Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2018 20:56

no to já koukám, že poslouchá. +uculí se a pěkně mu dá pusu+ mějte se. +mávne na ně a pak se natáhne na lehátko do stínu, chvíli si čte, a cpe se přitom čokoládovýma sušenkama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2018 20:59

+Byron se Sopihí je v zoo Robin sem tam tahá, vláčí Sophii za sebou, ale ta ho tátovi teda nedá ani náhodou, protože to ona teďka venčí, udělají mamce fotku u žirafy a taky se slonem, protože je veukej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2018 21:03

+když jí začne bejt vedro, vleze si do bazénu, a pak jde přes oběd dovnitř a provede těhotenskou jógu, dá si šlofíka, a pak se natáhne na gauč a pustí si díly chirurgů co prošvihla, a občas na ně myslí, jak se maj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2018 21:06

+přijdou odpoledne domů, Robina už vede Byron, protože Sophie má nafukovací žirafu, co jí lítá nad hlavou a hnedka ji běží ukázat mámě+ Mamíííí, táta mi koupil zilafu! Hele! Hele!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2018 21:17

+sedí na gauči zachumlaná v dece jako miniponorka a zírá na obrazovku, muchlá kapesníček a vypadá, že asi tak poslední dvě hodiny prořvala+ ty máš žirafu! +utírá si honem oči+ no tajj ale božííí! +uculí se a hnedka si to prohlíží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2018 21:20

A ona lítá! +koukne na ni+ Nolmální nelítaj. +řekne jí poněkud zklamaně+ Mami ploc blecíš? +koukne na ni mírně podezíravě, vleze si k ní na gauč a obejme ji a Byron za nima přijde a sedne si k ní+ Co je, kočko? +usměje se+ Áááá, Chirurgové. +přikývne+ Rušíme tě?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2018 21:26

no já to vidím, že lítá, to je boží! +uculí se na ni a pěkně ji obejme+ to nic, koťátko, já sem jenom koukala na smutnej film+ nesměj se mi. +plácne byrona a přitulí se k němu blíž+ nee, akorát jsem dokoukala poslední díl. +popotáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2018 21:29

Dobře. +usměje se Byron a pohladí ji po paži a obejme ji a trochu ji k sobě stulí+ A chceš se s náma kouknout na veselej film? Hádám že to bude zase Elza, když to bude vybírat Sophie.
Elza! +potvrdí jim to Sophie+ To tě odblecí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 zář 2018 21:33

já vím, že je to trapný, jasný? +píchne ho do boku, ale stulí se u něj+ když april rodila a byla bouře a nemohla přijet sanitka a dítě bylo nohama napřed a ben jí musel udělat císaře kuchyňským nožem a bez anestezie! +vykulí na něj oči+ ty seš moc hodná, sophi. +usměje se na ni a cvrnkne ji do nosu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 zář 2018 21:35

+kouká na ni a vaí čím dál víc oči, až jí sklouzne pohledem na to břicho+ Ale nám se nic takovýho nestane, že ne? To já bych asi nezvlád. Možná Jeefes jo. +odtuší pak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house