Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2014 19:05

Hm... +ohrne ret, jak přemejšlí, a natulí se k němu blíž, což sice klid na myšlenky moc nepovzbuzuje, ale je jí tam moc hezky+ Co když ho praštím? +vykulí oči+ Neviděli jsme se od tý doby co jsem zdrhla z domova.+dodá, a schová se mu obličejem do hrudi+ Co když tě bude chtít uřknout? +zamumlá mu do trička+ Co když mě vůbec nebude chtít vidět? +pošeptá mu děsně potichu, a na zemi mezi nima najde červenýho medvídka, tak si ho šoupne do pusy a zahloubaně žvejká+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2014 15:26

No tak bude praštěnej. Navíc budeš mít tu výhodu, že on bude upoutanej na lůžkko, takže ti to neoplatí. +dodá ještě+ A když mě bude chtít uřknout tak velmi vřele doufám, že ho nenecháš. +koukne na ni a ve tváři doufající výraz+ Ále, nad jeho přáníma bych moc neuvažoval. Co chceš ty, kočko? +koukne na ti tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2014 16:15

Jasně že ho nenechám. +zavrtí hlavou+ Když já bych chtěla aby na tebe byli všichni hodný. +pokrčí rameny+ Hmm... já se chci schovat pod postel a zůstat tam, aby mě nikdo nenašel. +uculí se trochu+ A taky pěknou pusu, a velikej steak s hranolkama k večeři. A aby už bylo teplo a dalo se koupat venku v bazénu, a spát na pláži. A pořádnou párty. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2014 20:17

No tak v tom případě navrhuju abysme tu postel pořádně podložili, abysme se pod ni oba vešli. +zazubí se na ni+ Teďka pusu. +obejme ji a dá jí pořádnou pusu+ A ten stejk si uděláme sami, co ty na to, hm? Chceš mě vidět, jak vařím v zástěře polib svýho kuchaře? +zahýbe na ni vyzívavě obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2014 10:48

Schováš se tam se mnou jo? To nás asi brzo najdou po hlase. +zazubí se, a ještě si ho u sebe přidrží, aby mu pusu pořádně oplatila+ Týjo, to bude úplně maximálně neodolatelný. +uculí se+ A co budeš mít pod ní? +sonduje strašně nenápadně, a pohladí ho po břiše+ A do tý nemocnice pojedem někdy příští tejden. +rozhodne se+ Teda jestli pojedeš se mnou? +koukne na něj opatrně+ Já s tím asi potřebuju pomoct. +poškrábe se rozpačitě ve vlasech+ Jakože držet za ruku, abych ho neudusila polštářem, a tak. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2014 17:31

Tak si tam dáme záclonu, aby nás nenašli tak snadno, nebo to opevníme. To je jasný, jako polštářovou pevnost. A pod tou zástěrou nebudu mít nic, kočko. +svěří se jí děsně tajně+ A ty taky ne, abys věděla. +přikývne+ Dobře, příští tejden. Budu na to pamatovat. A držet ti ruce a hlídat tě, abys mu nedala do kapačky kyselinu. +slíbí jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2014 18:05

Budem spolu bydlet pod postelí. +zazubí se vesele+ a s tygřem. +dodá ještě+ Tyjo. +uculí se zeširoka+ To toho asi moc neuvaříš, pač po tobě hned skočím. +zazubí se na něj a dá mu pusu na krk+ A pak tě znásilním na kuchyňský lince. +slíbí mu+ Tak jo. Děkuju. +pošeptá mu do ucha, a fakt to myslí vážně, stiskne mu ruku, a zvedne se na loket+ Měli bysme se jít pomalu chystat na ten galavečer. +koukne na hodinky+ Musím si umejt vlasy a zašněrovat se do šatů, a tak. Můžu tě oholit? +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2014 22:41

A přesně proto to dělám,. +zazubí se na ni+ Ne kvůli nějakýmu vaření. +mávne nad nějakým vařením rukou. Načž se začne culit+ Můžeš mě oholit, ale jenom když já budu moct oholit tebe. +zahýbe významně obočím, chytne ji za boky a přitiskne si ji k sobě klínem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2014 23:14

ale já bych to jídlo taky chtěla. +zazubí se+ teda ne že bych nezvládla žít ze vzduchu a naší lásky, jo. Ale maso je taky moc fajn. +uculuje se a dá mu pusu+ Jo? Chceš mi oholit nohy? +zahýbe obočím a velice svůdně si přejede po svý delikátně ostrnišťovaný holeni+ To bude strašně sexy. +přikývne, a koutky jí poněkud cukaj, ale když ji k sobě natiskne, tak jí poněkud zadrhne dech, prohrábne mu vlasy, a hezky ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2014 23:31

To udělám hnedka po naší souloži v kuchyni. Abysme neumřeli hlady. +zazubí se na ni+ Chci ti oholit nohy. +přizná se jí a culí se jako neviňátko+ A chci tě u toho trošku osahávat. +zamumlá jí ještě do rtů a pak už ji jenom a znovu líbá+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house