S: Jo, taky jsem rozhodnutá vyvarovat se ve výchově svých dětí tomu, co se mi nelíbilo, když jsem byla dítě +přikyvuje souhlasně+ Ale ještě asi pořád hodně času prospí... že si můžeš trochu oddechnout a věnovat se svým věcem. Nebo ne? Až začne lézt a hlavně běhat, to už si asi vůbec neodpočineš +pokrčí odevzdaně rameny+ A jak se vlastně máš ty... jak to vypadá s tou tvojí školou... a vůbec? +otočí si Sophii naproti sobě a upraví jí bryndáček, aby jí případně neušpinila dupačky+ S tím se počítá +zasměje se a nabere na lžičku trochu přesnídávky+ Na, Sophi... hmmm, tohle je hrozně moc dobrá mňamka... ochutnej +pobízí ji sladce a drží jí lžičku před pusinkou a čeká, jestli si od ní vezme+
V: To by se mi taky líbilo, vychovávat dítě až od věku, kdy už je s ním trochu sranda a dokáže tě obehrát v deskové hře +poznamená pobaveně+ To už jsem někde viděla, jak se mrňata dokážou smát. Někdy je to vážně legrační. Taky se tak Sophie umíš smát? +culí se na malou+ Já jsem tak trochu vycvičená k přežití, takže asi bych tam neumřela hlady nebo vyčerpáním. Ale číhají tam jiná nebezpečí. Ale prosím tě +mávne rukou+ určitě bys to zvládla i ty, každý člověk má v sobě nějaký ten pud sebezáchovy +mrkne na ni přesvědčeně+ S Tonym? +těkne očima po ní a pak i po Styx+ No, vidíme se dost málo, jak jsme oba hodně pracovně vytíženi +zaonačí to kulantně+