Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2013 23:28

No to je mi jasný. +zazubí se+ Ale to přece víš dobře, že jsem někdy rapl, kor když mi na něčem záleží. +pousměje se a taky mu dá pusu+ Děkuju. +usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Asi bude nejlepší, když vypadnem co nejdřív. Kam bys chtěl vyrazit první? +pohladí ho po břiše+ Já jsem zvíře, jo? +uchichtne se+ To je určitě jenom tvoje vina, máš na mě špatnej vliv. +culí se a zlehka ho kousne do ramene+ No to se neví, dokud se poprvé neproměním. Takže to pořád klidně může bejt pavouk. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2013 17:13

Já vím. +usměje se a ještě ji políbí+ Jenom mě nenech abych se cítil jako podpantoflák prosím tě. +zasměje se a zamyšleně se podrbe ve vlasech+ No... já osobně bych začal Portugalskem. Je tak příhodně v rohu, že bysme pak měli Evropu jako na dlani. A v Lisabonu je teplo. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2013 17:57

Já se snažím, fakt. +usměje se+ Ty seš se vším v pohodě, tak je těžký poznat, když ti něco fakt vadí. +zasměje se a dá mu pusu+ Nevadí ti, že jedu s bráchou lovit upíra? +koukne na něj+ Já vím, že jsem se tě asi měla zeptat, než jsem mu to slíbila, jen si říkám, že mu to dlužím, když on šel se mnou na tu akci s Jadem. +vysvětluje mu to+ Jo, to zní dobře. +přikývne+ Chceš mě vidět v plavkách, co? +zasměje se+ Počkej až uvidíš můj obleček na lovení upírů, to budeš koukat. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 zář 2013 19:55

Jasně že mi to vadí Kočko. Protože je to nebezpečný a může se ti něco stagnace. Nechci ti to zakázat.. No jasné že bych byl radši kdybys tam nesla. Ale nemuzu ti to zakázat. To bych tě musel chovat ve vypolstrovany místnosti aby se ti nic nestalo. +usměje se+ Takže tu budu celou dobu co budeš pryč umírat strachy. +obejme ji kolem ramen+ Ne Kočko. Já tě chci vždycky vidět nahou. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 zář 2013 23:30

Neboj, nemám v úmyslu se nechat sežrat, ještě s tebou mám velký plány. +uculí se na něj+ Nepoženu se do ničeho jako cvok, budu na sebe dávat pozor. Vím, že mám dost co ztratit. +pohladí ho po ruce s úsměvem+ A kdybys... kdybys řek, že si to nepřeješ, tak bych asi nešla. +sklopí oči+ Spíš jde o to, že nevím, kdy se vrátím. Jestli to bude tejden, měsíc, nebo jak dlouho. Nebo jestli nám tam vůbec bude fungovat magie. +pokrčí rameny+ Protože jestli ne, tak ti nebudu mít jak dát vědět. +koukne na něj zkroušeně+ Jo? No, to můžeš kdy budeš chtít. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2013 02:22

Cože? +vykuli na ni najednou oči a zprudka se posadí+ Jak dlouho.. Tak dlouho... ? To... Ale... Já bez tebe to tu nevydrzim. Ani na Tvrzi ne. To po mě fakt nemůžeš chtít kočko. +koukne na ni zoufale stahbe si ji k sobě a prudce ji obejme a obličejem se ji zavrtání do vlasů+ Já půjdu s tebou.když tak nebude fungovat magie tak jsme na tom stejně. Nenutí mě být bez tebe tak dlouho.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2013 02:49

Já vím. +povzdychne si+ Já vím, že to je strašný a hrozný. +tváří se jak umučení a omotá se kolem něj jak břečťan+ Víš kolik čokolády budu muset sníst, abych pořád nemyslela na sex? +pousměje se, jak se to snaží trochu zlehčit+ A kolik lektvarů na spaní budu muset vypít, protože mi nejde pořádně usnout, když mě neosaháváš ze spaní. +uculí se+ Byrone... +zakňourá+ Tam to bude hrozně nebezpečný, prej jsou tam vlkodlaci, a není tam wifina, a neteče tam teplá voda, a já nemůžu myslet, když vím, že se ti může něco stát. +tiskne ho k sobě pevně+ A tam bys musel bojovat, a třeba někoho zabít. Nechci aby tohle kvůli mě musel.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 zář 2013 19:46

+pevné ji chytne když je kolem něj tak obmotana+ A ty myslíš že tě tam pustím jenom tak. Když je to tam tak nebezpečný a s upirama a vlkodlakama a bůh ví čím ještě? +zeptá se ji nevěřícně+ Kočko to nemuslzes myslet vážně. S tím cos mi řekla už vůbec nejsem klidnej a nikam tě odjet nenechám. +sevre její ruce pevněji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 zář 2013 20:58

Byrone... +povzdechne si ztěžka, a palcem si hraje s jeho prstenem+ Děláš mi to těžký. +pousměje se na něj+ Já se o sebe zvládnu postarat. I když nebudu mít magii, umím celkem střílet, s nožem se ubráním, a brácha mi bude krejt záda. +uklidňuje ho, co nejvíc+ Já to pro něj musím udělat, zlato. Je to můj brácha a potřebuje mě, i když si o to neřekne. +kouká na něj úpěnlivě+ Potřebujou mě, budem dělat nějaký magický rituály, o kterejch něco málo vím. Jestli na mě budeš tlačit, tak... no, tak nepojedu. Ale Chris mi to nezapomene, a já si to taky neodpustím. +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 zář 2013 20:18

Jestli chceš jet tak pojedu s tebou. +sedne si a zkrizi ruce na hrudi a vypadá to že s ním nic nepohne+ Umím bojovat vát s nožem a s mečem abys věděla. A naučím se střílet. Co na tom může bejt tak tezkyho? Samotnou tě nepustim. +stskne rty k sobě a podívá se na ni stylem že onteda nepřipouští žádnou další diskuzi+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house