Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Moderátor: Victoria

Re: Prostory pod zemí - Kino, bazén, fitness

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2018 23:05

No to nevadí, však si polež. chceš jít do postele? +usměje se na ni a pak koukne na malou+ Počkej. +vydechne a vyskočí a letí za ní, uklouzne mu to, narazí si zadek, sletí do bazénu a chytne malou ve chvíli, kdy tam padá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2018 23:08

nechci, to je dobrý. +usměje se na něj vděčně a pak jen bez dechu sleduje, jak tam letí+ Ježiš! +vyhrkne, a málem se jí zastaví srdce, zato sophie bezpečně přistane ve voě v tátově náručí a ani si nenaloká a hned se směje, protože je to ohromná sranda+ etě! +zajásá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2018 23:14

Vickyyyy. +zakvílí byron, ale malou drží+ Pojď si ji vzít, já jsem si asi zlomil zadek. +koukne na ni, tak bolestivě a prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2018 23:22

+už je na nohou a běží k nim, trochu uklouzne, ale ustojí to, a vytáhne malou z vody+ Sophie to nesmíš takhle lítat kolem bazénu. +přitáhne si ji k sobě, a druhou rukou mu pomáhá ven+ nemáš křidýlka, měla bys vodu v nose. +posadí ji na lehátko a klekne si k ní+ Do vody nesmíš sama, jasný? Musíš počkat na tátu nebo na mamku. +zamračí se, aby to bylo jasný, a pak jde zachraňovat muže+ Ukaž, dobrý? +strachuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2018 23:26

Jo, mořský pany můžou do vody jenom s křidýlkama. +uculí se na malou a pomalu vyleze z bazénu+ Já nevim, kočko. Asi se na to budeš muset kouknout. Něco tam křuplo. +koukne na ni bolestivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2018 23:34

já z kostma moc zkušenosti nemám, ale zkusím to. +usměje se na něj povzbudivě+ lehni si. +poklepe na lehátko, stáhne mu plavky a ani nemá žádnou vtipnou poznámku, natáhne ruce nad jeho zadek a za chvilku ucítí teplo magie z jejích dlaní, jak ho prohledává, a rovná v něm všechno naražený, a sophie na to tak zaraženě kouká, a pak seskočí z lehátka a přicupitá mu taky udělat malá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 kvě 2018 23:39

Mám pořád sexy zadek? +strachuje se Byron+ Nesplácl se mi? +snaží se tam dokouknout, ale zasténá bolestí, protože se mu tam dělá obří modřina+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 kvě 2018 23:41

máš super zadek. +uculí se, zavře oči, najde to bolavý místo a pustí do něj léčivou magii, aby ho to už nebolelo, a jak ho sophie hladí po hlavě a dělá mu malá, ucítí taky slabý teplo, protože ještě pořádně neví jak na to, ale chce mu taky pomáhat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 kvě 2018 20:14

Jo? Bude se ti líbit i s modřinou? +zasměje se a usměje se na malou+ Ty seš šikovná holka, co? +pousměje se a trošku sikne bolestí, protože je herečka, ale je to už dobrý+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 kvě 2018 20:16

s modřinama jsi mě sbalil, ne? +uculí se+ a myslím, že tenkrát se mi to líbilo hodně. +přimhouří trochu oči a dá mu pusu+ Jo, sem. +přikývne sophie vážně a ještě mu to pofouká+ Musíš dávat pozol kam slapes. +oznámí mu výchovně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London