Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 22:53

Hel, ehle, kočko! +chechtá se s ní+ Nabarvi si taky nějak vlasy, ať v tom nejsem sám. +chechtá se a hned jí rukama začne vytvářet nejrůznější kreace na hlavě+ A Jeffese bysme měli nabarvit na kanárkově žlutou. Já myslím, že to by mu slušelo úplně nejvíc. Co myslíš? +zazubí se na ni a v očích má ďáblíky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 23:11

+zazubí se a vytvoří si na hlavě kulervoucí odstín zvýrazňovačsky růžový+ Hele počkej, to se musí zvěčnit. +uculí se, vyhrabe svůj mobil+ Řekni sýýýýýr. +zasměje se a vyfotí si ho, a pak ještě střihne jednu fotku společně+ Myslím... že to nemůžem vědět, dokud to nezkusíme. +zazubí se škodolibě, zamumlá kouzlo a za chvilku přijde Jeefes s citrónově žlutou přehazovačkou a měří si je tím svým kamenným pohledem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 zář 2013 23:29

Bože růžo! +zachechtá se, když vidí její účes v růžové barvě a smíchy padne na křeslo+ Jo, jo jasně, zvěčnit. +hrabe se z něj zase ven a chytne ji kolem ramen+ Parmazááááán! +zašklebí se do objektivu+ Uka, uka. +strašlivě nenápadně se zubí a kouká na Jeefese+ Jak to jde, +zeptá se ho ještě nenápadnějc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 zář 2013 23:56

Růžová se ti nelíbí? +uculuje se, tak si to změní na ostře fialovou se zelenýma konečkama, a když se fotí, vyplázne jazyk a udělá ksicht, a pak mu fotku ukáže+ Ta jde na péefky. +uculí se na něj, a když přijde Jeefes, tváří se strašlivě vážně a kouše se do tváře+
Výborně, pane. +odvětí Jeefes a ani nehne brvou+ K večeři si dnes dovolím servírovat pastu s houbovou omáčkou. Jak jste si jistě vědom, nastává houbová sezóna, a ke svému skromnému potěšení jsem dnes ráno nalezl několik zajímavých exemplářů. +informuje je kamenně a jme se oprašovat krbovou římsu+
A kurva, teď nás všechny otráví. +zašeptá Byronovi a vyvalí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 00:13

Óóó, kočko tak tahle je úplně nejbožejší ze všech božích! +prohrábne jí to fialový háro a uculí se na Jeefese, jenom aby se následovně zatvářil zmateně+ Jak jako pastu? To jako zubní? Nebo na parkety? Jeefesi, víš, že já i tady Vici si potrpíme na tradiční stravu jako je pizza a nudle od Číňana takže tě varuju jestli jsou to šneci, tak máš vyhazov! +tváří se strašlivě výhružně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 00:29

Dobrý viď? +prohlíží se před zrcadlem a přehazuje vlasama tam a zpátky+ Pasta je italský výraz pro těstoviny, pane. +informuje ho Jeefes nevzrušeně+ Na parkety? +koukne na něj Vicky zděšeně+ Nepřidávej mu nápady, jak nás otrávit. +vykulí oči+ Já náhodou umím celkem slušný šneky. +pošeptá mu+ Teda brácha to říkal, já je nejim, přijde mi to nechutný. +zazubí se+ Já bych si dala kýbl kuřecích křidýlek. +pohladí si břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 00:32

No jasně. +ušklíbne se Byron+ A pice říkají leštěnka, to známe. +vyplázne na něj jazyk, ale vesele+ Fuj! Šneci! Ble. +ošije se několikrát a je vidět, že to vážně není jeho oblíbený jídlo+ Ale nebudeš mi je vařit, že ne? +podívá se vyděšeně na Vici+ Ani za trest ne.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 00:46

Ne, za trest dostaneš kapustu. Dušenou. Bez slaniny. +zazubí se, ale honem mu dá pusu, aby se tak neksichtil+ Jeefesi, dneska budou smažený křidýlka. s pálivou omáčkou. +poručí si+ A ty pojď se mnou, něco ti ukážu. +chytne Byrona za ruku a vytáhne ho z křesla+ Já jsem se totiž celý ráno jenom neflákala. +oznámí mu, když vyjdou na chodbu+ Hele jo. +zavede ho nahoru do nepoužívaný pracovny, kde má všude roztahaný knihy a kotlíky a lahvičky a divný předměty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 zář 2013 00:50

No... no... furt lepší než šneci. +zazubí se na ni vesele a tajně mrká na Jeefese, aby mu tam tu slaninu kdyžtak přidal+ A já chci k tomu kečup. +vymíní si ještě+ Ale zkusím i tu pastu. +uculí se+ Jo? Jo, Překvapení? +poskočí zvědavostí jak malej kluk+ Co to je? Jo aha, chápu. Dělala jsi bordel. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 zář 2013 21:29

Ježiš dyť říkám, že ne hned. +zazubí se a šťouchne ho zpátky, a když dojdou do pokoje, začne tam tahat deky+ A taky se připrav, že budu celou zimu a podzim nosit tvoje mikiny, protože jsou velký a teplý a měkký a voněj jako ty. +uculí se, rovnou mu sebere jednu ze skříně a zapne se do ní, uvelebí se s knížkou na gauči a zabalí se do deky jak do kokonu, opře se o něj, aby mu nepřekážela u hry, a užírá u čtení nějaký dobroty, co jim Jeefes donesl+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house