Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 08 dub 2017 21:39

Jo? +koukne na ni trochu nechápavě+ Tak proč se vdává, když má milence? +nakrčí nos+ To je dovný. +povzdechne si+ Nemáš hlad? Chceš se někde stavit, nebo pojedeme rovnou domů?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2017 21:41

Já to moc nechápu no. +pousměje se+ Ale nekecala jsem jí do toho... to je asi její věc, že jo. +pokrčí rameny+ Mohli bysme si někam zajít. +přikývne a nastoupí do auta+ Těšila sem se na tebe. +uculí se+ No a vůbec, všechny zadaný si stěžujou, jak jsou ty jejich kreténi... +pokrčí rameny+ Nějak mě to trochu znechutilo. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 dub 2017 21:44

Tak jo, jak budeš chtít, ak křič a já někde zastavím a dáme si, co ta budou mít. +usměje se a jak si sednou, tak se k ní nakloní a políbí ji+ Vážně? A ty taky? +zeptá se děsně nená=adně a vyjede z parkoviště+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2017 21:47

tak jo. +uculí se+ Mohli bysme do nějaký hospůdky, chybí mi normální londýnský jídlo. +usměje se, pěkně ho políbí, a jen tak lehce mu položí ruku na stehno, ale jenom tak, aby mohl řadit+ Ne, mně to přijde divný. +pousměje se+ Kdyby mi vadilo něco co děláš, řekla bych to tobě. +pokrčí rameny+ Přišlo mi z toho tak smutno.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 dub 2017 21:49

No, ty holky asi nejsu moc šťasný, my sme úplně jiný. +usměje se a pohladí jí krátce ruku, aby se soustředil na řízení a u jedné pěkné malé hospůdky jí zastaví, kousek od centra a vezme ji dovnitř+ Protože já tě miluju, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2017 21:52

Jo, jen mi to prostě... přišlo takový smutný. +usměje se na něj, vystoupí a jde s ním dovnitř+ Já si dám... fish and chips, a velký pivo. A cibulový kroužky. +uculí se spokojeně, a vybere jim stolek vzadu, kde budou mít klid+ Jak jste se měli vy? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 dub 2017 21:54

Já si dám hotdog se slaninou navíc a limonádu. +objedná jim u číšníka a jde si za ní sednout a chytne ji za ruku a proplete s ní prsty, jak se dlouho neviděli, tak se jí chce co nejvíc dotýkat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2017 21:58

teď si připadám děsně nenažraná. +zazubí se+ Ale já se s tebou rozdělím o hranolky. +usměje se, a sedne si ke stolu vedle něj, trochu se o něj opře kolenem, a dá mu pěknou pusu+ stýskalo se mi děsně moc, úplně fyzicky jsem to cítila. +usměje se, i když je to trapný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 dub 2017 22:00

No, to si nemyslím, éni dělají fakt velký hotdogy. +zazubí se na ni vesele a taky že jo, když jim to donesou, ta on má taky plnej talíř a jídlo krásně voní+ Fakt? +uculí se+ Mě bylo taky smutno, náhodou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2017 22:09

to vypadá parádně. +usměje se spokojeně, a kus svých hranolek mu strkne na talíř+ Jo? trošičku? +uculuje se, a dá mu pusu na tvář, trochu mastnou+ Mohli bysme si dneska trochu vyrazit, co? někam do města. jako za mlada. +zazubí se+ Já si vezmu trochu moc sexy šaty a ty se namaluješ... co? +zahýbe obočím vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House