Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 19 bře 2018 22:57

No, radši už ani ne. +usměje se na ni a pohladí ji po paži a usměje se na ni+ To se nějak vyvine. +mrkne na ni a sleduje je, jak si tam povídají a lady S je moc milá a kouká na Sophii, jak si hraje a jak jí ukazuje hračky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2018 23:52

jak chceš. +usměje se+ já tě podpořím v čem budeš chtít. +vtiskne mu pusu na tvář, a udělá pár fotek lady se Sophií jak si hrajou, aby měla lady do alba, a tak. Sophie se rychle otrká pač je společenský a děsně moc ldy vykládá o jediích, naštěstí jejímu žvatlání nejde moc dobře rozumět, a taky o elze a robinovi a jak spolu blbnou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2018 19:52

Díky kočko. +usměje se na ni, moc vděčně a dá jí pusu na tvář a kouká na ně z dálky a přijde mu to hezký a pomalu likviduje ten dezert na stole+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2018 21:09

+mrkne na něj z gauče a vykládá si chvilku s lejdy o tom jak byla sophie miminko, taky si trochu hraje, a pak si jde zabalit věci do nemocnice, a sophie je k neutahání, ale nakonec odpoledne usne na gauči obličejem v polštářích, a večer lejdy odešlou do divadla a Sophii odnesou do postýlky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2018 21:58

+kouká na ni, jak balí a pak si ji přitáhne k sobě a obejme ji+ Tak co, kočko? +pousměje se+ Kdy máš nástup? Ráno? +koukne na ni a kousne se do rtu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2018 22:46

hm? +koukne na něj roztržitě a pak se usměje+ jo, ráno. brzo. +zašklebí se+ snad se bude lejdy líbit to divadlo. +usměje se+ hodíš mě tam ráno? můžu jet taxíkem. +opře se o něj trochu+ budu tam jen tak jednu dvě noci, moc toho nepotřebuju...
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2018 00:06

Nenenene, žádnej taxík, tvůj dokonalej manžel tě tam hodí, jo? +zazubí se na ni, obejme ji a dá jí pusu na tvář a do vlasů+ A budu tam až se vzbudíš jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2018 00:38

ty jseš na mě moc hodnej. +usměje se, a schová se mu v náručí+ budeš? to bych... byla moc ráda. +kývne a pousměje se mu do trička, a trošku míň se u něj bojí+ chceš... chceš se pomilovat? +koukne na něj a usměje se+ teďka asi pak pár dnů nebudem moct.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2018 00:57

To teda jsem hodnej. +nadme se pýchou+ Já jsem tu proto, abych byl hodnej. +zazubí se na ni pyšně+ No... +zarazí se a koukne na ni+ A ty chceš? +zeptá se jí nakonec+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2018 12:03

nejvíc hodnej. +usměje se, uculí se mu do ramene, a pohladí ho rty po rtech místo odpovědí, a pak se mu otočí v náručí, aby se o něj mohla opřít zády, a viděla na ně v zrcadle, koukne mu do očí přes zrcadlo a rozváže si pásek od županu+ tak se mě dotkni. +pošeptá mu do kůže pod ucho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London