Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2017 22:18

s houbama a s pórkem a trochu slaninou. +uculí se a má děsnou radost, že mu to od ní chutná, sophie tam robinovi hází klacek, ale ještě neumí moc házet, tak ho spíš vždycky tak upustí na zem kousek od sebe, ale jemu to vůbec nevadí, a posadí se s byronem na lavičku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2017 22:20

Ty seš na mě tak hodná. +uculí se a sedne si+ Že jsi tam tu slaninu dala kvůli mě? +uculí se na ni a smete si drobečky z brady a sleduje ploda se psem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2017 22:23

možnááá že jo. +zazubí se vesele a vybere mu ze strniště ještě drobek+ tatitati! +přiběhne k nim sophie a nese mu kaštan a suchej list co našla+ totoje? +zajímá se děsně moc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2017 22:24

Já jsem to věděl! +zazubí se na ni+ Coje? Coje? +ptá se a skloní se k ní a kouká, co to má a doufá, že to není hovínko+ To je kaštan. +usměje se na ni+ Ty rostou támhle na tom stromě. Jdeme se tam kouknout a doma si z nich uděláme zvířátka, chceš? +chytne ji za ruku a jde s ní pod kaštan+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2017 22:31

jo? +ověří si to Sophie, jestl nekecá, chytne se ho za ruku a jde tam s ním, a cestou se ptá co udělají za zvířátka a jestli taky žirafu a robina a trochu poskakuje, jak je netrpělivá, a Vicky si natáhne nohy, opře se o lavičku, a děsně se culí, jak na ně kouká, a srdce se jí svírá a vaječníky taky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2017 22:34

Jo. +přikývne jistě+ Žirafu taky, a robina taky a já dělám moc rád housenku a taky uděláme srnku, chceš? +usměje se na ni+ A želvu a ježka. +dřepne si s ní pod strom a ukáže jí zelenej pichlavej obal+ V tomhle se ten kaštánek schovává+ Opatrně, píchá to. +rozloupne ho a nechá ji, aby si vzala kaštan+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2017 22:43

+Sophie se dívá pod jeho ruce, co a jak tam dělá, a když uvidí ten kaštan tak se nadšeně zasměje a vezme si ho, a ten co našla předtím zahodí, protože tenhle je od táty, že jo, a to je víc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2017 22:45

Jo? Líbí se ti? +usměje se+ Nazbíráme jich víc, i na ty zvířátka, i pro mámu, jo? Pomůžeš mi s tím? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2017 22:49

jo. +zazubí se na něj Sophie+ moje. +schová si ten kaštan do kapsy+ máma? +otočí se na ni+ tak jo. +přikývne, dřepne si k němu na bobek a strká mu ty zelený kaštany, aby je vyoupal+ Co to tu kutíte, vy moji cvoci? +dojde tam k nim Vicky, a děsně se culí+ téda, vy už jich máte. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2017 22:50

No ty seš ale šikovná! +usměje se na ni a vyloupaný kaštany dává na kupičku+ Loupeme kaštany. jdi je ukázat mamince, Sophie. +usměje se na ni a jeden njí podá, aby jí ho donesla+ Ten je pro tebe.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House