Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Zašívárna ve věži

Příspěvekod Victoria » 14 led 2013 22:31

Na vrcholku ozdobné věžičky je malá zašívárna. Schodiště, které k ní vede, je šikovně schované ve zdi za Victoriinou ložnicí, takže se sem dostanou jen ti, kteří vědí, kde hledat.

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 15:20

+uvelebí se tam, do polštářků a vysype si do dlaně pár prášků+ Tak nastav. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 16:20

Ták. +sedne si vedle ní a vyndá všechny ty věci, co nabral sebou+ Budeme dělat koktejly. +zazubí se na ni+ Tak čím mě obdaruješ? Jakej krásnej trip si užijem? +otevře pusu a zavře oči a čeká, co ona+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 16:36

+namátkou vybere nějaký pilulky podle tvarů a barev, nasype mu je na jazyk, vezme ho za čelist, aby mu zavřela pusu, a než stihne otevřít oči, líbne ho na rty+ Tak mi udělej nějakej čupr koktejl na zapití. +mrkne na něj a sama si taky vybere nějaký prášečky, co se jí líbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 17:02

Ne ne ne ne ne ne ne. +plácne ji po ruce+ Teď já. +vybere jí taky nějaký prášky, pořádně ji políbí a pak jí je nasází na jazyk+ Tak. A teď pití. +vezme flašku vodky a naleje do skleniček nejdřív vodku a pak jahodovej sirup, co se usadí dole a nahoru natrhá mátu+ Tra dáááá! +podá jí koktejl+ Šup tam s tím.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 17:11

Au, hele nebij mě! +zasměje se, ale když jí políbí, poslušně otevře pusu+ No jo, přemluvils mě. +uculí se+ Týýjo, to bylo úplně profesionální! +zatleská mu, jak to pěkně umíchal a rovnou do sebe jeden kopne+ Paráda. +zamrká a cítí, jak jí prášky sjížděj do žaludku+ Tys mě úplně zkazil. Už jsem zase sjetá. +kření se a padne naznak do polštářů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 17:30

+zasměje se+ Mám na to kurz. Byl jsem nejlepší ze všech. Instruktor říkal, že mám originální nápady. No dobře, tak říkal, že mám šílený nápady, ale to je přece fuk. +zasměje se a už je taky poněkud sjetej+ Výtejte na výletu do dálek, neboli tripu. Dnes se podíváme do světa fantazie jednoho z nás. +lehne si za ní tiše se směje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 17:43

Faakt? +vykulí oči+ No to se vsadím, ty jseš totiž parádní cvok. +hihňá se tichounce a čučí do stropu, kde prosvítaj hvězdy a najednou na ni zpoza trámu vyskočí nějaký třínohý stvoření+ Týjo! Viděls to? +vyjeví se nadšeně a ukáže tam rukou, ale pak jí zaujme vlastní dlaň+ Hele, já mám sedm prstů! +zahihňá se ucvháceně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 18:14

+kouká úplně uklidněně a pomalu na strop a pak se koukne na její ruku+ Máš jich jedenáct, hele. +vezme její ruku a odpočítvá+ Deset, devět, +postupně jí prsty sbaluje zase do dlaně+ Osm, sedm, šest. +skončí s jednou rukou a chytne druhou+ A pěk je jedenáct! +vyřkne vítězoslavně a zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 18:28

Ne! No nekecej! +vytřeštěně odpočítává s ním+ No fakticky! To je bomba. +z nějakýho důvodu jí to přijde šíleně vtipný+ Měla bych bejt v muzeu. +pronese přesvědčeně a okouzleně pozoruje svoji ruku a pomaličku s ní otáčí+ Ale já se na tebe zlobím. +svraští najednou obočí+ Nevíš proč? +koukne na něj zmateně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Winter house