Music room

Moderátor: Victoria

Re: Music room

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2013 19:49

+rozepne mu kalhoty a spustí mu je ke kotníkům, a než z nich vystoupí, vezme jeho erekci do ruky a začne ho pomalu laskat nahoru a dolu, druhou rukou mu vyjede po hrudi, palcem přes bradavku, a přitáhne si ho za zátylek k polibku+ Miluju tě. +zašeptá mu do rtů, a jen ho jemně hladí svýma přes ty jeho+ Fakt děsně moc. +usměje se a ještě jo tak něžně políbí, než si ho přitáhne za boky blíž, posune se víc ke kraji piana a naposled ho polaská+ Pojď ke mně. +pousměje se na něj, omotá mu nohy kolem boků a navede ho do sebe, obejme ho a prsty mu hladí kůží všude kam dosáhne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 kvě 2013 20:09

Já vím. +usměje se ji do polibku a oplaci ji je+ Já tě totiž taky miluju. +na konci věty mu hlas skouzne do hlasiteho zastenani. Mimoděk pánvi vyrazí proti její ruce a když ho výzvě aby do ni vstoupil tak neváhá ani okamžik a pomalu do ni vstoupí. Usmívá se u toho takovým orgastickym úsměvem a pomalu prirazi. Drží si ji přesně v takovymuhlu aby to vypadalo náležitě sexy a skloni se nad ni aby rty polaskal bradavku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2013 20:36

+nepřestává ho líbat, usměje se, když jí to taky řekne, a když do ní konečně vnikne, dlouze zasténá a musí na chvilku zavřít oči, protože je ještě celé rozcitlivělá od předtím, a každej jeho pohyb vnímá ještě intenzivněji než obvykle, a už jenom když je takhle v ní, má pocit, že do toho snad spadne na místě znova, a je jí v tu chvíli úplně jedno, jak to vypadá, důležitý je, že ho cítí v sobě, a že ji každej příraz posouvá blíž a blíž k dalšímu vyvrcholení, který se taky vzápětí dostaví, hlasitě zasténá, prohne se v zádech, prudce se kolem něj sevře a užije si neskutečně intenzivní orgasmus+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 kvě 2013 21:05

+jemu taky stačí jen několik prirazu a vdechu vůně její kůže aby dosáhl vrcholu i když chvilku ještě odolává aby jeho vzrušení náležitě stouplo. Když se kolem něj ovšem zemře tak jeho vůle jde v nivec a on se s výkřikem do ni udělá. Ještě se párkrát v ni pohne aby zachytil i ty poslední nitky slasti až s vydechem položí čelo na její rameno a konecky prstů hladí její kůži. Udychany upoceny ale šťastný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2013 21:39

+usmívá se mu do kůže, hladí ho špičkou nosu po krku a občas mu vtiskne pusu do ramene nebo pod ucho, a vychutnává si zbytky pomalu odeznívající rozkoše+ Kdybych už nebyla zasnoubená, tak bych tě teď požádala o ruku. +uculí se na něj, najde jeho rty a hezky pomalu a hluboce ho políbí+ Já ti mám pocit, že je to pokaždý lepší a lepší. +usměje se a ještě mu dá pusu+ Děkuju, bylo to fakt nádherný. +obejme ho kolem pasu a nechá ho ze sebe konečně vyklouznout, ale pořád se ho musí dotýkat a hladit ho, a nemůže se od něj odtrhnout+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 kvě 2013 22:12

To si piš že je protože pokazdy na tobě objevím nějaký krasny vzrušující místo. +usměje se na něj a nosem ji přejede po klíční kosti. I když už v ni není tak ji objímá a hladí po těle+ Jsou jrste nějaký další oblíbený filmový scény? +vyzvida nenápadně+ Třeba Titanic? Mohl bych půjčit takový starý auto a dělat že jsem děsně chudej umělec. +uculi se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2013 23:08

Jo? +usměje se+ No dneska jsi rozhodně vynašel nějaký tam vevnitř, protože... uh. +protočí slastně oči a zazubí se na něj, jakože to bylo fakt boží+ Mně ani tak nešlo o tu scénu přímo, spíš se mi děsně líbil ten koncept dělat to na piánu. +uculí se+ Že bys mě naučil plivat do moře a pak bysme to dělali v zadejchaným autě jako v šestnácti, jo? +zasměje se+ To bysme úplně klidně mohli. +souhlasí s tím+ A taky si koupím bílou šálu od Hermése, přivážu tě k posteli a pak tě zabiju sekáčkem na led jako v Základním instinktu. +zazubí se na něj+ Já nevím, co bys chtěl ty? Kromě princezny Leiy ve zlatejch bikinách, ale na tom pracuju, musíš počkat, až mi dorazí kostým. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2013 14:10

No, tak ten sekáček na led bych vynechal, jinak všeobecně souhlasím. +zazubí se na ni a hladí ji po těle, po horké kůži a moc se mu to líbí+ Leiu? Fakt? +oči mu zasvítí a hned se začne tulit+ Mám si pořídit kostým Han Sola? Ale teda nebudu asi vypadat tak děsně drsňácky, jako on. +zasměje se a neodolá, aby ji ještě nepolíbil na jedno prso+ A někdy by sme si mohli zahrát na Jamese Bonda, i když já osobně jsem teda víc cool než on, to je celkem jasný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2013 14:55

+poslouchá ho a usmívá se mu do kůže, hladí ho špičkama prstů po ramenou a po zádech a po hrudi, a sem tam mu někam vtiskne pusu+ No jo, mám ho objednanej. Však jsem ti to slíbila. +uculí se+ Tss, budeš ještě drsnější. Harrison Ford je totiž starej a děsně chlupatej, říkala to Angiina máma, a ta se vyzná. +zazubí se a dá mu pusu+ No rozhodně, se vším, co zahrnuje perfektně padnoucí oblek souhlasím. +uculí se+ A mám bejt normální bondgirl, nebo ruská špionka? +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2013 16:18

Jo tááák. +zasměje se+ Angiina máma se vyzná. Tak to mi je jasný, po kom ta holka je. +stáhne ji na zem, sed by si za ní, ale není si jistej, jestli by je to piáno udrželo, a zapálí jim cigaretu a opře si Angie pěkně o hrudník a jednou rukou ji obejme+ Ty jo, tak tohle je teda dilema... +skousne si nerozhodně ret+ Umíš ruskej přízvuk? Ukaž mi ho. +poprosí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house