Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 06 čer 2017 00:15

No, já si myslím, že ona bude mít jinej názor a já budu trapnej táta. +zazubí se na ni+ Nooo tak to by stálo za úvahu. Ale tebe taky unesu, i do postele. +zasměje se a malou položí na lehátko, Vicky chytne a donese ji k snídani a cestou ji děsně moc líbá, aby stihli všechno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:20

Budeš můj báječnej muž to především. +uculí se, přikryje malou ručníkem a nechá se odnést k snídani+ jujda! +vyjekne, jak ji popadne, a už ho cestou líbá+ tak co to bude? nabere mu talíř, když on má plný ruce jejího těla+ pustíme si k tomu nějakou hudbu? potichu? +usměje se+ nebo si objednáme mariachi kapelu? +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2017 00:22

Já si dám něco dobrýho jako ty. +zazubí se na ni a nechá ji, aby si nandala, co chce+. jooo kapelu! +přikývne a oči mu zasvítí+ A já tam ale budu hrátat aky! já chci taky sombréro.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:25

+nandá jim hodně všeho a hlavně hodně slaniny, a taky muffina+ joo, a budeš mít takovej ten velkej mexickej knír? +uchichtne se+ sombréro nemám, ale zahrát mi něco můžeš. +uculí se+ jestli ti nevadí takový skromný publikum. +vyplázne na něj vesele jazyk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2017 00:29

Jo, stejně velkej knír, jako sombréro. +přikývne a sedne si s ní na lehátko, ale ji z klína ani na chviličku nepustí+ Budeš mě muset krmit, já mám plný ruce. +culí se na ni a zatím ji hladí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:34

týýjo, to budeš muset do dveří chodit na štorc. +zachichotá se a krmí ho slaninou a jídlem+ to já tě nakrmim, abys mi neumřel. +uculí se+ A zahrát mi může pak. +svolí milostivě a krmí taky sebe, namočí si prst do nutely a dá mu líznout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2017 00:38

Jistě a ty mi ho budeš každej večer krémovat, protože mě miluješ. +zazubí se na ni+ Nakrm mě, ať mi roste knír. +uchichtne se a olízne tu nutellu a jenom po ní tak pokukuje, když to dělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:44

myslíš, že tě miluju až tak moc jo. +zazubí se a vybírá mu pěkný a dobrý sousta, a když olizuje nutelu, kouká na něj přimhouřenýma očima a myslí na to jak moc ho má chuť líbat+ koleduješ si. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 čer 2017 00:46

No jasně, mě a můj knír, bude se jmenovat Lorenzo. +uchichtne se+ Já vím. +koukne na ni a jednou rukou ji pustí, ale opře si ji o sebe, namočí prst do nutel a položí jí ho na rty+ Teď ty.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 čer 2017 00:53

Jako Lorenzo Lamas? A budeme mu říkat odpadlík? +zazubí se na něj a culí se děsně nejvíc+ víš jo? +uculuje se a ochotně se k němu přitiskne a olízne mu nutelu z prstu, a kouká mu přitom do očí, tak pobaveně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house