Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 02 pro 2018 20:14

Já si spíš myslím, že ji bude mít ráda. +usměje se na ni a obejme ji+ Nejsi unavená už? Nechceš jít spát? +koukne na ni trochu s obavou, aby si odpočala+ Nemusíš ráno vstávat, já s malou udělám snídani.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2018 20:18

Já ráno stejně většinou vstanu, protože se mi chce furt čurat a pak už neusnu. +povzdychne si, ale jen tak vesele+ Já jsem unavená furt, ale hrozně dlouho mi trvá najít příjemnou polohu, a malá se furt vrtí. +stěžuje si decentně, ale stulí se mu zadkem do náruče+ ale s tebou se mi usíná krásně. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2018 20:20

Jo? Kdybych ti zavazel, tak já si půjdu lehnout jinam. seš si jistá, že si dobře odpočineš? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2018 20:22

blázníš? +zazubí se+ Už jsem bez tebe usínala dost dlouho. +pousměje se, chytne ho za ruku, aby nemoh utýct, přitáhne si ji k sobě a tváří se na ní uvelebí+ Vyprávěj mi radši jak ses měl. +poprosí ho, zavře oči, poslouchá jeho hlas a tulí se k jeho teplu, a pomalu přitom usíná+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2018 20:25

Dobře, já tu taky budu radši s tebou, ale nechci ti zavazet. +pousměje se a obejme ji a tulí s ek ní vy kládá jí, jak se měl a jak mu vybuchla coa na košili, když mluvil a vůbec samý ptákoviny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2018 20:29

hele. +převorvaní se na druhej bok, aby se na něj mohla podívat, a celá postel se přitom otřese+ nech toho. ty mi nezavazíš, ty seš... patříš k nám. když tu nejseš, tak to nějak zvládnu, protože musím, ale teprve takhle jsme úplný. Jseš nás. tak takový věci neříkej. +přimhouř oči, vyplázne jazyk a pak mu dá pusu na nos+ potřebuju tě tu. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2018 20:31

+usměje se na ni+ Já jsem náhodou rád, že mě potřebuješ. Já tě taky potřebuju. +kooukne na ni vážně a oplatí jí pusu na nos+ Já nikam nepůjdu a spi, ať si odpočineš. +usměje se něžně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2018 20:35

jo, jný už to nebude. +pousměje se, skouzne kousek níž, aby se mu mohla opírat o rameno, a za chvilku u něj usne, a spí se jí u něj moc hezky, protože vždycky když ji probudí pohyb dítěte nebo plnej močák, zase se k němu pak může přitulit a spát dál až do rána, teda až asi do šesti, protože to se ozvou malý nohy na holý podlaze a přicupitá jim tam sophie+ tatííííí! +zavýskne, když ho uvidí, a hned na ně skočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 pro 2018 20:37

+chvíli nani obdivně kouká, ale nakonec taky usne a tulí se k ní a voní si k ní a přijde mu to boží a ráno se vzbudí+ Pšt! +vykulí na ni oči+ Maminka spí! Nesmíš ji takhle budit, ona musí odpočívat. +šeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 pro 2018 20:43

+Sophie je děsně nadšená, že ho vidí, takže na něj hnedka vyleze a poskakuje po něm radostí a musí mu vybrebentit asi milion věcí+ Sophi... +zamumlá vicky a zavrtí se+ ještě budem chvilku spinkat a pak si pustíme pohádku, jo? +navrhne rozespale+ nenenene, táta. +zazubí se malá a oči jí jen svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London