Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 03:13

Já zvládnu obojí,úplně bleskově. +zazubí se+ Jak si vaše lordstvo přeje. +uculí se, vyhrabe se z peřin a zaběhne do kuchyně, s oblíkáním se neobtěžuje a doufá, že nepotká Jeefese, na tác nandá kafe, míchaný vajíčka, kopec slaniny a tousty, taky nutelu a nějaký ovoce, trochu zanadává, protože jí horkej olej od slaniny poprská břicho, a zas se k němu vrátí, usadí se mu bokem na klíně a jídlo si vyloží na vlastní klín, aby ho měli oba rovnou pod nosem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 říj 2013 18:51

Ty jsi naprosto dokonalá. +zazubí se na ni, když jim to tam tak chystá+ A proto jsem si tě vzal. +jednou rukou ji chytne kolem pasu a druhou vezme vidličku a ujídá na střídaču slaninu a vajíčka+ Hm... +pomlaskává si+ Tak co máme dneska v plánu? Kdy pojedem na tu Tvrz? +koukne na ni a nacpe si plnou pusu slaniny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 19:12

To si teda piš. +uculí se+ Ty taky, proto nám to spolu tak jde. +zazubí se a dá mu ještě pusu, než si nasype do pusy hrst borůvek a zají to slaninou+ Jela bych brzo, až se nasnídáme a oblečeme. Jestli budou doma, může třeba udělat párty s vyřezáváním dýní, nebo aspoň udělat svařák. +usměje se a ukousne kus toustu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 říj 2013 21:10

Jasný. K polednimu tam jsme jako na koni. +zazubi se na ni a dá si kus toustu s marmeladou a i přes jeho prupovidky zachvili shledá že už je plnej tak jenom s úsměvem sleduje Vici jak jí+ To je fakt neskutečný co ty všechno zkonzumujes. +s úsměvem nad ni zavrti hlavou a jen tak line prezvykuje slaninu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 21:19

Já za to nemůžu, že nám to tak trvá. To ty mě vždycky sexuálně obtěžuješ, když se oblíkám. +zazubí se vesele+ No přece si nebudu odpírat, abych vypadala jak dáma. +uculí se+ Ty dávno víš, že jsem jak kobylka, tak co. +uculuje se, ještě si namočí na prst nutelu, a olízne+ Tak jo, tak teda jdeme. +svraští nespokojeně obočí, a odstrčí jídlo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 říj 2013 22:49

Hele já se vážně snažím. +brání se nicméně dost chabě+ Já se fakt snažím tě neobtezovat ale jsem jenom slabej chlap abch tak řek zmitanej chticem a prostě to nejde. +pokrčil rameny usměje se na ni a dá ji pořádnou pusu+ Neboj se na Tvrzi mají taky jídlo a mužem jim říct že sme ještě nesnidali a vyrazit z nich druhou snídani. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 říj 2013 23:15

Mně se to líbí. +zazubí se+ Taky od tebe nemůžu udržet ruce. +uculí se a pohladí ho po břiše, a ještě si ho přitáhne k pořádnýmu nutelovýmu polibku+ A líbí se mi, když jseš ze mě hotovej. +uculí se mu ještě do rtů+ Tak to jdem, na druhou snídani se nedá říct ne. +přikývne vážně a vyskočí z hnízda, vyběhne nahoru a rychle si obleče nějaký šaty a bundu, nakonec si vezme i kalhotky a můžou jít+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 říj 2013 02:04

No to se nikdy nedá říct ne. +zazubi se na ni a taky vyskočí z postele a v rychlosti se oblece. Pak si tu košili přepne aby ji neměl zaplou na storc a prohrabne si vlasy do svýho tradičně rostackyho rozcuchu a to už je Vici nachystaná+ Sluší ti to děsně moc jako obvykle Kočko. +mrkne na ni+ Možná z nich vyrazíme i nasup. +usměje se a chytne ji za ruku aby je premistila+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 12:55

Dík. +zazubí se+ Tobě taky. +přikyvuje vehementně, a ještě mu rozepne jeden knoflíček aby bylo vidět víc kůže, natáhne se na špičky pro pusu, obejme ho kolem pasu a přemístí je rovnou na Tvrz do haly+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jeefes » 12 pro 2013 18:49

+ve zbytku domu to s výzdobou moc nepřehání, když tam nikdo není+

Obrázek

Obrázek
Jistě, madam.
Jeefes

PředchozíDalší