Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 27 zář 2013 12:28

+zazubí se na ni, pak zašilhá a vyplázne jazyk, nosí polštáře a pomáhá to tam skládat+ No tak já si jich koupím ještě zásobu, abych nezmrzl. To by byla škoda. +zasměje se a sedne si na zem k tomu gauči, co na něm leží Vici a začne hrát GTAčko a z misky vedle ujídá hranolky, rukama, konzole je celá upatlaná, ale jemu je to docela šumák+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2013 15:08

+uvelebí se na zádech s nohama přes opěrku, a jednou rukou se mu zlehka prohrabuje ve vlasecha hladí ho vzadu na krku a po ramenou, jenom tak aby ho neotravovala u hry, občas potichu zalape po dechu, když se dočte na zvlášť napínavý místo, a semtam si jen tak položí knížku na břicho a kouká na něj jak to prožívá a je zabranej do hry, usmívá se u toho a přijde jí to pěkný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2013 19:21

+sem tam ji pohladí po ruce v jeho vlasech ale moc se u toho nerozptyluje, protože je to děsně vážná a seriózní hra. To až když ho sleduje ležíc na břiše, tak se na ni usměje a dá jí jednu rychlou pusu+ Tak co? Jak se máš? +zeptá se jí s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2013 22:25

+střídavě si čte a pozoruje ho u hry, a uculuje se u toho pro sebe+ Nic. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Jen že tě fakt miluju. +zazubí se+ Tak nějak je to se mnou čím dál horší. +kousne se pobaveně do rtu a natáhne se pro pusu+ Takže se dá říct, že se mám celkem parádně. +připustí a zazubí se+ Co ty, vítězíš?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2013 22:39

+zazubi se na ni a vyjímečně teda ale jenom kvůli ni tu hru stopne+ Oh za to určitě může to jak.dobře valim počítačový hry. To je úplně jasný. Jak to některá vidí tak neodolá. +oplati ji pusu a pořádně+ Jistě že vitezim. I když několikrát jsem měl namále. Ale kdyby tu nebyla ta možnost prohry tak by ta hra nebyla ono. Ne? +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 zář 2013 23:42

To bude tím. +přikývne vážně+ Jak jsem viděla ty tvý tríčky s konzolí, zastavilo se mi na chviličku srdce. +chytne se dramaticky za hruď+ Myslím, že seš závislej na adrenalinu. +poznamená jen tak mimochodem, ale uculuje se a dělá si srandu+ No, v některejch věcech radši prohrávat nechci. +pousměje se trochu, a ještě mu prohrábne vlasy+ Tak je rozmašíruj, zlato. Když vyhraješ, dostaneš odměnu. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 zář 2013 23:57

No jo. +prikyvne+ Mě to se vsema téma pacckama a tlacitkama jde Kočko. +mrkne na ni mnohoznacne a samozřejmě se u toho culi+ Hele! +nápadně ho najednou něco+ Pojďme do zoo. Je jeden z malá posledních hezkejch dnů a v zoo Je sradna můžeme tam krmit kozy a tak. +kiukne na ni prosebne a kulich oči psym pohledem+ A maj tam slony... S chobotem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2013 00:10

No jo, to jsou ty tvý šikovný prsty. +zazubí se významně+ Tak jo. +usměje se+ Já budu krmit lachtany. A vyfotim tě s tygrem. +uculí se+ Tak s chobotem. +zvedne obočí+ Cože tam přesně jedem dělat? +uculuje se na něj, ale zvedne se a jde se oblíct, aby mohli jet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2013 00:39

Jo a tady jsem Byrona fotila s tygrem. Týden na to byl pohřeb. +zazubi se na ni+ Juchuuu jdeme do zoo. +vyskočí šťastně na nohy a pádil se taky oblict+ Pojedeme na mi motorce. +hlásí pro jistotu+ A já budu řídit. +zamlouvá si to a už venku startujr a čeká až Vici naskočí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 01:42

Já vždycky myslím na to, jak tě osouložit, to sis ještě nezvykl? +zazubí se, připne si helmu a usadí se za ním, obejme ho kolem pasu a cestou domů ho lehce hladí po břiše, nechá ho zaparkovat motorku, a zatím vyběhne nahoru, svlíkne se v ložnici a obleče si jednu ze svejch nejlepších krajkovejch souprav, i s punčochama, a vleze do herny, usadí se na okraj kulečníkovýho stolu a hodí si nožku přes nožku, pač si pamatuje, že kdysi mluvil o tom, že by to chtěl dělat tam, a čeká na něj+ Zahrajem si? +uculí se na něj, když se objeví+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house