Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 22:56

+stiskne mu tu ruku a usměje se na něj+ Já neříkám, že musíme začít hned. +pokrčí rameny+ Jenom to, že mě v tomhle ohledu utíká čas rychlejc než tobě. +pousměje se+ je docela reálný, že to nepůjde, a budem muset zkoušet nějaký... pomocný metody a tak. A to může zabrat klidně dva tři roky. +pohladí ho jemně po ruce+ Já... +zamyslí se nad tím, a trochu se ošije+ já si jsem jistá, že ho chci, s tebou. a možná víc než jedno, podle toho jak moc to bude hrozný. +uculí se+ nevím, jestli si jsem jistá, že ho chci teď, ale nechci to honit v pětatřiceti. +dodá a kousne se do rtu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 22:59

+obejme ji, aby z toho třeba nebyla smutná+ Kočko, ať už to dopadne jakkoliv, tak to vyřešíme, my dva to přece vždycky vyřešíme a vlastně... +koukne na ni a olízne si rty+ Kdyby to nešlo vůbec, o čemž vážně pochybuju, tak co by bylo špatnýho na tom, nějakýho prcka adoptovat? +koukne na ni tázavě a trochu nervně, jestli ho za to nesepsuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 23:12

+taky ho obejme, a trochu se k němu přitulí+ Já vím že jo, je spousta možností. +usměje se na něj vděčně, a pohladí ho+ Ty bys dokázal mít rád cizí dítě? +koukne na něj trochu překvapeně+ já... myslím že možná, ale holky to mají v tomhle jednodušší, ty mateřský hormony a tak. +pokrčí rameny+ Ale tenhle most překročíme až se k němu dostanem. +zavrtí hlavou, a trochu víc ho sevře+ Jenom nechci, aby nám z toho hráblo. teda mě. +pokrčí rameny+ Nechci tomu přizpůsobovat sex a počítat ovulaci a usínat s nohama nahoře a zblbnout. Tohleto už semlelo spoustu vztahů. +vtiskne mu pusu do ramene+ A nakonec... myslím, že by nebylo tak špatný ani zůstat jenom ve dvou, kdyby to nedopadlo. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 23:18

No já si nemyslím, že by bylo cizí. Bylo by naše. Jeefes byl taky dřív cizí a teďka je náš a máme ho rádi. +pokrčí rameny, že tohle ho netrápí+ Neboj se, já tě nikdy nenechám zblbnout. Určitě tě nenechám zblbnout samotnou. +uculí se a dá jí pusu+ No, když zůstanem my dva, tak si můžeme pořídit chovnou stanici ásovců, nebo vlastní zoo. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 23:29

Jo. +usměje se+ Ale musí to bejt těžký. +pokrčí rameny+ No, tím se budem trápit až to nastane. +pohladí ho a trochu se usměje+ Já budu mít spoustu koček. +zasměje se, a taky mu dá pusu, velkou a vděčnou, a nic neřekne, ale pořádně ho obejme, aby věděl, že je fakt ráda, že ho má+ Já potřebuju ke štěstí hlavně tebe. Když budeme dva, tak budu taky víc než šťastná. +usměje se na něj, chytne ho za ruku, a na cestě z koupelny si vezme ve skříňce lahvičku s lektvarem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 23:36

Tak jo. +usměje se a přikývne+ Ty kočky a já pásovce a budeme dělat bitvy. +napadne ho a oči mu trochu zasvítí+ To bude přece boží. +usměje se a pevně ji obejme, děsně moc pevně a pak ji až pustí+ To si taky myslím. +přikývne s úsměvem a drží ji za ruku a usměje se+ Zkusíme jít nejdřív na dětský hřiště,. +navrhne+ Pak se uvidí, jestli na to máme. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 23:46

+musí se uculit+ Tak jo. +přikývne+ okouknem nějaký cizí děti, a uvidíme, jaký to bude. +souhlasí+ neznáš někoho kdo má malý dítě? že bysme se koukli, jak vypadá. +zazubí se+ Vanessce už je pět, to je moc velká. +pokrčí rameny, a vypije ten lektvar a trochu se zašklebí+ Ty, hele. Vadí ti kondomy? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 srp 2014 23:53

No, tak Viktor, bratr Wenai má dvočata, těm už jsou tak... čtyři? +koukne na ni+ To děsně letí. +zasměje se+ Nevadí. +pokrčí rameny, že jemu je to jako vážně šumák+ Obzvlášť, když jsou s nějakou vtipnou vůní nebo obrázkem. +zazubí se na ni vesele a šíleně, jak on už to umí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 srp 2014 23:59

Já myslela úplně malinký mimino. +uculí se+ Víš, jako že bysme se mu ukázali, a kdyby nebrečelo, tak by to byl dobrej začátek. +zazubí se, a jde s ním dolů do kuchyně, aby udělali něco k snídaňoobědu+ Já jsem si říkala, že bych to mohla přestat brát. Víš, vyčistit si tělo od těch účinků, a tak. Tak bysme mezitím mohli používat to. +koukne na něj, otevře lednici, a hledá tam nějakou inspiraci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 srp 2014 00:03

No, jo, ale takovýho nikoho neznám. +pokrčí rameny+ A jít slídit k jeslím, to by asi nemuselo dopadnout dobře. +zasměje se vesele+ Jo? Já si myslím, že tys jednou říkala, že se na to necítíš, mít dítě, když se nedokážeš s nikým podělit o čokoládu. +zazubí se na ni+ Jsi připravena na tenhle velkej krok, kočko? +vezme si v lednici něco na tousty+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house