Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 14:52

Nemohla jsem umřít. +uklidňuje ho trochu+ U nás je to celkem tradiční způsob jak se s tímhle vypořádat, je ti celkem dost blbě, ale zas tak nebezpečný to není. +zavrtí hlavou+ My k doktorům, těm normálním, moc chodit nemůžem, zvlášť když by se měl provádět nějakej invazivní zákrok, protože nikdy nevíš, kdy se tě tvoje magie rozhodne bránit a nějak spontánně s ním švihne o zeď. +usměje se křivě+ A kdybych šla ke kouzelnickýmu, moje rodina by se to dověděla a přijeli by si pro mě, což jsem v tu dobu chtěla nejmíň ze všeho. +pokrčí rameny+ Já toho nelituju, lituju akorát těch následků. +povzdychne si+ Že ti možná... nebudu moct dát to co chceš. +nadechne se trochu ostřejc+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 15:06

+povzdechne si+ Kočko, mám já to s tebou trápení... +zavrtí hlavou+ Já chci hlavně tebe, aby bylo jasno. Zdravou. A veselou. +ukončí to, snad teda, protože tohle téma mu není dvakrát příjemný+ Není to už? +koukne přes sklo do trouby+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 15:18

Jo, no, tos věděl, že si bereš zoufalce. +usměje se tak jakože lehce+ Ještě chvilku. +zavrtí hlavou, když zkontoluje troubu+ Pohlídáš je na chvilku? Zapomněla jsem... šlehačku. Šlehačka je k tomu důležitá. +usměje se na něj trochu roztěkaně, a rychle vstane+ Já budu hned zpátky. +slíbí mu, ani si nesundá zástěru, a vyběhne na chodbu, kde se přemístí pryč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 20:39

Ty nejsi zoufalec Kočko. +usměje se na ni a pohladi jo po paži+ No jasné pohlidam. +prikyvne ale jak mu dojde co dělá tak vykuli oči a běží za ní+ Viki! +zavolá a vidí jenom její záda jak se premísti+ Viki! +zavolá mírně zoufale a naštvaně+ Tohle není fér! +zakrici do prostoru načež se praští hlavou o zeď aby se mu rozsvítilo+ Že já blbec jsem nedržel hubu. +zavrci pro sebe. Pak zacenicha a vrhne se zpátky do kuchyně kde vytáhne z trouby plechy a jen tak tak a jednu ruku si u toho totálně popali+ No pak kdo je tady zoufalec. +zamumlal a strčí ji pod studenou vodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 21:00

+dá si cigáro, trochu se uklidní, maličko si pobrečí, dokonce i šlehačku koupí, chvilku se projde po městě a pak se přemístí zpátky+ Ježišikriste, co se ti stalo? +vykulí oči, když to vidí, šlehačku zahodí a chytne ho za tu popálenou ruku+ Ukaž, můžu ti to vyléčit? +vezme jeho dlaň jemně do svejch a přivolá si kelímek s nějakou kouzelnou mastí, aby mu to namazala, co nejopatrnějc a nejjemnějc dovede, hezky tlustou vrstvu, a přidá trochu vlastní hřejivý magie, aby se to léčilo rychlejc+ Ty jseš přece pako. +usměje se, ale myslí to hezky, a dá mu pusu do dlaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 21:06

+trochu zkroušeně se na ni koukne+ Ty myslíš že je jako rozumný mě nechávat v jedny místnosti se zaplou troubou? +sykne bolesti+ Bacha! Bacha! To je strasne vážný! Opatrně! Auuuuu. +zavyje tam v jednu chvíli a dělá že umírá a omdliva a kdo ví co ještě+ Určitě mi to uhnije. +zamává ji rukou před obličejem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 21:14

No, ale koláče jsi zachránil, i když skoro za cenu vlastního života. +uculí se, když vidí, že to tak zlý nebude+ Seš můj hrdina, abys věděl. +uculuje se a dá mu pusu+ Měli bysme si zahrát nějakou hru, když máš jen jednu ruku tak bych i mohla vyhrát. +zazubí se+ Tak poď ty můj poraněnej hrdino, já se o tebe budu starat. +uculí se a vezme ho do obýváku, udělá mu hnízdo z polštářků a dek a všeho možnýho u krbu, a za chvilku mu přinese taky horkou čokoládu a marshallowny a pořádnej kus od každýho koláče a vleze si k němu, nenápadně po něm z boku pokukuje, ale nic neříká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 21:38

No jasně že zachránil. Koláče jsou nejdůležitější. +řekne ji to jako úplně samozřejmou věc a strašné opatrně s rukou zvedlou nahoru se přesune ke krbu a začne ochutnavat koláče+ Ten s téma orechama je docela dobrej. To musím teda uznat. +pokýval uznale hlavou a pustí se do toho jablecnyho a strasne nenápadně se u toho tuli k Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2013 21:59

To jsem ráda, že máš ty priority tak srovnaný. +zazubí se a dá mu pusu na tvář+ Nejdůležitejší ze všeho seš ty. +usměje se mu do ramene, a ochutnává od něj+ Docela dobrý, viď? +uculí se a dá mu na to trochu tý šlehačky, když už pro ni šla, poslouchá jak venku prší a jak praská dřevo, upíjí horkou čokoládu a tulí se k němu a je jí fakt hezky+ Mně chutná ten jablečnej. +poznamená a trochu si vezme+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2013 22:52

+drží si ji v náručí a za nic na světě by ji nepustil+ Je mi s tebou fakt moc hezky Vici. +usměje se+ S tebou a s kolacema. +přehodnotí to strašné vážně ale pak se rozesmeje+ Jo ten s jabkama je taky dobrej. Takovej vlacnej. +pokýval hlavou+ Tady by člověk klidně usnul. +zaziva dlouze+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house