Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 21:40

Né, to né. +zasměje se+ Já nejsem azurit, já jsem bílý králík a jdu na čaj. +dělá že vytáhne hodinky+ A už jdu zase pozdě! +vyjekne, chytne se rukama za tváře a udělá vyplašenej výraz a pak chvilku zmateně hopká dokola, pak přihopká k ní a začne do ní šťouchat packou+ Pojď rychle, musíme jít na čaj!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 21:49

Nééé +piští a snaží se odkulit z jeho dosahu+ Já se velkejch králíků bojííím! +směje se jak magor+ Viděla jsem takovej film. +škytá a kutálí se po polštářích+ A tam byl obrovskej králík. Velikánskej. Chodil s nima do kina. +vykulí na něj oči jako tenisáky+ A byl děsně strašidelnej. +vypráví až vyděsí sama sebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 22:22

A jmenovalo se to - obrovský králík přichází! +vyskočí a rozmáchne ruce a samozřejmě se praští o nějaký ty trámy tam+ Au. +zazubí se na ni a lehne si vedle ní+ Tady je to bezpečnější+ Já nejsem strašidelnej králík. Já jsem čajovek rálík, jak je čajový pečivo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 22:47

Já už nevím, jak se to jmenovalo, ale bylo to fakticky děsný psycho.+přemejšlí+ áááá pomóc, jde po mně obří králííík! +směje se+ Jú, ze stejnýho těsta? +vyjeví se, když řekne, že je jako čajový pečivo+ Můžu si kousnout? +nadchne se, natáhne se nad něj a zakousne se mu někam mezi krk a rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 22:50

+směje se a uculuje+ Co? No jasně, ze stejnýho, klidně si kousni. +nechá ji si kousnout+ Ahhhgh. +poněkud zasténá, napůl bolestí, napůl slastí+ Sakra, holka, trefila ses úplně přesně. +culí se, přitiskne se k ní a začne ji líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 23:02

+překvapeně pozvedne obočí, jakože o to se teda ani nesnažila, ale udělá si mentální poznámku, že tohle místo probouzí zajímavý reakce :D + To je teda mnohem lepší, než čajový pečivo. +uculí se, skloní se a ten otisk po zubech mu jemně olízne, a pak už se nechá líbat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 23:14

Hmmmm. +zavrní+ No jestli chceš tak můžeš pokračovat, na druhý straně to funguje stejně. +ukáže si na krk+ Já ti ukážu jak dělá maximálně pokojenej králík. +poněkud se svalí na bok a začne hrabat zadní nohou jako pes a spokojeňě poňufávat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 23:25

Jo? To je fajn, že jsi takovej hezky souměrnej.+uculí se, posadí se mu obkročmo na boky a skloní se i na druhou stranu jeho krku, nejdřív mu tam jenom teple dýchne, pak mu po tom místečku jemně přejede rty a olízne jazykem a nakonec ho taky pěkně kousne, otisky polaská špičkou jazyka a foukne na to vlhký trošku studenýho vzduchu. Hezky si tam experimentálně hraje a pokaždý pozoruje Byronovy reakce a culí se u toho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 00:24

+no to si sedla úplně skvěle, protože teď úplně přesně cítí, co to s Byronem dělá, kroutí se pod jejími doteky, vzdychá a poněkud rudne, když se už nemůže udržet a je to úplně jasný, na čem to Vici sedí, že klíče v kapse nemá+ Promiň. +špitne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 00:42

+sleze z něj, aby ho extrémně netrápila, a lehne si vedle něj na bok+ Nebuď pako. +usměje se na něj a mávne rukou na ty jeho omluvy+ Já tě fakt mám ráda, básníčku. +koukne na něj opatrně a chytne ho za ruku+ A taky... tě chci. +sklopí oči, kreslí mu palcem kolečka na hřbet ruky a trošičku se červená+ (protože je stydlivá a vůbec nesouloží s cizíma chlapama po batmobilech :D) Teď. +zvedne k němu nervózně zrak a maličko se uculí, že jsou jak dva sjetý puberťáci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house