Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 08 srp 2017 20:54

No vidíš to a nic to není. +pohladí ji po tom zahojeným+ Ty seš tátova a mámina šikovná holka, že jo? A už si dáš pozor, jo? Hele, jak se Robin o tebe bojí. +uculí se a pohaldí psa, aby taky nebyl ve stresu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 srp 2017 21:01

+jak to přestane bolet tak sophie už jen pofňukává a spíš se tulí kvůli ublíženosti a pozornosti+ musíš koukat pod nohy, když běháš, víš? +pousměje se na malou a pohladí ji po vláskách+ ale táta se takhle vymáznul xkrát, z toho si nic nedělej. +zazubí se+ četla jsem v nějakým časopise pro kouzelnický matky, že by se to nemělo hojit. +koukne na něj provinile+ že se pak děti naučí že kouzla všechno vyřeší, a ne si dávat pozor.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 srp 2017 21:03

Ty se to naučíš a dáš si bacha, že jo, prďolko. +usměje se a pak koukne na Vicky+ No jo, taky mě to napadlo... +přikývne a kousne se do rtu+ Ale... tohle kouzla spraví, ne?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 srp 2017 21:08

+sophie na něj koukne zpod řas a trochu se uculí, a už se batolí na trávu sbírat kamínky, tak po ní jen kouká, jestli necucá vajgly+ to spraví. +přikývne+ asi bych uměla spravit i zlomenou kost, ale ona jde o to, že se nenaučí bejt opatrná a nepadat no. +pousměje se+ když já to prostě nedokážu, nepomoct jí, když pláče. +opře se o něj trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 srp 2017 21:11

Tak utíkej a dávej na sebe pozor a na Robina taky, on se taky sem tam natáhne. +uculí se na ni a pak se otočí zpátky k Vicky.+ Já to jako chápu. +přikývne+ Jenom... stejně ji to bolelo, že jo, jinak by tak nebrečela. A myslím, že i ta chvilka bolesti se počítá. To by přece bylo blbý jí nepomoct.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 srp 2017 21:17

+jen se culí, jak sophie dává robinovi kamínky a on je všechny očuchá a pak jí nosí klacky, a opírá se přitom o byrona+ to jo, ale když sis odřel koleno, tak tě to pak pár dní bolelo a měls tam strup a pamatoval sis že to je dlouho nepříjemný a měl by ses tomu vyhejbat. +uculí se+ mě to děsně trápí, když pláče, no. +koukne na něj tak provinile+ to je dobře, že to vidíš stejně, já sem se trochu bála, abys nebyl proti. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 srp 2017 21:19

Jo? A přijde ti, že já jsem se poučilm, i když jsem měl strup a bolelo mě to pár dní? +zasměje se a dá jí pusu na čelo+ Naše dcera není žádná blbá, ona to ví, že si má dávat pozor a bude si ho dávat, však uvidíš. +usměje se na ni tak hezky a obejme ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 srp 2017 21:27

ona je náhodou děsně moc chytrá. +uculí se a zavře očí, jak jí dá pusu na čelo+ no jo, až se začne učit na skejt pořádně tak budete asi chodit domů odřený furt, musím si zvyknout. +zazubí se, natáhne se k němu a políbí ho+ já se furt trochu bojím, že to zkazím a nějak ji rozmazlím a vyroste z ní alex. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 srp 2017 21:30

No vidíš to a pak si bude dávat pozor. A bude nosit chrániče. +zasměje se a tak uklidňujícně se na ni usměje+ Neboj se, kočko, to se fakt nestane. Alex z ní nebude ani omylem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 srp 2017 21:33

já vím, vyšiluju zbytečně. +pousměje se+ ale tak, holt sis mě takovou vzal. +zazubí se a tak trochu se k němu přilísne+ máš to s náma těžký no. +uculí se na něj+ sophie ne, to je psí hovínko, fuj. +zavolá na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House