Pokoj pro hosty

Moderátor: Victoria

Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 15 led 2013 00:23

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 15 led 2013 00:34

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Angela » 25 črc 2013 23:51

+dorazí pár dní před svatbou a Jeefes ji ubytuje v pokoji pro hosty, nejdřív se srdceryvně usmíří s Vicky, a když se obě vyspí z kocoviny, zbývající dny pomáhá s výzdobou a přípravama, popichuje Vicky a Byrona a pokouší se narazit na jejího pěknýho bráchu+
Angela

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Christian » 01 říj 2013 17:00

Zrovna u ní vážně budovat nemusíš. +pousměje se, a když vypadá v pořádku, tak ji tam zanechá a sleze dolů, nejdřív ze všeho jde za Van, ale ta si spokojeně hraje s Jeefesem a jak to tak vypadá, po novém kamarádovi ani nevzdechne, takže se jí jen ukáže, že je všechno v pořádku, zaklepe na Vicky a jdou spolu k nejmladší sestře+
Co? +koukne na ně Alex nepřátelsky+ Už jste mě přišli vyhodit? +zvedne obočí+
Prosím tě mlč aspoň chvilku. +požádá ji s úsměvem Chris, zavře za nima dveře a jme se rokovat+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 01 říj 2013 18:46

+dohadujou se tam přes hodinu, přes dveře je slyšet rychlá francouzština, chvilkama křik a místy dokonce smích, a když odtama vylezou, oba vypadají celkem spokojeně+
Tak dobrou. +uculí se na něj Vicky a zapluje do ložnice; Chris vyzvedne Van, který se pomalu zavírají oči, chytne ji do náruče, protože si stěžuje na ospalý nožky, a vynese ji do schodů+ Co bys tomu řekla, kdybys dneska spala u mě, co? +uculí se na ni, a Jeefese přes rameno poprosí, aby uklidil její pokojíček, zvlášť ty fleky od krve a rozmlácenej nábytek; vzhledem k tomu, že už se dneska koupala, akorát ji převleče do pyžamka+
Christian
Mág

Příspěvekod Alexandra » 17 pro 2013 01:39

+přijde za ní do pokoje a mlčky se usadí v křesle, Alex chvilku vztekle přechází po pokoji a pak sebou praští do křesla a založí si ruce na hrudi, a na chvilku vypadá jako malá holka co trucuje+
Já chápu, že chceš normální vánoce. Jako doma. +začne Chris měkce, protože je mu jasný, že nemá cenu na ni křičet, protože by se akorát stáhla víc do sebe a brečela+ Ale to nejde, pétite. +pousměje se posmutněle+ Nevrátíme to. Vicks tu není, a máma tu není, a v hale nestojí strom vyšší než ty když jsi mi seděla za krkem. +věnuje jí úsměv podbarvený nostalgií+ už to nebude stejný. +pokrčí rameny+ Je čas to pomalu akceptovat. +dodá potichu+
Já vím že ne. +zavrtí Alex hlavou, trochu unaveně+ Ale ty to nechceš pro malou? Horkou čokoládu po ránu a chlupatý bačkory, a svíčky a vůni mámy. +pousměje se+ Já vím, že to mezi náma stojí za houby, ale přece bychom mohli navázat alespoň trochu ne? +pokrčí rameny a vyčkávavě se na něj podívá+
Nemůžeš tady takhle pokřikovat. Duchu Vánoc to moc neprospívá. +uculí se Chris+ Budeš zkrátka muset respektovat moje volby. +pokrčí rameny že to není na debatu+
Ale to přece není normální. +rozhodí Alex frustrovaně rukama+ Nikdo není doopravdy takovej, takhle... zasraně sluníčkovej.+vyjádří se poněkud zoufale+ Za tím něco je, hraje to na tebe, nikdo se takhle neculí a nerozzáří. Nikdo není takhle naivní, pokud mu teda není sedm. +vrtí hlavou vehementně a šklebí se+ tohle... by mělo bejt snadný a přirozený. Neměl by ses muset tak moc snažit. +dodá už klidněji+ Přece musíš sám cítit, že to takhle není správně. Že ona není správně. měl bys vedle sebe mít ženu. někoho... já nevím, normálního. +pokrčí nejistě rameny+ Někoho kdo ti bude dělat pilíř, ne další děcko na starost. +dodá+ A víš to dobře. +pokračuje okamžitě, než se stihne nadechnout a něco říct+ A Victoria to ví taky, proč myslíš, že odjela. +odfrkne si+
Tu do toho netahej, ta je na rozdíl od tebe spokojená, když jsem šťastný. +ohradí se+ Nemusímti skládat účty. Řekl jsem, že máš respektovat moje volby. +zamračí se na ni+ Já se k tobě zády neotočím, ale neulehčuješ mi to, když mi pořád přiboucháváš dveře před nosem. +ušklíbne se trochu+
Alexandra
Čarodějka

Příspěvekod Alexandra » 17 pro 2013 12:30

Jenom by mě zajímalo, jestli si pamatuješ, že takovýmhle slaďounkým slečinkám jsme se vždycky smáli. +trhne rameny trucovitě+ Já vím, že ty a Victoria si myslíte, že jsem omezená kráva, +zamávne jeho protesty v zárodku+ ale mně je jedno, co si děláš v soukromí. +zamračí se+ Ale netahej to domů. Netahej to na veřejnost. Chovej se trochu zodpovědně, a nezaměňuj momentální náklonnost za něco, co to není. +dodá+ Neříkám, že máš žít nalinkovaný život, ale přece máš daleko víc možností než tohle. Najdi si někoho, koho se nebudeš muset stydět vyvést na veřejnost, někoho kdo tě při každé příležitosti neztrapní, někoho o koho se budeš moct opřít a ne pořád trnout, co vyvede. +pokrčí rameny, mluví klidně, a skoro tiše, a pronikavě se na něj dívá+ někoho kdo tvoje dítě naučí ty správný věci. +poznamená+
To by stačilo. +zastaví ji Chris rázně+ Upřímně bych ti doporučoval se do zítra rozmyslet, jak se tady chceš chovat. nenuť mě litovat, že jsem tě k sobě pozval. +zamračí se+ Jdeš nahoru? +zvedne obočí a vstane z křesla+
Omlouvat se nebudu, jestli ti jde o tohle. +odfrkne si Alex+
Ty mi to neusnadníš, co? +zašklebí se na ni+ Budu číst Vánoční Koledu. +dodá měkčeji+
No když jinak nedáš. +nakrčí nos, natáhne si přes ramena teplý svetr, a zamíří s ním zpátky nahoru+
Alexandra
Čarodějka

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 12 črc 2014 17:07

+dorazí z NY na pár dní na návštěvu, aby spolu mohly vyrazit na fesťák jako každej rok, ale ještě před tím podniknout epickej a monumentální tah po klubech, dva dny jsou v prachu, a k ránu je přiveze taxikář, složí je před hlavní vchod, a zazvoní. Pak si je přijde převzít Jeefes, vyslechne klasickej proslov "Byrone miluju tě, přinesla jsem ti dopravní značku", a složí je oblečený vedle sebe do postele, kde celej den vyspávají kocovinu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Zpět na Winter house