No to doufám, že nebude. +koukne na ni vyplašeně+ Já jsem to jednou měl a to bylo děsný. chytil jsem to na fesťáku a ještě, že jsme měli doma tolik záchodů. +zazubí se na ni vesele, obejme ji a přitulí se k ní+ Takže ti můžu dát pusu?
nee, to už by bylo o dost horší. +uculí se+ a když tak máme hodně záchodů. +uchichtne se, a trochu roztáhne kolena, aby se mezi ně vešel, a mohla ho obejmout kolem pasu+ no, to spíš musíš. +zazubí se, a nakloní se pro polibek+
Tak to je hodně dobře. Jsem rád, že ti nic neví. +pousměje se a chytne ji kolem pasu, jak tak u ní stojí a pak ji pěkně a dlouze políbí, když může a musí+
já jsem taky radši. +uculí se, zvedne hlavu a hezky klidně a dlouze ho líbá, pak mu vklouzne rukama pod trko, a hladí ho na bocích, jemně, a trochu se usmívá+
To jsem rád, že jsi radši. +uculí se a děsně moc se culí a tulí se k ní a kouká, jak ho trochu osahává a začne ji tedy osahávat taky, protože to nemůže vydržet, že jo a ona je děsně moc sexy. Tak jí prsty vklouzne na kůži pod trikem+
já jsem úplně nejradši. +vydechne mu potichu do rtů a okousne mu ret, trochu se k němu tulí, a líbá ho poněkud odvážnějc, víc, a přitiskne se k němu, k jeho dlaním, zamračí se, trochu zamručí, a odtáhne se+
bolí mě prsa. +zakroutí se trochu+ tak jako... +dotkne se trochu přes triko, a nakrčí obočí+ asi to brzo dostanu. +pousměje se omluvně+ dycky je mám takový citlivější. +obejme ho, opatrně+ promiň. +pohladí ho zkroušeně+ chceš vykouřit? +usměje se+
Aha. +koukne jí na prsa+ To mě mrzí, hele, nechceš jít radši přece jenom k doktorovi? +koukne na ni opatrně+ Mno... to můžu chtít? +uculuje se+ To bys byla moc hodná.
ále, to nic není. +usměje se, a seskočí z linky+ no, chtit můžeš. +uculí se, a pak se klekne a rozepne mu kalhoty, a udělá mu to pusou jak nejlíp dovede, a doufá, že nebude střílet moc divoce , trochu se na něj uculuje, a hladí ho po stehnech+