Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2016 12:06

Ježiš. +vykulí oči+ ty to máš teda taky docela veselý, tyjo. +uculí se jedním koutkem+ Ok, napíšu ti. +přikývne souhlasně+ Jak chceš, to je úplně na tobě. Asi... to chápu. +usměje se+ Jasně, že si dám. +zasměje se, vytáhne z šuplíku krabičku a jednu si zastrčí mezi rty+ Tohle mi fakt děsně chybělo, devět měsíců nepít a nekouřit, no chápeš to. +culí se a oběma jim zapálí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 24 srp 2016 17:18

žhééé +vyzubí se+. Hele zvykneš si na všechno. +Vyjde ven a pak si spokojeně potáhne, když jí Vici připálí+ Jasně, že to chápu +zakření se.+ Prima, tak domluvený, jak budeš připravená dej mi vědět. Dávej na vás pozor +obejme ji a pak se s tichým lupnutím přemístí domů.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2016 19:21

Jasny, dam. Taky na sebe davejtr pozor. +usmeje se na ni, a kdyz se premisti pryc, jde si vychutnat cigarko na terasu. Pak vyvetra kour, za chvilku se vrati Sophie s Jeefesem z prochazky, tak ji nakrmi a pak se prevlece do plavek a vezme ji na pulhodinky do bazenu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2016 19:54

Přesně tak. +uculí se+ Už má jeden venku a druhej hnedka vedle už se klube. +přikyvuje+ Poslední dny slintá jak bernardýn. +zasměje se+ To zní krásně, chtěli jsme tam zajet na čínský nový rok, tak uvidíme, jak to půjde. +nadchne se pro to+ Pak nám musíš ukázat fotky a všechno vyprávět, kde jste vůbec všude byli, +uculí se a dolije jim+ Ještěže se můžeme přemisťovat, a můžeš se domů podívat kdykoliv. +usměje se+ Jak se vůbec vyrovnáváte s přehozenými ročními obdobími? +zajímá se+ Taky se mi občas stýská po Provence, nikde na světě to není takové. +usměje se chápavě+
To je super, když tě práce baví, je to ohromná klika. +uculí se na Vanessu+ Ono to není tak hrozný jak to zní. +zasměje se+ Mám na to lidi, víceméně. Byron mi hodně pomáhá. Mám štěstí, že jsem našla lidi, kterým můžu s čajovnou věřit a nemusím tam být pořád. S domácností se můžu spolehnout na Jeefese. A taky jsem se naučila, že když bude mít malá šťastnou a klidnou mámu za cenu toho, že ji občas nechám někým pohlídat, bude to pro ni lepší než když s ní budu 100% času urvaná. +uculí se+
Jo, doufám, že se jí to v životě nevymstí. +uculí se+ nechce se mi učit ji nevěřit lidem. +pousměje se+ No jasně, klidně. +souhlasí vesele, zvedne malou z deky a podá ji Styx do náruče+ Co myslíš, koťátko, necháš se pochovat? +cvrnkne ji jemně do nosu+ Jen si dej pozor na vlasy. +varuje Styx se smíchem. Sophie si ji zblízka zaujatě prohlíží, zase vidí nový obličej, ale nepláče, jen jí otlapká obličej a nos, a nejvíc se jí líbí Styxiny blýskavý náušnice+
Ale nemyslete si, že jsem zapomněla, co je dneska za den. +uculuje se a zaběhne do kuchyně pro čokoládový dort, nevypadá moc profesionálně, protože ho pekla sama, zato svíčky jsou barevný :D+ Všechno nejlepší!

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 říj 2016 21:01

Styx: +vezme si opatrně malou do náruče a zachází s ní jemně, jako by byla z křehkého skla+ Ona se vážně vůbec nebojí... mylsím, že já se bojím víc než ona +zasměje se a začne jí před obličejem dovádět s plyšákem a malá se u toho řehtá na plné kolo+ Remus fotí úplně všechno. Až se vrátíme domů, musíš nám návštěvu oplatit. Ukážeme ti nový dům i fotky +pozve ji k nim+ Změny klimatu nám nedělají moc velké problémy. My jsme zvyklí, jak pořád jezdíme po světě. Když už se v Austrálii to vedro nedá snést, zajedeme se zchladit do Walesu, kde bývají metrové závěje sněhu +uculí se a dělá opičky na Sophii, jak ji malá tahá za nos a strká jí prstíky do očí+ Au +zaskučí se smíchem, když ji v nestřeženém okamžiku zatáhne za vlasy. Jemně se vyprostí z její ručičky a podá Viki se smíchem chumáč svých vlasů, které jí Sophie oskalpovala, aby je vyhodila+ Chceš si ji taky pochovat? +zeptá se Vanessy, aby si dítě nezabírala jenom pro sebe+

Vanessa: Ale stejně... obdivuji tě, že víš, co s takovým malým dítětem máš dělat. Že si umíš poradit. To já bych asi nedovedla +přizná se+ Ale určitě je s ní i sranda, viď? Tak prozraď nějakou veselou historku +popíchne ji zvědavě+ Jo a když budeš chodit po těch návštěvách, tak se nezapomeň stavit taky u mě v Paříži, zase někam spolu vyrazíme +mrkne na ni vesele+ Eee, radši ne... já to s dětmi moc neumím. Ještě by mi vyklouzla z ruky, anebo by se u mne určitě rozplakala +uculí se omluvně a natáhne ruku s hračkou k ní a hraje si s malou radši jen „odvedle“+

+obě pak koukají, co to Viki připravila za překvápko+ Jé, dort! Čokoládový +řeknou téměř dvojhlasně+ Vypadá úžasně... díky +společně sfouknou svíčky+ Ono to vypadá, že jsme přišly schválně dneska, abychom dostaly dort +dodá Vanessa se smíchem - ale koukala jsem, že přišly ještě před narozkami, tak to skutečně nebyl záměr:D+ Tak která z nás jej nakrájí? +začnou se se smíchem dohadovat+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2016 16:32

Neboj, děti jsou fakt gumový. +uculí se+ taky jsem měla zezačátku hrůzu, že jí něco ulomím, ale není to tak jednoduchý. +směje se a jen se pyšně culí, jak se na ně Sophie zubí svým jedním zubem+ To je dobře, můžete si pak věšet zvětšené fotky na stěny a mít vzpomínky hnedka na očích. +usměje se a průběžně doplňuje občerstvení+ Jé, no to my přijedem rádi, žejo? +pošimrá Sophii na břiše+ To je pravda, to je ta výhoda přemisťování, luskneš prsty a jsi v jiném ročním období. +zasměje se+ Koťátko, nesmíš tahat lidi za vlasy... +povzdychne si trochu pobaveně+ Promiň, je to pěknej divoch. +uculí se omluvně+ Ještě, že nemáš brýle. Náš pediatr nosí takový kulatý a to se jí moc líbí. +culí se+
Taky ne pořád. +ujistí Vanessu+ Spousta věcí přijde sama instinktivně, jak ji držet, poznat různý druhy pláče, naučit se jak ji utišit... ale taky jsem pořád ze všeho vykulená, občas volám v noci bráchovi ať se přijede podívat jestli je tahle vyrážka normální. +zasměje se+ Taky jsem si to neuměla představit, dokud mi ji nedali prvně do náruče. +usměje se+ Ohromná, ona je hroznej komediant po tátovi. dělá ty nejsrandovnější obličeje. +uculí se na ně+ teďka objevuje zvuky, takže občas to z pokojíčku zní jako že tam přechováváme gremlina. +pousměje se+ Nejvtipnější je, jak se leká sama sebe, když si pšoukne nebo kýchne, a vyděsí ji to. +zazubí se+ To se stavím moc ráda, dávno jsem nebyla jen tak s holkama venku. +usměje se+ občas zajdeme někam s byronem, ale všechno ostatní šlo trochu stranou. +přizná se+ Ale slyšela jsem, že ty sis docela užila v džungli. +kousne se do rtu+
nenene... +zabrání honem Sophii sahat po svíčkách+ ale nee, my s malou pečeme rádi, zpíváme si u toho. +zasměje se a podá talířky+ a něco si přejte! +mrkne na ně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 10 říj 2016 23:33

S: No, vážně bych jí nerada nějak ublížila. Mým panenkám vždycky nějak záhadně upadávaly ruce nebo nohy, občas i hlava. Nevím, co jsem dělala špatně +uculí se, ale se živým dítětem je instinktivně extrémně opatrná+ Prosím tě, neomlouvej se, vždyť je to jen pár vlasů +mávne nad tím rukou, ale už si dává větší pozor+ Co všechno už vlastně umí? Vůbec nemám představu, co by už půlroční děti měly umět. Leze například? +položí ji opatrně na břicho na deku a položí před ní jako návnadu chrastítko a kouká, jestli se pro něj doplazí a je z ní úplně hotová+

V: +to Vanessa je mnohem opatrnější+ Mně by děsilo to, že si ti malí prckové ještě nedokážou říct, co jim chybí, nebo co je bolí. Já bych asi hodně panikařila +má holt z malých dětí strach:)+ Vážně? Tak ukážeš nám nějaký legrační obličej, Sophi? +začne se sama na ni trochu ksichtit a doufá, že malou spíš nevystraší+ Eee... a copak jsi slyšela? Všechno zapřu, nic není pravda +zasměje se, ale dělá si pochopitelně srandu+

S: Tak to jste pekly spolu? No to jste ale šikovné holky +usměje se uznale a pak zavře oči a přeje si něco hezkého, než sfoukne ty svíčky a Vanessa ji následuje. A když Viki začne krájet dort, v nestřeženém okamžiku Sophie plácne do dortu ručičkou a celou si ji zamaže od čokolády a pak na ni zaujatě kouká, že co to+ Zajímavý způsob ochutnávání +zasměje se Styx a radši odtáhne malou z dosahu dortu, aby do něj nespadla celá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 říj 2016 14:06

Neboj se, ona by se ozvala, kdyby se jí to nelíbilo. +uculí se+ joo, to znám, já z těch mých dělala skinheady. +směje se+ Ona ještě nemá moc odhad vlastní síly, fascinuje ji všechno nový. +uculí se+ Já nějak moc neřeším, co by měla umět. Na kontrole u doktora zatím vždycky řekli, že pozadu není, takže ji nechávám vyvíjet se vlastním tempem. +usměje se+ Teď nedávno zjistila, že když se odrazí ťapkama, poposune se. +zazubí se+ doteďka se spíš přesouvala válením sudů, nebo taky hbitě couvá. +směje se a kouká, jak se Sophie natahuje po hračce, pak kníkne a kouká okolo+ No musíš sama, Robin je dneska s taťkou. +uculí se a polechtá malou na chodidle+ Robin - teda náš pes - je z ní hotovej, všechno jí přistrkuje, nebo ji čumákem postrkuje za zadek, sotva na něj zakňourá. +culí se+ Ale samotný je spolu samozřejmě nenechávám, on ji bere jako člena smečky, ale to neznamená, že na to spoléháme. +usměje se+
Jo, to je blbý. +přikývne+ Ale když s tím dítětem chvilku jsi, tak poznáš, že má jinej druh pláče když má hlad, jinej na bolest, jinej když je přetažená. Dá se to trochu odhadnout. +usměje se+ Ale jo, těším se, až si sama řekne. +zasměje se, jak Sophie kulí na novou tetu oči a kření se+ Nikomu to neříkej, ale jednou jsme jí nakreslili tužkou na oči veliký obočí, a byl to nejvtipnější den mýho života. +zazubí se spiklenecky a ukáže jim fotky v mobilu+ Slyšela jsem, že jsi tam měla nějakou nehodu, zkoušela jsem ti volat, ale asi jsi ještě nebyla doma. +koukne na ni s obavou+
ona mi to vždycky hrozně okecá, viď. +uculí se a drží malou od svíček, ale je jak klubko hadů, takže za chvilku je od polevy+ teda koťátko, ty už se nemůže dočkat, co? +uculí se a jde jí ty prsty otřít vlhkým ubrouskem, pač by čokoládu asi ještě neměla+ To je jenom pro velký holky, malý dostanou meruňkovou přesnídavku. +uculí se a doběhne pro mističku a lžičku+

(jako vážně, mimina s obočím jsou nejlepší věc na světě :D
http://i1.wp.com/www.viralblasts.com/wp ... =550%2C550
http://i.imgur.com/SgWWIfq.jpg
http://cdn.smosh.com/sites/default/file ... nosaur.jpg :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 říj 2016 23:11

S: Koukám, žes taky nebyla prototyp ideální holčičky +zasměje se+ Však brzy uvidíš, jestli to bude rodinná tradice +koukne významně na Sophii, jak se snaží urvat plyšákovi ocas+ To musí být vážně zajímavé sledovat, jak se ten prcek každý den naučí něco nového a jak se pořád zdokonaluje +uculí se a trošku jí tu hračku přisune blíž, jak je ji jí líto, jak se marně snaží+ Já Robina znám... z výměny... je to moc chytrý pejsek. Hlídá ji jako oko v hlavě, viď? Prý to psi dělají, že chrání malé děti... berou je jako štěňata +uculuje se, jak Sophie pokřtila narozeninový dort+ Počkej, až ti začne otiskovat umatlané ruce na zeď a všude +culí se pobaveně+ Mohla bych ji nakrmit, prosím? +nabídne se, jak jí Viki přinese přesnidávku+

V: Aha, to jsem netušila, že miminovský pláč má mnoho podob +přemýšlí nad tím+ Ale přece jen je lepší, když už si dítě dokáže říct, co chce. S takovým už bych si poradila i já +zkonstatuje nakonec s úsměvem+ No, trošku jsem se ztratila v džungli +připustí, nemá důvod jí lhát+ Ale už jsem v životě zažila i horší věci. Nakonec vděčím Tonymu za to, že jsem teď tady s vámi +pousměje se a nechce myslet na to, jak ho zradila+ To ses mi ani nemohla dovolat. Můj starý mobil totiž rezaví někde na dně Amazonky +usměje se omluvně+ Dám ti svoje nové číslo +načmárá jí ho na kousek papíru+ Hele, nezačínáte s tím malováním nějak moc brzy, děvčata? +mrkne na ni vesele a začne si prohlížet fotky pomalované Sophie v mobilu+ Jéžiši, tak to je fakt bomba! Ta je úplně boží +směje se u toho a pak podá mobil Styx, aby se taky pobavila+ Je vážně dokonalá! A vypadá, že si to i užívá +Styx se taky musí rozesmát, to prostě nejde – ty obrázky jsou super:D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2016 19:39

Nebyla, a děsně mě štvalo, když se ji ze mě snažili udělat. +uculí se+ takže to Sophii dělat nechci, ji nikdo do růžovýho tylu navlíkat nebude, a hrát si může s čím chce. +usměje se a jemně jí vyndá ocas z pusy :D+ Jo, to je jedna z nejúžasnějších věcí na tom všem. +přikývne s úsměvem+ Dívat se jak objevuje svět, jak poznává nový věci. +pošimrá malou na noze+ Ona by nakonec popolezla, když ji chvilku spustíš z očí, hnedka je pod gaučem. +zaculí se+ Ajo vlastně, no, teďka už je trochu větší a klidnější. +usměje se+ Byron ho má fakt vycvičenýho, ze začátku jsem měla docela obavy, ale Robin ho fakt poslechne na slovo. +přikývne+ Jo, už když jsem ji čekala, chodil mi pokládat čumák na břicho... a nejradši spí u ní v pokoji na zemi a hlídá ji. +uculí se pyšně+ Jo... jsem připravená, že až jí bude pět, prostě vymalujem celej dům. +zasměje se+ Chceš? No jasně, ale asi budeš trochu od přesnídávky. +uculí se a posadí ji sophii do sedačky+
Je to tak. +usměje se+ Ale máš pravdu, taky budu fakt ráda, až si řekne. +přikyvuje+ Tak to je dobře, že ses našla. +vykulí oči+ Já bych nejspíš zpanikařila a s brekem tam umřela hlady. +uculí se+ Páni, to bylo až tak nebezpečný! +vyděsí se trochu, ale papírek si schová+ A jak vám to s Tonym vlastně klape? +zajímá se+ Taky se smála, až se zalykala. +uculí se+ Teda ještě nechápe čemu, ale směje se, když se smějeme my, co, koťátko. +uculí se na malou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London