Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 01 pro 2018 21:46

Já ti je klidně budu navlíkat osobně, jestli mě necháš. +uculí se na ni+ Já si neztěžuju, byly dobrý. +zasměje se+ Ale tohle je mnohem lepší. +pousměje se a políbí ji nazpátek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2018 21:49

no schválně jak dlouho tě to bude bavit. +zazubí se na něj a vtiskne mu pusu na rty, a pak ho pěkně a dlouho líbá+ lásko moje. +pošeptá mu, a celá se u něj tak ztrácí a rozplývá v jeho náručí+ já sem bez tebe úplně k ničemu, sophie mi tuhle říkala že furt spím. +pousměje se+ jo, nakreslila ti obrázek. +natáhne se na stolek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2018 21:59

Miláčku. +usměje se na ni a tulí si ji k sobě+ Ale prdlajz, to spíš ona nespí vůbec. +zasměje se a mávne rukou+ JO? Ukaž mi to. Jsem tam jako batman? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2018 22:02

já mám dneska děsně mazlivou, promiň, potřebuju to všecko dohnat. +uculí se+ no, možná jo. ukáže mu obrázek, a je tam umělecká čáranice a pár koleček+ to sou jako hlavy, to jsme my a sophi a mimi, a někde robin, ale už zas nevim kde. +uculí se na něj a kouká na něj jak na svatej obrázek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2018 22:08

To je náhodou strašně roztomilý, když máš mazlivou. +usměje se na ni+ Ukaž? +pousměje se a kouká na ten obrázek+ To je nádhera! No úplně nás tam vidím. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2018 22:10

no, ona se ještě zlepší. +uculí se+ ale myslím že na její věk už je to te´dka geniální. +přikyvuje, nakloní se k němu a dá mu ještě pusu+ chtěly jsme péct perníčky, ale já sem pak byla unavená. +usměje se omluvně, a mazlí se+ chceš se na ni jít kouknout? stejně bysme měli jít do postele, musíš bejt unavenej. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2018 22:18

no ne? Myslíš, že takhle nebude kreslit až do vysoký školy? +zasměje se+ Já nejsem unavenej, ale ty asi jo, co? +pousměje se na ni a pomůže jí vstát+ Jo, koukneme na ni. Ale potichu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2018 22:19

možná jo, bude to velice abstraktní a speciální styl. +zazubí se a ještě mu dá pusu+ tak jo, jenom na chvilku. +přikývne, s funěním se zvedne, a potichu, jako tichej vorvaň, se doplíží k sophii do pokojíčku, zůstane stát nad postýlkou a jen sophii líp přikryje, pač ta spí jako zabitá, ve tvaru hvězdice+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2018 22:23

+plíží se s ní potichu, jako tichej tuleň a usměje se na malou a chvíli na ni kouká, protože se mu už moc stejskalo, než chytne Vicky za ruku a vezme ji do ložnice, kde ji k sobě obejme a pěkně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2018 22:26

+uculí se na něj ve tmě nad sophií a chytne ho za ruku, pač se jim děsně povedla, a pak se od něj nechá odvést do ložnice, omotá kolem něj ruce a políbí ho, dlouze a krásně, až se jí zatočí hlava, a musí se usmát+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London