Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 22:54

Tak jo. +přikývne a taky moc důležitě krájí slaninu a skoro vůbec u toho neujídá a koukne na Sophi, jak je důležitá+ tak kam všude vezmeme babičku, Sophi? Co jí ukážeme? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 23:02

+dá jim oběma kousek mrkve a když mají nakrájeno, všechno to opečou v hrnci+ otevřeš víno? +poprosí ho, a pro sophii udělá v menším hrnci trošku bez vína+ no, obina. +mlaskne sophie spokojeně a žiště a kouzačku, a hlacky. +rozhodne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 23:10

Jasně, jsem muž. +vypne hruď a mužně otevře víno, jenom to udělá plop! a podá jí lahev+ Jo? No tak to bude zajímavý to jo. +přikyvuje+ A budeme se s babičkou koukat i na televizi? Na Elzu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 23:16

nejmužnější. +zazubí se a dá mu pusu, nalije víno do hrnce a šoupne to do trouby+ jooo, elsa +zavýskne sophie a běží k televizi, aby přinesla dvdčko+ tady. +podá mu ho+ budeme ted? +koukne na něj a poskakuje nadšením+ až potom prcku, až s babičkou jo? +usměje se a dřepne si k ní+ musíš tady bejt na babičku a na tátu hodná, jo? +pousměje se a obejme ji+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 23:22

Jo, hodná a ne že babičku pomaluješ, jako dneska ráno mě, to by moc ráda nebyla. +azsměje se a trochu to tam uklízí a kouká na svoje holky, jak se tam objímají+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 23:32

no, to by se babičce fakt nelíbilo, ta se radsi maluje sama. +zasměje se, a je ráda, že se sophie chvilku nechá objímat+ ty jseš moje malá láska, abys věděla. +pousměje se, vtiskne jí pusu do vlasů, a přivoní si k ní, než jí uteče, a pak se pomalu zvedne+ byrone. +pošilhne po něm a utírá mu nádobí+ kdybych v tý nemocnici umřela. musíš se znova oženit. +pečlivě utírá talíř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 23:40

Elká! +řekne jí Sophie, protože už je přece velká a jde si někam hrát+
+Byron meje nádobí a koukne na ni+ Co? Ale do prdele! +vyjekne, protože se řízne o nůž a honem si to zmáčkne do utěrky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 23:45

no jo, moje velká láska. největší. +zasměje se, a musí se pro sebe trochu culit+ ježiš! +vyjekne,a chytne ho za ruku+ ukaž... +odtáhne mu tu utěrku, položí mu na ranku prst a kouzlem mu to zahojí+ dobrý? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 23:52

Co? No co jako? +zakoktá se+ to bys jako mohla umřít? No to ne, tos mi neříkala. Jsem si jistej, e jsem se tě na to ptal. +kouká na ni jak sůva z nudlí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 23:55

ne, ta operace není nebezpečná, ani mě nebudou řezat, je to jen... laparoskopicky. +otřese se, když o tom mluví+ ale budou mě muset uspat a tak, a... o prostě malinký riziko je přece dycky. +pokrčí rameny+ je prostě... +koukne na něj+ pojď, domyjem to. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London