+ Ještě jsi mě nepolíbil, co jsem se vrátila, řekne tiše, natáhne ruku a palcem ho pohladí po rtech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 01:25

Perou se jenom výtržníci. +uculí se a tak na ni kouká+ A můžu tě políbit teď? +zeptá se jí tiše a laní sklouzne po její tváři, natočí si ji k sobě k polibku a krásně a lehounce ji políbí na rty, ze začátku se o ni jen tak otře, než vklouzne jazykem mezi její rty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 01:32

já jsem trošku výtržník. +uculí se na něj+ víš, že můžeš. +pousměje se, přetočí se mu tak na půl v náručí a trochu bez dechu ho nechá, aby ji políbil, drží a srdce jí trochu zrychlí, pootevře rty aby mezi ně mohl vklouznout a vyjde mu vstříc, a políbí ho opatrně a něžně, aby to nepokazila a žaludek se jí svírá až to skoro bolí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 01:36

+líbá ji tak krásně a jako by byla strašně křehká, což taky je a on ji proto musí ochraňovat, páč je její rytíř, tak ji taky něžně obejme a schová ji u sebe a pořád ji líbá a hraje si s jejími rty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 01:45

+taky si tak u něj připadá, děsně zranitelná a děsně v bezpečí, schovává se u něj a líbá ho, jen tak, o nic se nepokouší a oplácí mu polibky a doteky+ Nemůžu ti slíbit, že už neuteču, ale slibuju ti že ti zavolám. i když se budu bát, nebo stydět před tebou, tak ti zavolám, abys mě našel. +řekne najednou, a líbá ho dál+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2017 01:52

+usměje se a pohladí ji ve vlasech, strčí jí mokrej pramen za ucho a přikývne+ Seš báječná, víš to? Já jsem moc rád, že tě mám. Že můžu bejt s tebou. +pohladí ji palcem po tváři+ Zavolej mi.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2017 02:00

Jo? +usměje se+ Já myslím, že seš spíš nějak nevysvětlitelně omámenej. +uculí se na něj+ Ale tky sem děsně ráda, že tě mám. +usměje se a ještě mu vtiskne pusu+ Udělala bych pro tebe všechno, víš? +přitiskne se k němu a obejme ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London