Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 28 kvě 2014 22:58

Jasný... ty tři, co byli vlastně čtyři. +pokvá zadumaně hlavou a jen se uculuje+ To jo a to jsem rád, že mi to vykecáš, protože jinak bych byl děsně zvědavej a nemoh z toho usnout. +zazubí se na ni a pak se usměje tak jemnějc a pohladí ji po ruce+ To si teda piš, kočko. +přikývne s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2014 00:24

No, ten čtvrtej je tygr. +zazubí se+ Ale jestli na tom trváš,můžeme mít čtyři.Nebo jedenáct! +vykulí oči nadšeně+ Když tajemství sou naprd, když je nemáš komu prásknout. +uculí se+ Tak jo. +přikývne vážně+ Schováš mě? na chvilku. +zvedne k němu oči, a jenom se k němu na chvilku přitulí, obličejem do kůže, úplně na těsno, dokud ho nemá ve všech pórech, očuchává mu kůži, usmívá se a je jí tam hezky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2014 09:04

To jo, proto si je můžem prásknout navzájem a před ostatníma bejt tajemný, jako hrad v Karpatech. +zazubí se na ni vesele+ Jasně, že jo. +přikývne a obejme ji a schová ji u sebe a jen má pocit, že se v něm úplně celá ztrácí a děsně se mu to líbí. Má z toho takovej ochranitelskej pud+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2014 13:50

+usměje se a taky se jí to děsně líbí, má pocit, že by tak vydržela klidně nejmíň pár dní, a dobíjela si od něj baterky z toho příjemnýho klidu, kterýho je takhle u něj plná. pošeptá mu do kůže pár trapně kýčovitejch něžností, úplně potichu, aby to neslyšel, a ještě chvilku se u něj před vším schovává, než se usměje a dá mu pusu+ Něco ti ukážu, chceš?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2014 22:50

+hladí ji po holé kůži, sem tam si přivoní k jejím vlasům, i když je teda spíš fetuje a je z toho poněkud omámenej, když na něj koukne, uculí se a oči mu jenom zasvítí+ Jasně, že chci. +přikývne dychtivě+ Bude to zas nějakej sexy obleček? Třeba sexy palačinka. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2014 02:20

Ne, sexy oblečky mají chvíli pauzu. +zazubí se, a vyhrabe se z gauče. obleče si svetr co se sváže v pase, aby tam nechodila jak princezna Leia, chytne ho za ruku, a vezme ho ven na zahradu, kus dál, aby bylo hezky vidět na dům. chytne ho zezadu kolem pasu, natáhne ruku, a kolem budovy se rozsvítí lehce zlatavá bariéra kouzla+ Tohleto je protipřemisťovací zaklínadlo. Díky tomu se sem nemůže přemístit nikdo, komu to nedovolíme. Smí sem brácha, a Wenai, a některý mý kamarádi a tak. +vykládá mu, a postupně zviditelňuje jedno kouzlo za druhým a vysvětluje mu proč a na co tam je, jak funguje a vůbec všecko, a v duchu se modlí, aby to pochopil správně, že se snaží, aby si nepřipadal vynechanej, a zapojit ho do toho jak sou chráněný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 čer 2014 18:12

No... To je škoda. ěskloní naoko zkroušeně hlavu, ale hned jde za ní a sleduje co a jak a co mu ukazuje+ Ty jo... +vydechne, když uvidí tu bariéru+ To je krásný, fakt že jo. A užitečný. +pousměje se+ To jsme teda pěkně ochráněný. +kývne uznale hlavou+ A může to někdo nějak... přechcat? +zeptá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2014 18:41

Nemůžu na tebe všechny svý trumfy vybalit hnedka. +zazubí se+ No jo, to je jako každej jinej alarm. Když je někdo dost šikovnej, tak se přes to dostane. Nebo když má podstatně silnější magii než já. +položí si mu bradu na rameno a kouká, jak to tam okolo baráku svítí+ Brácha navrhuje přidat kouzlo který normálním lidem zabrání na ten barák přijít, víš, když jim neřeknem,kde leží. Ale mně to připadá trochu přehnaný. +pokrčí ramenama, a kouká co si o tom myslí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 čer 2014 20:12

Kočko, trpělivost není moje silná stránka, to je snad jasný. +uculí se a ssleduje dál tu bariéru+ Ale to by bylo už takový... na jednu stranu jako dobrý, ale na druhouo stranu bych si připadal, jak na pustym ostrově. Ani pošťák by nás nenašel.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2014 20:39

Aspoň se budeš mít na co těšit. +zazubí se vesele+ Jo, mně to taky přijde přenaný. To se dělá hlavně u velkejch institucí, třeba u ministerstva nebo u nemocnice, aby na ni nikdo nenarazil omylem. A asi by nás nikdy nevykradli. +uculí se, pak vytáhne hůlku a párkrát s ní mávne+ teď to uslyšíš taky. Když to alarmový kouzlo někdo spustí, uslyšíš to v hlavě, jako já. +vykládá mu to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house