Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 03 bře 2018 19:51

Já se nesmeju vůbec já se jenom tak trochu uculuju. +Usměje se na ni a dá jí pusu a líbá ji na rty a a hraje si s jejími rty+ Miluju tě. +Zasepta ji tam děsně moc tajně a nechá ji u sebe na břiše a hladí ji a kouká na film a občas na ni mrkne a usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2018 21:39

jo? +uculí se+ ale sekne ti to tak. +zasměje se taky, stulí se u něj do klubíčka, vtiskne mu pusu do dlaně+ a já tebe. +pousměje se, a tak pěkně ji to v břiše zahřeje, dívá se na obrazovku, a jak mžourá, za chvilku jí spadnou oči a začne klidně oddychovat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2018 21:53

+jenom se pousměje a pak ji u sebe drží a sem tam na ni mrkne a když usne, tak ji přikreje a pak vypne film, když skončí, zhasne a nechá ji u sebe spát na gauči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2018 22:00

+jen se trochu zavrtí, když zhasne televize a obývák se ponoří do tmy a přitiskne se k němu pevnějc+ vem si taky plavky. +zamumlá ze spaní, schová mu obličej do trička, pousměje se pro sebe a spí až do rána+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2018 22:07

Jistě lásko. +uculí se, ale je potichu a pořádne si zkontroluje, jestli je všude zakrytá a pomalu taky usne a je mu s ní tam moc hezky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2018 22:15

+ráno se vzbudí děsně brzo, přitulená k němu a zachumlaná do deky, tak ještě nevstává, zůstane u něj a trochu se pro sebe usmívá, poslouchá jeho klidnej dech a přemejšlí o tom, že sophii budou za měsíc dva a co musí všechno nakoupit na oslavu a tak, a jen si vychutnává pěkný ráno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2018 22:20

+to on spí dýl a usmívá se ze spaní, sem tam, se zavrtí a přitulí se k ní, ale nakonec se vzbudí a zamžourá na ni+ Dobrý ráno, lásko. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2018 22:30

+dívá se na něj jak spí a přijde jí to děsně hezký, natáhne se a vtiskne mu pusu na obě zavřený oči, lehounký polibky na nos, na rty, na tváře+ Ahoj. +usměje se+ Dobrý ráno. +pohladí ho a pod dekou chytne za ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2018 23:00

Dobrý ráno, kočko. +usměje se na ni a dá jí pusu, takovou pěknou a raní+ Jak ses vyspala, kočko? Necháš mě udělat ti pár palačinek? Ale ne hned, až zachvilku, ještě se mi chce tady s tebou tak ležet. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2018 23:12

+taky mu dá pusu a vůbec jí poránu nesmrdí z pusy+ hezky. mám trochu přeleženej krk, ale hezky. +zazubí se na něj+ buď ještě tady se mnou chvilku. +poprosí ho a obejme ho pod dekou+ je mi s tebou pěkně. +pousměje se+ Sophie už je vzhůru. +špitne mu, a z pokojíčku se ozývá šramocení a povídání, a pak se ozve rána, jako když se rozsype lego+ o-ou. +poznamená sophie a vicky se tichounce rozhihňá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London