Vchod a vstupní hala

Moderátor: Victoria

Re: Vchod a vstupní hala

Příspěvekod Christian » 21 dub 2013 19:12

Já jsem vždycky hodnej! +ohradí se pobaveně ještě, a když se objeví doma, postaví malou na zem, ta si hnedka kecne na dlažbu a začne si sundavat botky, jak to vidí u Jasmine, a pak se jí nějak nechce vstávat, tak se tam uloží na záda+ Vstávej Růženko, někdo o tebe zakopne. +uculí se Chris, taky se zuje a jemně do ní strčí palcem u nohy+ To jo, fakt by mě zajímalo, kde ho Vic sebrala. +svraští podezíravě obočí, jak zná sestru tak to pravděpodobně nebylo na základě inzerátu nebo konkurzu+ Neříkalas, že sladkýho máš už dneska dost? +uculí se pobaveně, sundá si bundu a vyhrne si rukávy od košile k loktům+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 19:20

Copak sluníčko? Tobě se chce spinkat? +zajímá se, když si k ní sedne na bobek a uklidí nejdřív její botičky, aby se o ně někdo nepřerazil+ Nebylo by lepší si zalézt do postýlky? +usměje se na ní a natáhne k ní ruce, jako že se o to postará+ Kolik je vlastně hodin? +rozhlédne se trošku zmateně, nějak za celý den ztratila přehled o čase+ Budem se jí na to muset zeptat. Někdo takový by se mi na Darktor určitě hodil. +zazubí se vesele+ A ty se nemrač. +líbne ho na nos, aby si s tím nelámal hlavu+ To, že jsem říkala? +zatváří se na oko zmateně+ Navíc tohle jsou buchty... domácí... voňavý buchty... +zazubí se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 dub 2013 20:58

Je teprv pět, ještě bych ji nedával, nebo se probudí v noci a přijde otravovat. +uculí se, že to by nebylo moc vhodný, vzhledem k tomu, že většinou spí oba nazí+ Chceš pustit pohádku, princezno? +koukne na holčičku, která po něm loupne očkem, jako že to ji zaujalo, ale do vstávání se jí nechce, tak k ní skloní a přehodí si ji přes rameno jako pytel brambor, což už Van nevydrží a začne se na celý kolo smát, až jí upadne pan Slon, načež si ho hbitě přivolá do packy divokou magií a nechá se donést k televizi do obýváku, usadí se na gauči jak na trůně a diriguje, co by chtěla za pohádku+ Já si nejsem jistý, jestli to chci vědět. +zasměje se, ale pak se zas zamračí, protože se mu rozhodně nelíbí představa, že by se okolo ní měl motat cizí chlap+ Tak na buchty tě jde dostat, jo? +zazubí se+ To jsem měl vědět dřív. +zavrtí pobaveně hlavou, a zapne ten film+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 21:16

Tak málo? Venku to vypadá jako by bylo nejmíň osm. +odcouvá si to k oknu a nakoukne zpoza záclony ven, kde to vypadá, že se každou chvíli spustí pořádná bouřka+ Jo to máš pravdu, na spaní je ještě brzo. +souhlasí s ním a vesele se zazubí, je jí jasné, kam tím otravováním uprostřed noci směřuje a jak ty dva sleduje musí se začít smát, než za nimi zamíří do obýváku, kde se usadí na opěrce a přehodí nožku přes nožku+ Proč ne? +zajímá se se širokým úsměvem+ A teď se mračíš proč? +nakloní se k němu zvědavě a nakloní hlavu na stranu jako by se to snažila v duchu uhodnout, ale moc jí to nejde, tak nesouhlasně nakrčí čelo+ No jasně a na další spoustu dobrých věcí. +uculí se+ Tedy teď... předtím bys musel přihodit něco navrch. +zasměje se tiše, že by jí s pouhými buchtami do postele dřív rozhodně nedostal+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 dub 2013 22:10

Bude pěkná bouřka. +přikývne a starostlivě koukne ven+ Doufám, že to venku nepoláme stromy. +poznamená, a ani si neuvědomí, jak moc už to tam přijal za domov, usadí se do křesla a paži si pohodlně umístí kolem jejího pasu a lehce jí krouží palcem na boku, nijak zvlášť eroticky, spíš tak samozřejmě a něžně+ Protože se mi nelíbí představa, že bys měla v baráku cizího chlapa. +přizná se na rovinu a děsně nevinně se zazubí+ Třeba jednorožce a diamantový šperky? +uculí se+ To ještě nevíš, jak bych ty buchty servíroval. +mrkne na ni pobaveně, nebo taky na čem, že, když se dá servírovat sushi na nahém těle, proč by neměly jít buchty :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 22:21

To tu míváte až takové bouřky? +zamračí se a doufá, že to nebude tak zlé. ještě že v nejbližším okolí tolik stromů co by jim mohli spadnout na střechu není. to by bylo horší kdyby je v posteli probudil déšť :D + Sakryš a já doufala, že by mi mohl nosit snídani do postele. +zakroutí nad tím smutně hlavou, než se rošťácky zazubí a sveze se mu pod paži a hlavu si mu uloží na rameni+ Takhle to zůstane na tobě. +zabrouká a spokojeně si jen tak u něj odpočívá, ruku obtočenou kolem jeho pasu a pohled upírá na pohádku v televizi+ No jasně. Hlavně ty šperky mám jich totiž šíleně málo. +pokývá naprosto vážně a tragicky hlavou takovým způsobem, že je zcela jasné že o šperky nemá zrovna nouzi+ No... pokud by je servíroval tak jak si teď představuji, tak mám dojem, že bych neměla nejmenší šanci. +zazubí se naprostá nevinnost sama+ Napadlo mě, že bych zítra mohla přivést Caesara. Myslím, že by se mohl Van líbit a ostatně ona jemu taky tak. +zabrouká tiše a zamyšleně zjišťujíc nenápadně co si o tom myslí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 21 dub 2013 23:03

Občas, a na jaře bývají pěkně silný. +přikývne podmračeně+ Ale tak blízko u domu žádný stromy nejsou. +usměje se konejšivě+ No tak to vůbec. +zazubí se, ale na očích je mu vidět, jak růžky vystrkuje žárlivá část jeho osobnosti, kterou do budoucna nebude moc moudrý dráždit :D + Já se s tím nějak smířím. +povzdechne si dramaticky, ale pak se zasměje+ No ale čím tě mám uplácet, když všechno máš? +povzdychne si utrápeně+ Taková ještě teplá povidlová buchta na mém super přitažlivém břiše by tě byla určitě dostala. +prohodí tlumeně a stiskne jí bok, načež zase zvážní+ Myslíš? No líbil by se jí určitě, ale jsi si jistá, že ji nemůže nijak ohrozit? +koukne na ni vážně+ Já ti věřím, ale co se týče jí, nerad dělám kompromisy. +usměje se omluvně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 23:19

Tak snad nebude trvat moc dlouho. +stočí pohled k oknu za kterým se v dálce zablýská, ale hrom k nim zatím nedolehne+ Ještě, že tak. +pousměje se a zatváří se hrdinsky, jakože pokud nestojí zrovna uprostřed jezera že jí bouřka nezastraší+ Ach, jsem odkázána na budoucnost bez snídaní do postele od věrného sluhy. +zatváří se jako princezna v nesnázích, než se na něj vesele zazubí a smířlivě ho políbí na tvář+ Ne že bys měl na výběr. +zazubí se na něj vesele, než se tiše zasměje+ No já bych rozhodně věděla o něčem čím mě můžeš uplácet neustále. +našpulí zlehka rtíky jakože se rozhodně jedná přinejmenším o polibky+ Ale kdyby tě náhodou někdy napadlo mě uplácet šperky, šaty, knihami a dalšími drahými dárky, tak se rozhodně vzpouzet nebudu. Jsem žena a něčeho takového není nikdy dost. +zazubí se na něj vesele a jiskření v jejích očích prozrazuje, že to nemyslí vážně. ona rozhodně nepotřebuje uplácet, vzdá se mu zcela dobrovolně a s radostí+ Hmn... posuň si jí níž a měl bys mě rozhodně hned na lopatkách. +zavrní mu tiše do ouška, než se narovná a tváří se jakoby nic+ Já vím, proto se nejdříve ptám na tvůj názor, než bych ho sem přivedla. +pokývá naprosto vážně hlavou, že chápe jeho obavy a nechuť ke kompromisům+ Ale můžu tě ujistit, že Ceaser by Van nic neudělal. Byla jsem u toho, když ho jedno malý třeštidlo tahalo za ocas a druhý mu rajtovalo po hřbetě a jediný čeho se dočkali bylo jeho vrnění, a když toho měl dost tak nespokojeně zamručel svalil se na bok a odmítal s nimi jakýmkoliv způsobem komunikovat a pak se schoval u Nef. +líčí mu tiše jeden z důvodů proč si je jistá, že Caesar malé nic neudělá. je to takový přerostlý kocour, který má rád děti, stejně tak jako je má ráda její sestra+ Ale pokud se rozhodneš, že ho v blízkosti Vanessci nechceš, tak ho sem brát nebudu. +ujistí ho naprosto vážně, že jeho přání v tomhle směru naprosto respektuje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 22 dub 2013 01:37

Já myslím, že se to přežene rychle. +přikývne+ A nechtěla bys radši večeři do postele? Mně se poránu děsně blbě vstává. +zkouší vyjednávat+ Hodlám tě uplácet vším možným, a když se budeš vzpouzet, přivážu tě k posteli. +zazubí se poněkud dvojsmyslně+ A jaké drahé kamení že to má moje dáma nejraději? +zajímá se děsně nenápadně do budoucna+ To nejde, měl bych popáleniny na delikátních místech. +zavrtí pobaveně hlavou, jakože horký pečivo si na svou nejoblíbenější část těla umisťovat nehodlá, navíc by mu to pak ani moc nešmakovalo :D + Já vím, nemyslím si, že bys to navrhovala, kdyby hrozilo sebemenší riziko, že ji napadne. +přikývne, nějakou tu důvěru v její úsudek má+ Jde mi spíš o to, že takhle velké zvíře ji může poranit i nechtěně, když ti po ruce hravě chňapne štěně, máš maximálně drobnou ranku, když si takhle hraje obří tygr... +pokrčí rameny+ Můžeme to zkusit. +svolí na konec+Ale budeme muset být oba maximálně opatrní.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 dub 2013 01:52

To by bylo jedině dobře. +pokývá souhlasně hlavou, že by bylo fajn, kdyby bouřka moc dlouho netrvala+ Hmn... +zamručí zamyšleně a poklepe si prstem na bradu+ ...když si to ty, tak bych mohla s něčím takovým mohla souhlasit. +připustí na oko zdráhavě+ Ale jedině pod podmínkou, že snídaně do postele budu nosit já. +zazubí se na něj vesele, co na tom, že to tak úplně není obskakování jí samé+ Já se ráda vzpouzím. +zabrouká a jemně mu začne ohlazovat bok, spíš tak bezděky než s nějakým úmyslem+ Navíc, to bys mi určitě neudělal. Přivazovat mě k posteli. +udělá na něj psí pohled, ale v očích jí vesele jiskří+ Mám ráda zelený nefrit. +prozradí mu jako by se jednalo o nějaké velké tajemství, navíc takový kámen se hodí k jejím očím+ Oh... to mi nedošlo. +zazubí se na něj, ostatně kdo říkal, že mi to muselo chutnat jemu, že :D + Tak v tom případě mi by muselo stačit tvé vypracované bříško. +pokývá na oko tragicky hlavou, jak moc byla ochuzena, ale vzápětí se rozzáří jak sluníčko a vesele se culí. pozorně naslouchá jeho argumentům a vysvětlování a neméně vážně pokývá hlavou+ Můžu mu zkusit vysvětlit, že by měl zůstat jako mládě. To by byl pak takhle veliký. +rozhodí rukama přibližně do velikosti odrostlého štěněte+ Skvělé. +rozzáří se, obejme ho kolem krku a mlaskavě líbne na tvář+ Dáme na ně pozor. +odkývá naprosto vážně, že bude mí oči na stopkách+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house