od Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 23:19
Tak snad nebude trvat moc dlouho. +stočí pohled k oknu za kterým se v dálce zablýská, ale hrom k nim zatím nedolehne+ Ještě, že tak. +pousměje se a zatváří se hrdinsky, jakože pokud nestojí zrovna uprostřed jezera že jí bouřka nezastraší+ Ach, jsem odkázána na budoucnost bez snídaní do postele od věrného sluhy. +zatváří se jako princezna v nesnázích, než se na něj vesele zazubí a smířlivě ho políbí na tvář+ Ne že bys měl na výběr. +zazubí se na něj vesele, než se tiše zasměje+ No já bych rozhodně věděla o něčem čím mě můžeš uplácet neustále. +našpulí zlehka rtíky jakože se rozhodně jedná přinejmenším o polibky+ Ale kdyby tě náhodou někdy napadlo mě uplácet šperky, šaty, knihami a dalšími drahými dárky, tak se rozhodně vzpouzet nebudu. Jsem žena a něčeho takového není nikdy dost. +zazubí se na něj vesele a jiskření v jejích očích prozrazuje, že to nemyslí vážně. ona rozhodně nepotřebuje uplácet, vzdá se mu zcela dobrovolně a s radostí+ Hmn... posuň si jí níž a měl bys mě rozhodně hned na lopatkách. +zavrní mu tiše do ouška, než se narovná a tváří se jakoby nic+ Já vím, proto se nejdříve ptám na tvůj názor, než bych ho sem přivedla. +pokývá naprosto vážně hlavou, že chápe jeho obavy a nechuť ke kompromisům+ Ale můžu tě ujistit, že Ceaser by Van nic neudělal. Byla jsem u toho, když ho jedno malý třeštidlo tahalo za ocas a druhý mu rajtovalo po hřbetě a jediný čeho se dočkali bylo jeho vrnění, a když toho měl dost tak nespokojeně zamručel svalil se na bok a odmítal s nimi jakýmkoliv způsobem komunikovat a pak se schoval u Nef. +líčí mu tiše jeden z důvodů proč si je jistá, že Caesar malé nic neudělá. je to takový přerostlý kocour, který má rád děti, stejně tak jako je má ráda její sestra+ Ale pokud se rozhodneš, že ho v blízkosti Vanessci nechceš, tak ho sem brát nebudu. +ujistí ho naprosto vážně, že jeho přání v tomhle směru naprosto respektuje+