Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 00:12

Třeba bysme si mohli rovnou nějakýho vybrat. +zazubí se+ No, to je pořád pravda. +přikývne vážně+ ale vyřeším to tím, že budeme kupovat víc čokolády. +uculí se+ Já jsem se hlavně vždycky bála, že nedovedu dát někoho jinýho na první místo. +pokrčí rameny+ Ale když to dokážu s tebou, tak myslím, že to přijde samo. +usměje se na něj, vytáhne touster a začne to dávat dohromady, aby jich bylo hodně i pro Jesse+ Uděláš kafe? +poprosí ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 00:22

No to na to jdeš najednou nějak hrrr. +zasměje se+ Jasně. +přikývne a začne chystat kafe a hrnky+ Dáš mi tam víc slaniny? +poprosí ji a nachystá mlíko a cukr+ No to jako že už bych nebyl u tebe na prvním místě? +koukne na ni naoko vyděšeně+ No to teda nevím, jestli bych mohl skousnout.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 00:58

No jo, promiň. +usměje se, a přidá mu tam extra plátky a pálivou omáčku, a strčí je do toustovače+ Já nevim, jak to funguje. +pokrčí rameny, a koukne na něj fakt nejistě+ když by bylo fakt moje. +kousne se do rtu a aby nad tím nemusela přemejšlet, strčí hlavu do lednice a hledá nějaký kyselý okurky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 01:01

+usměje se na ni, když je tak nerozhodná, chytne ji za paži, vytáhne z lednice a obejme ji a pak trochu políbí+ Já myslím, že to nikdo neví. +usměje se na ni pak, pohladí ji po pažích a vyndá si z lednice cibulky+ Co máš dneska v plánu? +koukne na ni tázavě a opře se zadkem o pult+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 01:07

Já nemám plán. +pousměje se+ Copak mám někdy plán? +mrkne na něj+ Ty budeš asi chtít bejt dneska s Jessem, co? +koukne na něj s úsměvem+ můžete si třeba zahrát nějakou hru nebo něco, to určitě chlapy děsně sbližuje. +zazubí se, a nandá tousty na talíř+ Asi skočím do města, a tak.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 01:13

No já nevím, když už tady je, tak bysme se mu mohli trochu... jako bejt s ním. +uculí se na ni+ To bys mě s ním nechala samotnýho? Co když žádný playstationový hry neumí? +vyděsí se trochu+ Nebo ani kulečník. Ale to určitě jo. +vyloví si cibulku a zakousne se do ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 01:22

No jasně, já teda nevím, jestli úplně stojí o to bejt opečovávanej, ale nějak neignorovat by ho to asi chtělo. +zazubí se, a nechá pro Jesse pod poklopem jednu porci+ Jasně že tě s ním nechám samotnýho, je to tvůj brácha. +uculuje se, a sedne si k němu+ A když nebude nic umět, tak ho aspoň hnedka porazíš. +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 01:26

No to by bylo moc snadný vítězství, to by mi moje čest nedovolila. +zasměje se vesele+ Co budeš dělat ve městě? +koukne na ni tázavě, vyskočí na linku a vezme si svůj toast a zakousne se do něj s chutí, jen si mlaská, pak na ni koukne a teda toho radši nechá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 01:30

No, tak ho to můžeš naučit, aspoň se budete mít nad čím skamarádit. +usměje se, a pak zahýbe obočím+ Samý děsně tajný věci. +sdělí mu a jen se uculuje, stoupne si mezi jeho stehna, když tak sedí, a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 01:34

No to bych mohl, snad mu to půjde. +usměje se+ Pokud je aspoň trochu jako já, tak na to bude mít talent. +odloží zbytek toustu a chytne ji za boky+ Tak děsně tajný věci. +uculuje se+ Půjdete s kámoškama do Victoria secret a budete si navzájem zkoušet podprsenky? +uculí se úplně jako puberťák a oči mu jenom hrajou+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house