Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 01:57

+zaparkuje motorku, ještě ji zkontroluje, načež si jako správnej drsňák utře ruce od oleje do hadru, ten hodí na stůl a jde do pokoje. Když ji tam tak vidí, sexy a vyzívavou na kulečníku, tak se neudrží, opře si předloktí o rám dveří, čelo o předloktí a snaží se zadusit smích+ Kočko. Seš strašne sexy, fakt jo. +uculuje se a jde ji políbit+ Já tě prostě žeru. +zazubí se na ni a olízne jí mezeru mezi prsama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 02:06

Nesměj se mi, já ti tady plní sexuální fantazie, ty cvoku. +vyplázne na něj jazyk, zazubí se,ale hned se zase tváří děsně sexy, políbí ho, a pak seskočí z kulečníku+ Zahrajem si kulečník. +koukne na něj+ Když vyhraju, tak mi budeš muset celej večer masírovat záda. +uculí se+ A když vyhraješ ty... +nakloní hlavu na stranu+ Tak tě vykouřím na kulečníku. +zazubí se a v očích jí vesele zajiskří+ A jestli se pamatuješ na mý kulečníkový umění, řekla bych, že máš celkem slušnou šanci. +mrkne na něj pobaveně, vezme si tágo, chvilku ho sugestivně nakřídovává a pak rozstřelí koule+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 02:10

Jo, tobě to sice moc nejde, ale já jsem teďka parádně rozptýlenej. +zazubí se na ni, když se mu tam tak promenáduje v negližé před očima a dá mu dost práce se soustředit na hru, i když přece jenom pár těch koulí do dír dostane. Najednou se k ní strašně nenápadně přitočí, chytne ji za pas a pošeptá jí do ucha tak, aby se jeho rty dotýkaly kůže+ I kdybych prohrál, tak by to stálo za to. +pousměje se a zase ji pustí, mrkne na ni a jde hrát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 02:20

No jo, to není moc fér. +přikývne a uculí se, chytne ho za lem trička a přetáhne mu ho přes hlavu, přejede mu prsty přes hrudník, a tričko někam zahodí+ Tak, aspoň nám bude chladno oběma. +zazubí se, ze začátku jí to jde fakt tragicky, zvlášť když se u toho snaží se přitažlivě předklánět a předvádět prsa, ale pak se do toho dostane a začne se soustředit na hru, a dokonce se jí asi třikrát povede trefit díru, a má z toho nehoráznou radost+ Jo? +uculí se a trochu se zachvěje, když ji k sobě tak přitiskne+ No, i kdybys prohrál, stejně bych ti to udělala. +pousměje se, tím spíš, že jemu zbývá už jen jedna a černá, a jí pořád tak pět+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 02:24

Kočko. +uculí se na ni strašně omluvně a chytne ji za pas a přitáhne si ji k sobě+ Já už nechci hrát. +zašeptá jí do rtů těsně před tím než ji hluboce a vášnive políbí+ Já chci dělat něco jinýho. +chytne ji pod zadkem a vysadí na kraj stolu. Chytne ji za kolena a pomalu roztáhne nohy od sebe a stoupne si jí mezi stehna a jednou rukou pohladí po ňadru, špičkou prstu polaská bradavku, než se skloní a zase ji začne hluboce líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 02:30

Já taky ne. +vydechne do polibku, tágo zahodí někam pryč a omotá kolem něj paže, a vášnivě mu oplácí polibky, se vší touhou, co zrovna cítí, obejme mu stehnama boky a přitáhne si ho za zadek blíž a zasténá mu do rtů, jak je to hezký a příjemný+ No, tipuju, že si stejně vyhrál. Jestli chceš? +zvedne obočí, že je jako připravená zakleknout kdy bude chtít, prsty mu klouže po hrudi, a tiskne si ho klínem k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 13:11

+dlaněmi hladí křivky jejího těla, pas, boky i zadeček až vyjede na její prsa, stiskne je a chvilku se s nima mazlí, než se k jednomu skloní a pšičkou jazyka olízne kůži. Jediným nacvičeným pohybem jí sundá podprsenku, aby se mohl přisát k bradavce a drouhou dráždit palcem, než rty sklouzne nahoru, pod klíční kost a chvíli ji tam laská. Narovná se, pohodí hlavou, aby dostal vlasy z obličeje a usměje se na ni a přitáhne si ji za krk k polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 13:39

+klouže mu prsty po hrudí a vychutnává si každej záhyb horký kůže, zavzdychá mu v náručí, prohýbá se proti němu a bradavky jí pod jeho rty skoro bolestivě tvrdnou+ Byrone... +zasténá do polibku a vklouzne mu dlaní do kalhot a sevře jeho penis v dlani, trochu ho polaská a pak se stáhne a odšoupe se kousek po zeleným suknu, aby na ni nedosáhnul+ Tak si pro mě pojď. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 14:57

+zasténá jí do rtů, když cítí její ruku na svém mužství a bezděčně proti ní vystrčí pánev+ Chci tě. +zasténá a když mu tak zmizí pryč tak mu blýskne v očích a zazubí se+ Chytím si tě. +vyskočí na stůl a po čtyřech s hladovým výrazem ve tváři se k ní přesune, trochu zavrčí, jak hladovej tygr a vášnivě ji políbí a u toho ji zalehne, aby mu už nikam neutíkala+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 15:16

+uculuje se a ještě před ním chvilku kličkuje, než se nechá chytit a zalehnout, a něco na tom bejt přišpedlená pod ním v ní probouzí mírně submisivní sklony :D; zasténá do polibku a oplácí mu je s nemenší vášní, sklouzne mu nehty po zádech a pak se na něj překulí, usadí se mu na bocích a skloní se, aby ho trochu kousla do toho místa na krku, polaská ho tam jazykem a rty sklouzne na hruď, stiskne zuby bradavku, a sama už je taky vzrušená a celá durch, vyklouzne z kalhotek, jeho ani nesvlíká, jen vyloví jeho erekci z kalhot, rozkročí se nad ním, sevře ho v dlani, ale místo aby ho do sebe navedla, jen se o něj otírá, špičkou žaludu si dráždí klitoris, a občas ho nechá jen na špičku vklouznout do sebe; a pořád sleduje jeho výraz, uculuje se a provokuje, i když má co dělat, aby to vydržela+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house