Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2014 21:40

Neboj se, krmím je všechny za pomoci Jeefese se nám to daří. +odpoví jí, aby neměla strach+ Očkování... ty ještě ... to ty... ehm. +odkašle si+ Jasně, jestli chceš tak to zařídím. No, ale... nechceš tam jít se mnou? +zeptá se jí+ No, mělas dělat palačinky s nutellou. Ty ti jsou báječně. A určitě by je lidi kupovali jako divý. +taky si trošku zablábolí, když už jsou v tom+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2014 22:06

To je dobře. Já vím, že to zvládáš. +usměje se, a pak trochu zrozpačití+ No... má tam jít příští tejden. V nočním stolku mám určitě pozvánku. To zvládneš, musíš na něj mluvit, aby se uklidnil a necukal se. +zamumlá, a zavře oči+ Já jsem vlastně... no, chtěla jsem poprosit Jeefese, aby mi přivez nějaký věci. Dochází mi oblečení a potřebuju nějakou kosmetiku a tak. +řekne potichu, a nějak neví, co ještě říct+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 kvě 2014 22:51

Dobře, já to najdu. +přikývne i když je to jenom přes telefon+ Tak jo. +trochu si povzdechne+ Já mu to řeknu, určitě ti něco nachystá. Chceš mu dát nějaký zvláštní pokyny? +zeptá se jí a snaží si nepřipouštět, že ještě nepřijde a chvíli uvažuje, že by se do té tašky zabalil sám a nechal se k ní poslat+ Chybíš mi. +vypadne z něj najednou, sám neví jak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 kvě 2014 23:24

jo, to bude v pohodě. +přikývne+ Mám u postele rozečtenou knížku. A v koupelně antikoncepční lektvar. +vzpomene si, a když jí to řekne, stáhne se jí něco v krku+ Ty mi taky chybíš. +hlesne, a překulí se na bok, aby se mohla stulit do klubíčka+ Víš jak to vždycky je. +řekne potichu+ vrátím se, pomilujem se, a zase budeme dělat, že nic, dokud se to celý neposere. +zamumlá, ale drží se telefonu jak záchrannýho kruhu+ Ty bys to fakt chtěl? Tu... proměnu? +vysype ze sebe najednou, pač poslední dobou nepřemejšlí o ničem jiným+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 06:17

Jo. Zabalím ti to. +souhlasí a malem frustrovane zaknuci když mu řekne že zas nepřijede+ No a nemohli bysme se pomilovat a pak to nějak rozumne probrat? +zeptá se jí+ Ne nechtěl kočko. Jen jsem nevěděl co dělat. A tohle mě napadlo. Kdybych mohl nechal bych se proměnit na kouzelníka. To bych chtěl. +přizná se jí trochu smutne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2014 09:16

Děkuju. +prikyvne i když jí vlastně nevidí+ dyť víš, že by to tak nebylo. Když jsme spolu tak je nám hezky a nechcem si to kazit, tak se o ničem blbým nebavime. +povzdychne si+ a taky si furt nejsem jistá, že te neprastim. +pousmeje se, ale moc veselo ji teda není+ tak... Dobře. +prikyvne a trochu se jí uleví, pac už sondovala jaký je žít jak upiri+ já bych tě neměla radši, kdybys čaroval. +řekne potichu+ rozdělila bych se s tebou, kdyby to šlo. Ale neměla bych tě radši. +zamumla tak posmutnele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 10:57

No tak se premuzeme a promluvime si. +namítne na to+ Nebo radši ještě počkáme azz mě nebudeš chtít zbit. +zasmeje se trochu+ Kočkou my se už nemůžeme mít radši protoze to by bylo už fakt uchylny. +taky si pak povzdechne+ Jsem fakt rád že jsi zavolala kocko. +zašeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2014 14:12

Až na to dojde, tak si promluvíme. +souhlasí s tím+ Jo, to by asi bylo. +zasměje se taky+ Já taky. +pousměje se trochu+ Chtěla sem tě slyšet. +dodá potichu+ Já... +nadechne se, a chce mu říct, jak moc je jí smutno, a že bez něj v noci nespí, a ať si pro ni přijde a vezme ji domů, a že ho děsně miluje, a je to hrozný+ já už budu muset končit. +řekne místo toho+ Pozdravuj kočky. +poznamená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 kvě 2014 14:25

Dobře, dobře. +pokývá hlavou a najednou mu je tak nějak smutno+ Tak jo, já musim taky, už něco dělat. Asi... +zamummlá do telefonu+ Budu je pozdravovat. A Vici... +dodá ještě+ Vrať se brzo. Prosím. +zašeptá do telefonu a nechce se mu to vůbec pokládat, tak jenom tak sedí a poslouchá její dech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 kvě 2014 14:50

Jo. +odpoví trochu zastřeně, jak se jí hrnou do očí slzy, když zní tak smutně+ Tak dobrou. +dodá, a nějak není schopná to tlačítko zmáčknout, jen tam tak leží, a napůl s hrůzou čeká, až se ozve ten pípavej tón, že to položil, a má pocit, že se asi zblázní, a že s tím musí něco dělat, a najednou už to prostě nevydrží, vyskočí z postele, a tak jak je v pyžamu se přemístí rovnou domů. vyběhne po schodech nahoru, otevře dveře do ložnice, a najednou si připadá hrozně pitomá, že tam tak vrazila, a že to je hloupý, a že se chová jak koza+ Já jsem... ti zapomněla říct, že ty tygří vitamíny jsou v koupelně pod zrcadlem. +plácne jen tak, a akorát se na něj kouká, a nemůže se vynadívat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house