Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 23:06

já jsem taky ráda. +uculí se a trochu se mu hrbí do dlaní, jak je to příjemný, pak se vyprskne do ruky krém a maže zase jeho, hezky něžně+To jseš, jseš bílej skoťák. +uchichtne se a dá mu pusu na vršek hlavy+ včera to udělala poprvé. +uculí se+ úplně sama! +chválí ji+ Je to objevitelka, všechno sleduje. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 23:19

+trochu jí ty záda masíruje a hladí, protože se jí moc rád dotýká a hodlá využít každý příležitosti+ Jo? Sleduješ všechno? +usměje se+ To sleduj, pak budeš chytrá. +uculuje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 23:26

chceš jít do vody? +usměje se a dá mu pusu+ budeme se muset vystřídat u prcka. tak si jdi zaplavat první, jestli chceš. +uculí se, přinese slunečník k vodě, aby mohla sedět s malou ve stínu a přitom si namočit nohy, opře si ji o sebe na břicho, a když přijde malá vlna, nechá jim ji šplouchnout na nohy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 23:30

Jo, půjdu si zaplavat. +usměje se na ni a přikývne, úusu jí oplatí a jde s nima k vodě a pak se rozběhne a skočí šipku do vln. Vynořáí se a zamává jim a pak se tam ještě chvilku potápí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 23:33

+kouká za ním a uculí se+ ty tomu ještě nerozumíš, ale tvůj táta je strašně mocně sexy. +uchichtne se, chvilku si tam spolu hrajou, hrkají hračkama, Vicky jí něco zpívá a robin jim nosí všechny klacky co jsou na pláži+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Okolí Winter house, pláž

Příspěvekod Byron » 28 čer 2016 23:45

+vynoří se z vln a po rukou se k nim plazí vodou a na Sophii dělá ksichty, jakože je mořská příšera+ Ahoj, koťátko, já tě snííím. +směje se, když je u nich+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2016 23:55

hroznááá mořská bestie! +směje se a Sophie se směje ještě víc, na celý kolo a kope nohama do písku, a robin se ho pokouší přeprat+ A mě taky sníš? +uchichtne se a dá mu pusu, když tam přileze+ dáš si pivo? +přinesla jsem ti pár+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 00:02

+pere se s Robinem a málem se u toho utopí a pak se zvedne prská vodu a pokouší se ji vyklepat z uší. Ještě si dojde spláchnout písek ze zad a pak kecne na deku vedle nich+ Jasně, že tebe taky sním. +uculí se na ni a dá jí pusu+ Jo, jasný, dám si. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 čer 2016 00:05

ty seš náš ochránce, co. +směje se na robina, a byronovi dá velikou pusu, a pak ještě jednu+ tak jo já ti upiju. +uculí se, položí Sophii na deku, a zvedne se z písku+ Já si taky zaplavu, jo? na chvilku. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 čer 2016 00:27

+vezme si pivo, otevře ho a dá jí napít+ Jasně, běž si zaplavat, já to tady zatím pohlídám a Robin mi pomůže, když je takovej ochránce. +zasměje se a kouká jí na zadek a vezme si Sophii k sobě a hraje si s ní+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house