Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 22:04

+drží ji u sebe a usmívá se+ Hlavně ty dobrý, kočko, že jo. +pousměje se a obejme ji oběma rukama, přitulí k sobě a dá jí pusu+ Já tě miluju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 22:07

některý úplně nejhezčí. +uculí se, trochu tu pusu protáhne, a sklouzne mu nosem po tváři+ já miluju tebe. +pousměje se+ promiň, že jsem protivná. Mě někdy všechno bolí a sophie je pěkný číslo, a já jsem někdy tak unavená... jako fyzicky, ale taky v hlavě, víš? +pousměje se omluvně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 22:15

Ale to je fakt kočko, nemůžeš mt přece pořád jenom dobrou náladu, to nemá nikdo. +uculí se na ni a políbí ji na spánek+ Já tě miluju i když si stěžuješ a seš naštvaná. +svěří se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 22:17

protože seš děsně chápavej a hodnej a milej. +zazubí se, obejme ho a chvilku ho tak drží+ hrozně jsem se bála, že ji přejede. +pošeptá mu pod ucho a trochu se zachvěje+ byrone ona mě vůbec neposlouchá. je to hodná holka, ale má mě úplně na háku. +zamumlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 22:20

Promiň, kočko, já se zkusím trochu ovládat. +pousměje se a skryje polibek do vlasů+ No, mě taky moc neposlouchá. Já teda hlavně doufám, že to přejde. Tadyto období.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 22:23

jo, ještě se mi omluv za to že jsi dobrej manžel. +pleskne ho pobaveně po zadku+ jo, to je období vzdoru prej. +povzdychne si+ já mám pocit, že v tom děsně selhávám, ale... takovej pocit mám pořád a ve všem, tak to není nic novýho. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 22:28

A jak dlouho takový období vzdoru asi trvá? +zeptá se jí, aby věděl+ No já nemám pocit, že bych byl dobrej manžel. Často nedokážu říct věci, co by ti pomohli. +koukne na ni omluvně+ Jenom se pak naštveš. To dobrý manželé nedělaj
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 22:31

no, to je různý. pár měsíců... někdy i víc. +koukne na něj trochu vyděšeně+ jseš skvělej. pořád tu jseš. +usměje se+ no, to je proto, že mám tak příšernou náladu, že by mě vytočilo cokoliv. i já sama. cokoliv bys řek. to je fuk, co. +pousměje se+ ale nikdy neodejdeš, a to je nejdůležitější. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 črc 2018 22:34

Tak dlouho? +koukne na ni najistě+ Tak zůstaneme tady, tady by se jí nemělo nic stát ne? +uculí se a myslí to ve vtipu jen tak napůl+ Nikdy neodejdu, kočko. +zavrtí hlavou+ Ani kdybys mě vyháněla, jestli to chceš vědět.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 črc 2018 22:36

no, uvidíme. +pousměje se+ jo, jenom nám tu jednou spadla do bazénu. +zasměje se+ to zvládnem, za rok už snad bude mít rozum. +zazubí se+ jo. +usměje se+ já tomu věřím. snažím se, fakt. +stiskne mu ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house