od Alexandra » 17 pro 2013 01:39
+přijde za ní do pokoje a mlčky se usadí v křesle, Alex chvilku vztekle přechází po pokoji a pak sebou praští do křesla a založí si ruce na hrudi, a na chvilku vypadá jako malá holka co trucuje+
Já chápu, že chceš normální vánoce. Jako doma. +začne Chris měkce, protože je mu jasný, že nemá cenu na ni křičet, protože by se akorát stáhla víc do sebe a brečela+ Ale to nejde, pétite. +pousměje se posmutněle+ Nevrátíme to. Vicks tu není, a máma tu není, a v hale nestojí strom vyšší než ty když jsi mi seděla za krkem. +věnuje jí úsměv podbarvený nostalgií+ už to nebude stejný. +pokrčí rameny+ Je čas to pomalu akceptovat. +dodá potichu+
Já vím že ne. +zavrtí Alex hlavou, trochu unaveně+ Ale ty to nechceš pro malou? Horkou čokoládu po ránu a chlupatý bačkory, a svíčky a vůni mámy. +pousměje se+ Já vím, že to mezi náma stojí za houby, ale přece bychom mohli navázat alespoň trochu ne? +pokrčí rameny a vyčkávavě se na něj podívá+
Nemůžeš tady takhle pokřikovat. Duchu Vánoc to moc neprospívá. +uculí se Chris+ Budeš zkrátka muset respektovat moje volby. +pokrčí rameny že to není na debatu+
Ale to přece není normální. +rozhodí Alex frustrovaně rukama+ Nikdo není doopravdy takovej, takhle... zasraně sluníčkovej.+vyjádří se poněkud zoufale+ Za tím něco je, hraje to na tebe, nikdo se takhle neculí a nerozzáří. Nikdo není takhle naivní, pokud mu teda není sedm. +vrtí hlavou vehementně a šklebí se+ tohle... by mělo bejt snadný a přirozený. Neměl by ses muset tak moc snažit. +dodá už klidněji+ Přece musíš sám cítit, že to takhle není správně. Že ona není správně. měl bys vedle sebe mít ženu. někoho... já nevím, normálního. +pokrčí nejistě rameny+ Někoho kdo ti bude dělat pilíř, ne další děcko na starost. +dodá+ A víš to dobře. +pokračuje okamžitě, než se stihne nadechnout a něco říct+ A Victoria to ví taky, proč myslíš, že odjela. +odfrkne si+
Tu do toho netahej, ta je na rozdíl od tebe spokojená, když jsem šťastný. +ohradí se+ Nemusímti skládat účty. Řekl jsem, že máš respektovat moje volby. +zamračí se na ni+ Já se k tobě zády neotočím, ale neulehčuješ mi to, když mi pořád přiboucháváš dveře před nosem. +ušklíbne se trochu+