Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 14 bře 2018 23:39

+Byron si tak spí, nic zlýho netuše, pak se zamele a chce ji najít, najde kus její nohy a přitulí se k ní, dojde mu, co to je a zamžourá+ Soje? Kočko? +usměje se na nni rozespalej a rozcuchanej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2018 23:45

+trochu se culí, jak je rozespalej, prohrábne mu vlasy zvlhlý spánkem a usměje se na něj+ nic, počítám minuty. +pousměje se+ víš, dneska je to 1890 dní, co jsme spolu, což znamená, že ode dneška jseš oficiálně můj nejdelší vztah ze všech. +pousměje se+ přesně o jeden den. +zazubí se na něj a sklouzne k němu na polštář+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 bře 2018 00:10

Ty v tom máš takovej přehled, jo? To bych se měl stydět. +zasměje se, poškrábe se ve vlasech a posadí se+ To jsem moc rád a ještě s tebou taky dlouho budu, aby sis nemyslela. +zasměje se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2018 00:16

až takovej ne. +uculí se+ Jenom tenhle den si pamatuju. Mám pocit, jako kdybych dneškem měla čistej štít, neumim to vysvětlit. +pousměje se+ jako kdybych si konečně odpracovala všecky chyby, a teďka už mohla prostě... bejt. +pohladí mu prsty+ a taky... že všechny špatný věci co se staly stály za to, protože jsme spolu. +pokrčí rameny+ Mám pocit, že jsem celej život čekala na tebe. +sklopí oči k jeho ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 bře 2018 00:23

no tak to se musím vynasnažit, aby ti to čekání stálo za to, a abys toho nikdy nelitovala, protože tě miluju, kočko. +usměje se a přitáhne si ji k sobě, obejme ji a stulí k sobě do náručí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2018 00:29

to už jsi zvládnul. +pousměje se+ promiň, vzbudila sem tě uprostřed noci. Abych ti řekla, že tě miluju. +usměje se, natáhne k němu krk a políbí ho, pěkně něžně+ asi se ještě budem hádat a usmiřovat a pěkně štvát, ale litovat toho nikdy nebudu. +slíbí mu a jemně ho pohladí po tváři+ spi, lásko. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 bře 2018 00:39

já jsem náhodou rád, že jsi mě vzbudila, abys mi to řekla. +usměje se na ni+ Tohle je náhodou důležitá věc, tu bych měl vědět kdykoliv. Můžeš mě vzbudit kdykoliv, vyrušit, jak je libo. Dykcy to chci slyšet. +usměje se na ni+ jenom když půjdeš spát se mnou. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2018 16:02

chceš to slyšet? +uculí se, přitulí se k němu, úplně blízko, sklouzne mu po těle jemnýma rukama, a chvilku bloudí rty kolem těch jeho, tu a tam mu vtiskne malou pusu, a pak ho políbí doopravdy, špičkou jazyka mu vklouzne mezi rty a její tělo se měkce přizpůsobí tomu jeho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 bře 2018 08:39

Jasne ze chci. +zasmeje se a hladi ji po tele po vsech kri kach a prohlubnich a pomalu si ji k sobe pritiskne a sklouzne ji dlani na zadek a ona muze citit co to s nim dela+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 bře 2018 16:27

Miluju tě. +zasměje se tiše, když to chce slyšet, líbá ho, nejdřív tak dlouze a něžně, ale pořád vroucněji a naléhavěji, tiše mu vydechne do rtů, a pak se na něj vyhoupne, pohladí ho po hrudi a pomalu ho do sebe nechá vklouznout, potichu zasténá a pomiluje se s ním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London